Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

O değişmiyo sanırım. Tabletin Arka plan resmi değişiyor. yada ben göremedim

Hocam, Anca Launcher değiştirerek düzeltilir ama Tabletin Launcher stabil.
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Nova Launcher var playstorede epey güzel ancak full özellikler için para istiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Nova Launcher var playstorede epey güzel ancak full özellikler için para istiyor :)

SONY'nin port launcher'da güzel ama simgeler küçük. :(
  • kulaklık çıkışında çızırtıyı benden baska yasayan yokmu
  • bu akşam hdmi kabloyla tv'ye bağlayıp daha önce kaçırdığımız bir diziyi internet üzerinden seyrettik. Hakikaten hiç beklemediğim kadar net ve kaliteli ve hiç takılma olmadan izledik.
  • Farklı kulaklık denedinmi?
  • airporter kullanıcısına yanıt
    tvyo programını dene mutlaka. dizileri hd yayınlıyorlar
  • inşallah yakın zamanda Artes ürünü alacam biraz daha araştırıyım modellerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: airporter

bu akşam hdmi kabloyla tv'ye bağlayıp daha önce kaçırdığımız bir diziyi internet üzerinden seyrettik. Hakikaten hiç beklemediğim kadar net ve kaliteli ve hiç takılma olmadan izledik.

kablonun tablet kısmı mini hdmi mı micro hdmi mı olacak acaba.ve sakıncası yoksa nekadara aldınız acaba kabloyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral-18 kullanıcısına yanıt
    Artesin tabletleri çinde üretilmiş A kalite modeller oluyor genelde. Hangi modeli alırsanız alın mağdur olmazsın. Satış sonrası desteği çok iyi
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    mini hdmi oluyor. darty'den 25 tl. ye aldım. başlangıç olarak hadi bir deneme yapalım diye düşünmüştüm, eğer bu uyduruk hdmi kablosu ile bu derecede kaliteli görüntü verebiliyorsa, altın uçlu ve biraz kaliteli bir hdmi ile mükemmel ötesi görüntü verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airporter

mini hdmi oluyor. darty'den 25 tl. ye aldım. başlangıç olarak hadi bir deneme yapalım diye düşünmüştüm, eğer bu uyduruk hdmi kablosu ile bu derecede kaliteli görüntü verebiliyorsa, altın uçlu ve biraz kaliteli bir hdmi ile mükemmel ötesi görüntü verecektir.

tşk ederim :-)

• iyi gunler . artes Q812 tablette modern combat4, nova3 ve ashalp8 i deneyen warmi sıkıntısiz oynatiyormu arkadaslar.

• Digiturk play i açıp TV'ye HDMI kablo aktardığımda görüntü ve ses arasında kayma oluyor.
    Başına gelen var mıdır?
  • Bu zımbırtıyı bende aldım ve iyiki de almışım diyorum :) Elimden hiç düşürmüyorum.

Bence bir sonraki versiyon cihaza Bt, gps, compass ve flashlı kamera eklerseler ve aynı fiyata yakın olsa rekor kırar satışta :P ( sadece kekini kaparttım (^_^) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

Bu zımbırtıyı bende aldım ve iyiki de almışım diyorum :) Elimden hiç düşürmüyorum.

Bence bir sonraki versiyon cihaza Bt, gps, compass ve flashlı kamera eklerseler ve aynı fiyata yakın olsa rekor kırar satışta :P ( sadece kekini kaparttım (^_^) )

Kesinlikle haklısınız bu fiyata bu özelliklerde başka bir tablet yok 8'' de
  • bi güncelleme daha ne zaman gelir acaba son güncelleme ile tablet bariz değişti tek sıkıntı son güncellemede uyku modunda wifi den kopma arada res atma bide donma mevcut bide eskiden çeken yerden wifi şimdi zarzor çekiyor
  • uqur1987 U kullanıcısına yanıt
    Derin uykuda wifiden kopması doğal güç kaybını önlemek içindir tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

iyi gunler . artes Q812 tablette modern combat4, nova3 ve ashalp8 i deneyen warmi sıkıntısiz oynatiyormu arkadaslar.

yokmu bu oyunlari deneyen arkadaslar bugun siparis vercem aklimda tereddüt kalmasın

• quote:

quote:

iyi gunler . artes Q812 tablette modern combat4, nova3 ve ashalp8 i deneyen warmi sıkıntısiz oynatiyormu arkadaslar.

yokmu bu oyunlari deneyen arkadaslar bugun siparis vercem aklimda tereddüt kalmasın

Ben denedim ancak Q972 ile

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.