Şimdi Ara

Artic Silver 5 / Isı Arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün işlemciye artic silver 5 sürmeye kadar verdim ve sistemi normal halde açıp bi kaç test yaptım.
    E6550 @ 3.22GHz de Orthos 10dk Testte TAT 54 dereceyi geçmedi. Sonra cpu ya artic silver 5 i sürdüm. İnce bir tabaka şeklinde ve düm düz. Sistemi şimdi açtım Orthos testi başlattım 1 dk olmadan TAT 60 dereceyi gösterdi. 5.ci dakikada 62 leri görmeye başladım. Sanırım 62 derecenin üstüne çıkmıcak ama ben daha iyi bi performans beklerken daha kötü sonuç elde ettim. Yanlış yaptığım bişey olabilirmi veya okuduğum kadarı ile artic silver 5 etkisini 8 gün sonra göstermeye başlıyormuş. 8 gün sonra okadar fazla fark edermi ?

• artic silver 5 tam olarak etkisini 200 saat'ten sonra gösteriyor ama tahminimce en fazla yükte 3 - 5 derece daha fark eder. Aklında bulunsun bir daha macun alırken " Zalman ZM-STG1" bunu tercih et Stok fanlarda dahi çok harika sonuçlar veriyor + etkisini sürer sürmez görüyorsun 200 saat felan beklemene gerek kalmıyor
  • Normal şekilde ben zaten 54 derecenin üstüne çıkmıyordum. Artic silverla dahada aşağıya inerim diye düşündüm ama 8 derelik bi artış söz konusu. 200 saat sonra 8 dereceden fazla düşmesi lazımki benim işime yarasın yoksa napıyım ben artic silver 5 i. Hala bende bi sorun var die düşnüyorum ama...
  • yanlış uygulamışsın yada fanı tam takamadınmı naptın hata sende mümkün değil
  • işlemci yüzeyine komple uyguladım. Plastik düz bir zımbırtı ile sıva çeker gibi düzleştirdim. Ondan sonra taktım takarken gerçi biraz sorun yaşadım. Tekrar açıp taksammı napsam gıcık oldum walla.
  • hatalı montaj kesinlikle
  • ewt tekrar söktüm şimdi ve baktımki işlemcinin plastik ayaklarından 2 tanesini bükmüşüm. Onları düzelttim ve tekrar taktım. Şuan 10dk geçti orthos en yüksek 52 derece gördüm onun dışında 50 derecede duruyo. 4 derecelik bi düşüş var 8 gün sonra dahada düşmesi umuduyla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.