Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mesajdan sonra kargoyla gönder-ürün alınsın-yenisi gönderilsin olayını beklemek istemedim (haftasonu araya girdiği için muhtemelen pazartesi-salıya kalırdı).
    Zincirlikuyu'dan metrobüsle Şirinevlere gidip direkt değiştirdim. Depodan yeni ürün verildi. Şimdi işyerinde kılıfına koyup hava atıyorum. Görenler ekranına bayılıyor. inşallah başka sorun olmadan kullanırım. Gerçi sorun olduğunda artes güvencesi var. Ama kargonun gitmesi gelmesi... sıkıcı şeyler :)
    İlk yaptığım şey ekrandaki bandı sökmek oldu. Bugüne kadar kullandığım hiçbir telefonda ekran koruyucu kullanmadım. Vodafone 945 bile bu şekilde 2 yıl sorunsuz kullanıldı tarafımdan.

Ates elemanlarına teşekkür ederim.
  • Artes firmasının satış sonrası desteği on numara beş yıldız gerçekten. Arkadaşımızın problemini kısa sürede çözdüğü için teşekkürler 4.2.2yide kurda cihaz rahatlasın
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    4.2.2 olayına evde girerim. işyerinde wifi yok.
  • Eve gelip 4.2.2yi yükledim. Gayet güzel, sorun yok. Samsung telefonuma göre dokunmatik bazen biraz daha geç algılıyor gibi. Ama problem yapacak bir durum değil. ekran parlaklığı vs. harika.

Geçenlerde samsung smart tvli plazma aldım. Samsunglarda ekran paylaşımı diye birşey var. Sadece samsung telefon ve tabletlerde olan bir yazılımla oluyor. Tablet/telefonda ekranda ne varsa aynısını kablosuz üzerinden tvye aktarıyor. Samsung telefonum eski model, bu nedenle bu özellik yok. Samsung tabletler ise 400 tlden başlıyor. ama 400 tllik model çok basit duruyor. bu nedenle en az 800 tl verip iyi bir samsung tablet almak lazım.

Neyse işte en büyük sürpriz burada!
    Tabletteki ekran paylaşımını açtım. Samsung tvden ekran paylaşımını açtım. Tablet tvyi gördü, tvnin adının üzerine tıkladım. bir müddet sonra hop tablet ekranı tvde...

Samsung tvsi olanlar veya ekran paylaşımını destekleyen başka tvsi olanlar bu özelliğe bayılacaklar. q972 ve q812 tabletlerinin 4.2.2 versiyonlu son yazılımlarında aktive oluyor bu özellik.

• Root olayını nasıl yaptınız?
  • Kulaklıklar taktığı zaman cızırtı sesi geliyor sadece benim tableti de mi var yoksa bu ürünün bütün hepsini bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.VINCENT

Root olayını nasıl yaptınız?

Bana sorduysan root yapmadım.
    Artes'in kendi 4.2.2 yazılım guncellemesi var. Sitesinden indiriliyor. Ayrıca pdf dokümanı var, nasıl yuklenecegi gayet açık ve reslmli olarak anlatılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

quote:

Orijinalden alıntı: M.VINCENT

Root olayını nasıl yaptınız?

Bana sorduysan root yapmadım.
    Artes'in kendi 4.2.2 yazılım guncellemesi var. Sitesinden indiriliyor. Ayrıca pdf dokümanı var, nasıl yuklenecegi gayet açık ve reslmli olarak anlatılmış.

Zaten ben de güncelledim.Fakat 4.1 deki ses açma home tuşunun orada ekran görüntüsü alma tuşu yok.
    Birkaç uygulama baktım root istiyor.
  • kulaklığın mikrofonluysa uymaz. cızırtı yapar.
  • ayarlardan ekrana girip ekran paylaşımına tıklıyorum. sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. ben tvye görüntü aktarımından bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

kulaklığın mikrofonluysa uymaz. cızırtı yapar.

Yoo değil shinader cx300ll gayet basarili bi kulaklik ama ben çok cizirti duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

ayarlardan ekrana girip ekran paylaşımına tıklıyorum. sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. ben tvye görüntü aktarımından bahsediyorum.

ekran görüntüsü nden bahsediyorum
  • 4.1 ile neredeyse hiç kullanmadım. direkt 4.2.2ye güncelledim. bu nedenle 4.1deki ekran görüntüsü alma tuşunun 4.2.2de nereye taşındığını bilemiyorum.

şimdi baktım da, siz ekran görüntüsünü almak istiyorsunuz yani screenshot olayı. ekranda ne varsa resmini çekme olayı.
    hatırladım, 4.1de alttaki menü, geri, ses açma tuşlarının orada bir tuş daha vardı ve ekranın görüntüsünün resmini çekiyordu.

4.2.2 yi biraz kurcalaldım, power tuşuna uzun bastım, home tuşuna uzun bastım. ama hiçbirinde ekran resmi çekme olayı olmadı.

gladiotürk bilir belki.
  • ekran görüntüsü ekrandaki ses kısma tuşu ile home tuşu veya ses kısma tuşu ile power tutşu kombinasyonlarından birisi ile oluyor
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim. artes sitesinden indirip android 4.2 yi kurdum.tablet resmen uçuyor, inanılmaz derecede hızlandı.bambaşka birşey oldu ve herhangi bir sorun da gözlemlemedim.
  • airporter kullanıcısına yanıt
    Resim eklede görelim cihazı
  • uygulamada tv yi görüyor ama ekran paylaşımında görmüyor tv de ekran paylaşım menüsü yok, sadece allshare menüsü var bende ,heralde bizdeki tv desteklemiyor ekran paylaşımını olsaymış güzel olurdu
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Benim tvde o kadarı bile çalışmıyor
  • Bu menüdeki launcher'ın arkaplan resmini nasıl değiştiriyoruz hocam?
  • None52 kullanıcısına yanıt
    O değişmiyo sanırım. Tabletin Arka plan resmi değişiyor. yada ben göremedim
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.