Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fallax40

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=D9702-BLACK

tamamen GÜVENİLİR RAHATLIKLA ALABİLİRSİNİZ
    ben yarın elden teslim alacam yerinden arkadaşlar en ucuzu burası ve güvenilir .. 450 tl 12 ay taksitli :)

evet arkadaşa katılıyorum bu fayata başka yerde bulmanız imkansız en ucuz ve vade farksız 12 taksitli imkanı sadece bu sitede var. alanlara hayırlı olsun. alan arkadaşlar bir video eklemediler. acaba tableti aldıklarına pişmanmı oldular yoksa tableti alınca forumu unuttularmı :) alan arkadaşlardan birisi lütfen video eklesin. ilgilenipte video ekleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

ben yarın elden teslim alacam yerinden arkadaşlar en ucuzu burası ve güvenilir .. 450 tl 12 ay taksitli :)

evet arkadaşa katılıyorum bu fayata başka yerde bulmanız imkansız en ucuz ve vade farksız 12 taksitli imkanı sadece bu sitede var. alanlara hayırlı olsun. alan arkadaşlar bir video eklemediler. acaba tableti aldıklarına pişmanmı oldular yoksa tableti alınca forumu unuttularmı :) alan arkadaşlardan birisi lütfen video eklesin. ilgilenipte video ekleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

O kadar memnunuzki video ekleme ihtiyaci hisetmememizin nedeni cihazi gözü kapali alabilirsiniz deyimine vurgu yapmak içindir

• quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

quote:

O kadar memnunuzki video ekleme ihtiyaci hisetmememizin nedeni cihazi gözü kapali alabilirsiniz deyimine vurgu yapmak içindir

yinede video görmek isteyenler vardır benim gibi :))

• arkadaşlar ben az önce siparişi verdim teknomarketim den yarın öglen elimde olacak gözüm kapalı aldım artes kullanan 2 tane arkadaşım var hepsi
    memnun ve 2 side bu siteden aldılar 0312 23 23 423 telefonu arayıp bilgi alabilirsiniz daha önce poly 9.7 sini almayı düşünüyordum aradım söyledim
    poly i önermemişlerdi sagolsunlar şimdi daha iyisini aldıgımı düşünüyorum, bu arada son 9 tane kalmış bilginize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallax40 -- 10 Aralık 2012; 14:38:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yinede video görmek isteyenler vardır benim gibi :))

http://www.youtube.com/watch?v=pgRB4ehQWb4

FocalStuff 好物分享youtube
    PIPO MAX-M2 9.7" Android 4.1.1 Dual Core RK3066 1.6GHz Tablet PC with 3G SIM card slot
    http://www.youtube.com/watch?v=d6IQ41JeZk0

pipo m2 dir videodaki cihaz artes d9702 ( bendeki yada bizdeki cihazlarla) birebir aynidir .

(burdaki m2 pipoda sadece fazlalık olarak sim kart girişi vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 10 Aralık 2012; 16:17:56 >

• Arresteknik?
    Turkcell slim vınn modem buna uyarmı?huawei e369 modeldir yeni çıkan?uymamazlık yaparmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

quote:

Orijinalden alıntı: ehad

Bugun itibari ile bende artes 9702 almis bulunmaktayim.. Almadan once turkiyede ve yabanci sitelerde baya uzun sure arastirdim ve bende cogu insan gibi kararsiz kaldim ve en sonunda bu urunu almaya karar verdim. Su an icin memnun oldugumu soylemeliyim. Ekran goruntu kalitesi,islemci hizi, sesi, wifi cekim gucu, otg ile baglantisi, bluetooth`u, hdmi`i hepsi gayet sorunsuz ve tatmin edici.. ve tabi fiyati da gayet makul garantili urune gore. Diger urunler gibi cinli sitelerdekine oranla cok buyuk fiyat farki yok.. Merak edenler icin urun cinde pipo m2 olarak satilmakta.. Benim gibi kararsiz olanlara tavsiye ederim, merak edilen konulari da elimden geldigince cevaplamaya calisirim..

