1 gün önce mail atmıştım servise bizim tabletin durumu ne vs. diye .. az önce kontrol ettim öğlen 2 sıralarında işlem yapılmış :DEĞİŞİM YAPILDI yazıyor sanırım ürünü değiştirdiler parça değişse şu parçası değişti diye yazıyorlar değil mi ?
Değişim yapıldı yazıyorsa Swap olmuştur. Yenisi gelir
iyi bari içimiz rahat olcak :)
Ne sıklıkla kopma yapıyordu senin ki ? @PhysicalEducation
quote:
Orijinalden alıntı: eser_83
Ne sıklıkla kopma yapıyordu senin ki ? @PhysicalEducation
kopma değil benimki hiç bağlanmıyordu donup kalıyordu wifi açmaya bastığımda
Artes Q812 ile Artes Q818 ekran karşılaştırması isteyen arkadaşlar için 2 video hazırladım
arkadaşlar dün mesaj geldi ürün iade alınacaktır diye bugün gittim aynı değerde ( ozaman 430 liraya almıştım) kupon verdiler üstüne para ekleyip daha yukarı bir cihaz almayı düşünüyorum.
Merhabalar..artes tiny kullaniyorum 2 haftadir..cihaz ile ilgili tek sorunum ekran hassasiyeti..sayfayi suruklerken parmagimin bulundugu yerdeki nesneleri seciyor..uygulama sayfasini kaydirirken uygulamari aciyor..bildirim Merkezini asagi kaydirmak icin birkac defa denemem gerekiyor..kalem ile denedim..yine ayni..boyle bir sorunu olan var mi?ya da cozum onerebilecek olan?
Arkadaşlar anneme öğrenip internete girer diye aldığım Artes q818 tableti satıyorum. Cihaz doğru düzgün kullanılmadığı için sıfır ayarında temizdir. Ilgilenenler mesaj atsın. Teşekkürler.
Ekranı Ips oldukça net görüntü veriyor. Ses şiddeti biraz düşük. Hdmı çıkışı ve Otg bağlantı desteği var ve sorunsuz Tvde tam ekran oluyor. Dış kasası plastik ancak Samsung s3 telefonlar gibi kaygan değil masadan kayıp gitmiyor. Elde tutuş hissi güzel kadifemsi bir yapısı var. Kutu içeriği aksesuarları tam diğer Q serisi Artes tabletler gibi. Hafızası 8Gb. Fiyatına göre uygun şuanki indirimler ile. Şuan satın alıp kullanan Sayın @PHI var forumdan bildiğim kadarı ile. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
Ekranı Ips oldukça net görüntü veriyor. Ses şiddeti biraz düşük. Hdmı çıkışı ve Otg bağlantı desteği var ve sorunsuz Tvde tam ekran oluyor. Dış kasası plastik ancak Samsung s3 telefonlar gibi kaygan değil masadan kayıp gitmiyor. Elde tutuş hissi güzel kadifemsi bir yapısı var. Kutu içeriği aksesuarları tam diğer Q serisi Artes tabletler gibi. Hafızası 8Gb. Fiyatına göre uygun şuanki indirimler ile. Şuan satın alıp kullanan Sayın @PHI var forumdan bildiğim kadarı ile. Kolay gelsin.
QD1002'nin bana göre 2 kusuru var. 1- 8 gb olması, 2- Hoparlör sesinin çok düşük olması. Onun dışında gayet iyi. 2 gün kadar kullandım basit oyunlardan Real racing 3'e kadar bi kaç oyun denedim takılma vs asla olmadı. İnternet ve wifi performansı da göz dolduruyor.
Ses için bi bluetooth hoparlör sorunu çözer.
Benim Q818 şarj girişi iyice gevşedi tutmuyor kabloyu artık. Sanki içine göçük gibi. Çok zayıf imal edilmiş. Servise yollayacağım bakalım.
Merhaba aynı sorunu ben yaşadım kullanıcı hatası dediler ücretli tamir ettiler. 15 - 20 günden öncede tablet geri gelmiyor bilginiz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: eser_83
Merhaba aynı sorunu ben yaşadım kullanıcı hatası dediler ücretli tamir ettiler. 15 - 20 günden öncede tablet geri gelmiyor bilginiz olsun.
