Şimdi Ara

Artes Q1003 464 TL n11.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet ararken gözüme çarptı en ucuz 579 TL görünüyor.N11 de fiyat 514 TL ödeme ekranında 464 oluyor enpara ile alınırsa 371 TL ye geliyor

http://www.n11.com/artes-q1003-ips-quadcore-2gb-16gb-101-tabletpckilifkalemveekrankoruyucu-hediyeli-P15305183

http://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-artes-q1003-fiyati,1146255.html

• Yerli marka oldugundan kimse yanaşmiyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ama hangi elektronik alet tam anlamıyla türkiyede üretilebiliyor ki ...
  • fırsatkampanya kullanıcısına yanıt
    Hangi elektronik üreticisi tam anlamıyla her şeyi üretebiliyor ki ...
    Bir vidası dahi burada sıkılıyorsa bir artıdır.
  • Neticede alinir mi? Yoksa asusun hd7 mi neydi onu alacam

• artesin türk malı olduğunu bilmiyordum. q812 modeli de hepsiburadada 329 tl.
  • Çinden cube u30gt2 siparişi verdim 460 lira tuttu, şuan kargoda. iptal etme şansım olsaydı kesinlikle artes q1003 alırdım. Adamların garanti servisini çok övüyorlar. Fiyat kesinlikle çok sıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hizlial.com indirim kodu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

artesin türk malı olduğunu bilmiyordum. q812 modeli de hepsiburadada 329 tl.

degil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

artesin türk malı olduğunu bilmiyordum. q812 modeli de hepsiburadada 329 tl.

degil zaten.

türk malı demem yanlış oldu türk markası diyelim. çinde üretilen malları artes isminde satıyorlarmış. sonuçta servisleri olmayan çin tabletleri yerine, muhatap olarak bir türk kuruluşunu alabileceğin tabletler daha tercih edilebilir. fiyat da aynı.
  • Adamlar Çin'den ithal edip üstüne kendi markasını koyunca Türk Malı oluyor. Oldu canım..
  • ben de denedim anında 50 tl indirim veriyor, süper olay bu fiyata bu tablet kaçmaz...
    arkadaşa hemen aldık bir tane.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 30 Ekim 2013; 13:03:48 >
  • Ben de almayı düşünüyorum da q972 ile q1003 arasında kaldım. Ayrıca başka kullanabileceğimiz bir kampanya var mı ki? Pepsi de oluyordu galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: swh

Hangi elektronik üreticisi tam anlamıyla her şeyi üretebiliyor ki ...
    Bir vidası dahi burada sıkılıyorsa bir artıdır.

Haklısın kardeşim.
  • DeathMonger kullanıcısına yanıt
    Bkm ile 11tl daha düşüyordu.bende chuwi v88 aldım bugün değişime göndereceğim.birde avantajix 7tl iadesi vardı avantajix kullanıyorsan.kullanmıyorsan boşver siteye kalıyor para.

• 9.7" düşünürseniz retina ekranlı (2048x1536) bizim ürünümüzde 529 dan 449 a düştü anında 50 tl indirim kampanyası ile 399 a gelir, enpara ile alırsanız 320 ye falan gelir heralde.

http://forum.donanimhaber.com/m_70246592/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 30 Ekim 2013; 15:05:57 >
  • Sizin urununuz bahsi gecen urunden daha mi ustun?

• Artes q1003 , ployer momo19 ve dark evopad 1040 arasında kaldım çok bir farkları var mıdır ne dersiniz yarına kadar almam gerekiyor. Ayrıca kıyas.la gibi tabletleri karşılaştırabileceğimiz site var mı ?
  • DeathMonger kullanıcısına yanıt
    Valla galiba çok anlamayada gerek yok. yazdıgın son ikisi a7 cortex.
    artes q1003 daha iyi a9 cortex. hızı falan her yönden üstün.
  • Hocam haklısın da benim kafamı karıştıran 2 sorun oluyor o zaman :

1-) Retina ekran görüntüde çok fark yaratır mı ?
    2-) q1003 de beyaz seçeneği yok :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.