Hocam merhaba size bir sorum olacak tabletle ilgili benim tablette hdmi yuvasina yakin olan yani ustteki mini usb ye flash filan takinca calismiyor alt taraftakinda sorun yok acaba sorunmu var yada biri flash vs biride pc baglantisi icinmi

Merhaba;
    Tabletin üzerinde 2 adet Mini Usb Girişi vardır.
    HOST yazan girişe Usb Bellek takıp çalıştırıyorsunuz.
    Diğer USB yazan girişi ise Pc bağlantısında kullanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Merhabalar;
    Ürünle ilgili sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz.
    Teşekkürler...

quote:

GÖRÜNTÜ KALİTESİ DOKUNMATİK GAYET İYİ BANA GÖRE MÜKEMMEL DİYEBİLİRİM HATTA
    SES OLAYI İÇİN EXTRA MUSİC VOLUME EQ İNDİRDİM DADUNDAN YİNMEZ BİR SES KALİTESİNE SAHİP OLDU

AMMMAAAA CANIMI SIKAN ŞU ŞARJDA CİHAZIN AÇILMASI ŞARJDA HEP AÇIK KALMASI

quote:

Orijinalden alıntı: ehad

Pilini merak edenlere; ilk aldigimda %100 dolu geldi ve kurcalamaya basladim. 7 saat sonra pili %9da idi,sarja taktip yattim(tabi ekran parlakligi baya kisikti)... Bu kadar uzun sure gidecegini tahmin etmemistim alirken.
    Bu arada biri daha soylemisti sanirim, sarja takinca tablet kendiliginden aciliyo..

@Artesteknik acaba şarj sırasında açık olmasının sebebi nedir? Bütün cihazlarda mı durum böyle? Ve yok mu bir çözümü?

Merhaba;
    Cihazın şarja takıldığında kendiliğinden açılması cihazın bir özelliğidir.
    Bu cihaz şarjdayken otomatik açılmaktadır.
    Kullanmadığınız durumlarda standby konumunda bekletebilirsiniz.
    Bu durum normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Arresteknik?
    Turkcell slim vınn modem buna uyarmı?huawei e369 modeldir yeni çıkan?uymamazlık yaparmı?

Bahsetiğiniz Huawei E369 Yeni çıkan bir model olduğundan henüz deneme fırsatımız olmadı.
    Deneyip test ettikten sonra bilgi paylaşımını yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrkNz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Merhabalar;
    Ürünle ilgili sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz.
    Teşekkürler...

Merhaba,

Ürün satış noktaları arasında Hepsiburada.com gözüküyor anca hepsiburada artes listelerinde bu model yok. Sanırım model yeni olduğu için daha girmedi. Hızlıal.com da ise var.
    Hepsiburada üzerinde durmamın sebebi bu sitenin sıklıkla kredi kartı puan veya çek kampanyaları yapması. Bu da bizler için ürünün fiyatını daha da aşağıya çekiyor ve alınabilirliğini yükseltiyor.

Bu arada Artes D9702 model tabletiniz özelliklerinden gördüğüm kadarıyla PIPO M2 tabletten özelleştirilmiş. Teknik özellikler vb her şey aynı.
    PIPO M2'nin ayrıca 3Gli bir modeli de var. Artes olarak 3Gli model çıkartmayı düşünüyor musunuz?

Saygılarımla.

Merhaba;
    Yeni bir ürünümüz olduğu için henüz girmemiş olabilir fakat yakın zamanda listelerinde görebilirsiniz.
    Artes D9702'nin 3g'li modeli var.
    Önümüzdeki hafta 3g li olarak gelecektir.

Üstadım fiyata ilişkin bir bilgi var mı paylaşabileceğin? Ben aile büyüğüne almayı düşünüyorum...

Ürün henüz çıkmadığı için fiyat bilgisi veremiyorum.
    Fakat yakın zamanda satışlara başlanacaktır.

• quote:

Size bir soru daha yazyim arkadaslar pil sarj olayi nasil yapmak lazim dun geldiginde dolu pil vardi kullansim aksam evde taktim sarja pil dolu yazisini gorunce cikardim bu saate kadar hemen hemen surekli kullandim butun baglatilar acikti simdi yine takip eskisi gibi 10 vs saat bekleyipmi kullanmak lazim yoksa dolunca yine cikartip kullanmaya devammi edeyim

Merhaba;
    Pil dolunca sarjdan çekebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Size bir soru daha yazyim arkadaslar pil sarj olayi nasil yapmak lazim dun geldiginde dolu pil vardi kullansim aksam evde taktim sarja pil dolu yazisini gorunce cikardim bu saate kadar hemen hemen surekli kullandim butun baglatilar acikti simdi yine takip eskisi gibi 10 vs saat bekleyipmi kullanmak lazim yoksa dolunca yine cikartip kullanmaya devammi edeyim

Merhaba;

merhabalar.

bu 9.7" lik tabletlerde GPS olmayacakmı ? yada yeni çıkacak modelinizde GPS te olacakmı.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba;

merhabalar.

bu 9.7" lik tabletlerde GPS olmayacakmı ? yada yeni çıkacak modelinizde GPS te olacakmı.