Yeni bir olay değil. Aldığım günden beri gevşekti gitgitde daha da tutmamaya başladı. Bunu kullanıcıya yıkacaklarsa yuh yani. Sorun benden kaynaklı olsaydı helalı hoş olsun alsın parayı. Ancak bu girişin imalatı zayıf kesinlikle.
alalı 4 ay oldu ve diyorum ki sakın ALMAYIN ! Baştan söliyim yok sen kullanamamışsındır bişi yapmışsındır vs diyenler olucaktır. yada senin tablet sorunludur vs diyenler.. tabletin güzelliklerinden ilk aldığım zamanlarda bahsetmiştim. şimdi son durum şu :
*Ekran yapıştığı yerden yer yer ayrıldı ve altı baloncuklandı (film falan değil ekran ve gözüm gibi bakarım ben tabletime telefonuma. ipadimde var zaten) *şarj/usb girişi bende de içine kaçtı. daha önce başka arkadaşlarda yazmıştı. Ve bende zorlamadım. Direk donanım ve fabrikasyon hatası. *2 kere hard reset atmama rağmen şu an tablet 2 işi aynı anda yapamıyor. şöle örnek veriyim uygulamaları güncellerken ne manga okuyabiliyorum ne tableti kullanabiliyorum takılıyo paso.Yine donanımsal çünkü başka android versiyonlarıda kurdum durum aynı.ilk başlarda bu sorun yoktu. yazılımsal olsa şişme vs hard reset ve temizlik sonrası düzelirdi. yada hiç yoktan diğer versiyonlarda sorun olmazdı. *Şarj ömrü akıllara zarar kısaldı 4 ayda. içindeki pil değil karton kutu sanırım..
Şu an fiyatı ne bilmiyorum ama artes q818 i alarak paranızı çöpe atmayın derim. Az daha bütçenizi sıkın ya lg gpad yada ipad mini alın rahat edin derim.
Q818 tablet servisten geldi. Şarj kısmı içine göçüktü ücretsiz yaptılar. Yeni yazılım yüklendi demişler ayırt edemedim 4.2.2 gözüküyor şu an. Daha önce 4.2'mi vardı 4.2.2 mi vardı hatırlayamadım.
Parasına göre bir cihaz sonuçta. Pil işi ise her cihazda genelde bir süre sonra çabuk bitiyor. Çocuğa verip şarj süresine bakarım ben pek almıyorum elime.
şarj sorunu var, şarj girişi pert oldu, ekranda baloncuklar oluştu, tablet açıldıktan 5 dakika sonra kendine gelebiliyor, aşırı yavaş. 2014 ün mart ayında 370 tl gibi bir fiyata almıştım. kesinlikle almayın kazık yersiniz. bu tablet bim'de satılan cihazlarla eş değer kalitede. ederi 180 tl yi geçmez. bir de forumda bu cihazları sanki son kullanıcıymış gibi tanıtan, öven bir kişi var. bu muhtemelen artes'in ithalatçısının personelidir. onun gazıyla aldım birazda. son tahlilde kağıt üzerindeki değerlere değilde markası bilinir cihazlara yönelin, varsın daha düşük özelliklerde olsun. çöp la bu cihaz.
guitarman
kullanıcısına yanıt
Merhabalar; Arzu ederseniz Tabletinizi servise gönderim yapın. Serviste ürünün incelemesi yapılıp gerekli işlemleri yapılarak en kısa süre içerisinde size gönderimi yapılır. Ücretsiz kargo ve gönderim ile ilgili bilgileri size pm den mesaj olarak ileteceğiz. Saygılarımızla.
Artesteknik
kullanıcısına yanıt
Merhaba Artesteknik, Servisinize tablet göndermiştim. Teslim alınırken ekranında kırık tespit edilmiş. Beni sizden bir çalışan arayıp bilgi verdi. Siz kırık mı gönderdiniz? göndermediyseniz tableti teslim almıyoruz , sizi aras kargodan arayacaklar dedi. Bende kesinlikle ekranda bir sorun yoktu dedim. Tableti almadınız. Tablet bugün geri geldi. Ekranda çatlak var.
Aras kargo ile görüştüm. Kargo hasarlı olarak tutanak tutulmadığı için hiçbir işlem yapamayız dediler. Sizin paketi teslim almayan servis elemanı neden bu tutanağın tutulmasını istemedi? Elimde hiçbir belge yok. Ben hakkımı nasıl savunabilirim bu durumda?