Artes 9702'lerde Gps yoktur.
    9.7" olarak Gps li modelimiz şu anda yok.

• aman diim hızlıal'dan almayın. Bu kadar rezalet bir müşteri hizmetleri görmedim ben hayatımda. O kadar siteden sayısız alışveriş yaptım bu kadar kötüsü yok. Ankara'da arkadaşın dediği yerden alıcam ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King of Chaos

aman diim hızlıal'dan almayın. Bu kadar rezalet bir müşteri hizmetleri görmedim ben hayatımda. O kadar siteden sayısız alışveriş yaptım bu kadar kötüsü yok. Ankara'da arkadaşın dediği yerden alıcam ben de.

Ne gibi zorlukla karşılaştınız

Hızlıal Yanında +Kılıf demiş Bakalım bende sordum kılıf kutunun içindeki kılıfmı yoksa ayrıcamı veriyorsunuz diye ne cevap gelecek hızlıal'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafemolasi -- 10 Aralık 2012; 16:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

aman diim hızlıal'dan almayın. Bu kadar rezalet bir müşteri hizmetleri görmedim ben hayatımda. O kadar siteden sayısız alışveriş yaptım bu kadar kötüsü yok. Ankara'da arkadaşın dediği yerden alıcam ben de.

Hızlıal Yanında +Kılıf demiş Bakalım bende sordum kılıf kutunun içindeki kılıfmı yoksa ayrıcamı veriyorsunuz diye ne cevap gelecek hızlıal'dan

sabahtan beri ulaşmaya çalışıyorum, sitelerinden 4 mesaj attım, 1 e-mail attım 9 kere telefonla aradım. Hala ses yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba;

merhabalar.

cevabınız için teşekkürler.

yeni çıkacak cihaz ile önceki d9702 arasında sadece 3g farkı varsa beklememe gerek yok. 3g haricinde işlemcisinde yada başka bir donanımda değişiklik olacakmıdır. RockChip in yen versiyonu çıktı (RockChip 3166 Quad Core) acaba yeni modelde işlemci değişecekmi yoksa aynı işlemcimi olacak. iyi çalışmalar dilerim.

• quote:

Aynen katiliyorum arkadaşım sana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba;

merhabalar.

cevabınız için teşekkürler.

yeni çıkacak cihaz ile önceki d9702 arasında sadece 3g farkı varsa beklememe gerek yok. 3g haricinde işlemcisinde yada başka bir donanımda değişiklik olacakmıdır. RockChip in yen versiyonu çıktı (RockChip 3166 Quad Core) acaba yeni modelde işlemci değişecekmi yoksa aynı işlemcimi olacak. iyi çalışmalar dilerim.

Artes D9702'nin 3g li modeli gelecek.
    Yeni moedelde işlemci değişmeyecek Bütün özellikleri aynı olacak.
    Teşekkür ederiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

sabahtan beri ulaşmaya çalışıyorum, sitelerinden 4 mesaj attım, 1 e-mail attım 9 kere telefonla aradım. Hala ses yok.

Güveni internetten alışveriş olarak HB-Hızlıal gibi siteler hep ön planda bunlarda bunu bilerek müsterilerle pek muatap olmuyorlar HB geçen sipariş verdım bi ürün için 6 gün oldu hala tedarik edememişler diğer alışveriş sitelerinede güven nasıl olur bilemiyorum örneğin bizdehesaplı diye bir site var anlatılanlara göre hızlı kargosu var ancak yine örnek vereyim Artesin bi tabletini bu siteden alan arkadaşar hatalı ürün gönderdiler diye sorunları vardı insanın kafası karışıyor nereden alışveriş yaparız diye

HIZLIAL2dan gelen cevap Kılıf için

Değerli Müşterimiz, kılıf kutudan çıkan kılıftır.
    Ürün stoklarımızda vardır, ödeme onayınıza istinaden kargoya verilir.
    Saygılarımızla

Sanki extra kılıf vereceklermiş gibi pazarlıyorlar millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafemolasi -- 10 Aralık 2012; 16:56:05 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.