Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
103.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • hocam bu dedikleriniz nedense bana inandırıcı gelmiyor sebep bir anda bu tarz tabletlerde süper ötesi verim almak imkansız kendi pc mden biliyorum..en iyisi alacaksın bi Ipad new 64 gb paşa paşa uğraşmadan kullanacaksın ben öyle yapmayı düşünüyorum..hatta buldum bir tane yurt dışı toplamda 1700 falan yapıo ne dersiniz mantıklı mı

Orijinalden alıntı: arkee

quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

dünden beri nasıl şarj etmedin yahu arkadaşlarım kullanıolar 7800 mAh pil kullanılıyor cihazda max 4 saat nonstop kullaım;stand by da ise 10 saat falan..

:) ilk geldıgınde sarjı doluydu fırsat buldukca kurcalıyorum ıste 24 saatı gectı devamlı acık dıye bır algı olusmasın aklınızda standby da fırsat buldukca vıdeo ızlemekten forumlara kadar herseyı test edıyorum hala yuzde 18kalmıs ayrıca ne dalgalanma var nede baska bır sorun. 4.1.1 var yama yuklemeye gerek varmı? hangı yamalardan bahsedıosunuz bırde onuda anlamadım sıtesınde yandex ve pdf var yada ben bulamamıs olabılırm

Birkaç mesaj yukarıda pitoro'nun yazdığı ve pitoro'ya yazılan mesajlara bak, hocam:

www.artescorp.com
    9.7" ARTES D9702 IPS2 1GB 16GB BLUE. AND 4.1 - Ürün Grupları
    http://www.artescorp.com/urun/tablet-d9702.aspx?ttype=Documents#pt

http://forum.donanimhaber.com/m_69621614/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

hocam bu dedikleriniz nedense bana inandırıcı gelmiyor sebep bir anda bu tarz tabletlerde süper ötesi verim almak imkansız kendi pc mden biliyorum..en iyisi alacaksın bi Ipad new 64 gb paşa paşa uğraşmadan kullanacaksın ben öyle yapmayı düşünüyorum..hatta buldum bir tane yurt dışı toplamda 1700 falan yapıo ne dersiniz mantıklı mı

bana da inandırıcı gelmiyor..ama öyle...fakat, inanmama özgürlüğünüze ve bu konudaki ısrarınıza saygı duyuyorum..ben ipad'in monopolistic, jakoben ve snob duruşunu protesto için ipad/iphone kullanmıyorum..daha demokratik ve özgür bir duruş sergileyen ve sunan android işletim sistemini seçiyorum...android tabletlerin ve apple tabletin (bakın çoğul kullanamadım, sadece 1 tane ipad var!) çalışma mantığı farklı bu farkları biraz araştırın..ondan sonra kararınızı verin. fiyat farkı dışında daha çok fark var...
    ...

bu arada bir önceki tabletim de çin tabletiydi..ucuzdu...ama problemsiz çalışıyordu..ama siz çin tabletlerine güvenmiyorsanız, biraz daha paraya kıyıp samsung galaxy vb. gibi marka ürünlere yönelebilirsiniz...hayırlı tercihler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitoro -- 18 Ocak 2013; 17:57:39 >

• protesto işini pek anlamadım amatavsiyen için sağol yine de..size de kolay gelsin..

Orijinalden alıntı: pitoro

quote:

Orijinalden alıntı: karasal

quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Bu yeni firmware kendi kendine sesi açılıp kapanan cihazlar için yamadır.

Sayın Artesteknik, ben bir haftadır go launcherex arayüz programı kullanıyorum, bu süre zarfında herhangibir şekilde ses ile ilgili problem olmadı, zira daha önce oluyordu. Bu sorundan daha önemlisi ekranın ışık tepkimeleri yapması,bu durum düşük ışıkta beyaz ekranda daha fazla belli oluyor. Bununla ilgili forumdan bir arkadaşımız cihazı servisinize göndermişti, şayet problemin çözümü servis yoluyla yapılabiliyorsa ben ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlarda cihazlarımızı gönderelim. Zira servislik bir durum yoksa da bir açıklama yapabilirseniz içimiz ferahlar...

Tablet dün elime geçti fakat aynı durumu ben de farkettim. Düşük ışıkta özellikle internette gezinirken browser'ın beyaz ekranında çok belli oluyor. Çok sinir bozucu. Çözümü ben de merak ediyorum. Hatta daha kutusunu toparlamamıştım ki tekrar paketleyip gönderesim geldi.

buna çözüm yok galiba...? ben de de aynı sorun devam ediyor..

Yok diye biliyorum. Daha önce de bahsetmiştim, nexus 7'de de çıkmış epey. Sonra yeni üretilenlerde o donanım sıkıntısını gidermişler. Yanlış anlamadıysam google donanım sorunu olduğunu söylemiş. Kimileri wifi ile ekran arasındaki güç dengesini düzgün sağlayamadığından olduğunu söylemiş ama bilmiyorum ne kadar doğru. Kimlerinde wifi yi kapatınca sorun geçiyormuş. Ben ürünü bizdehesapli.com a gönderdim onlar da firmada değişmek için o an ürün olmadığından istersem iade alacaklarını söylemişlerdi ben de iade ettim. 9.7 inch bana ağır geldiğinden bu sefer de artes d712 aldım. Foruma baktım o kadar bir sıkıntı yok. Ben bi açtım çat aynı sıkıntı bunda da var. Bundaki sıkıntı da aynı ama wifiyi kapatınca hiçbir sıkıntı kalmıyor bu sefer. Tabi bu, siteyle irtibata geçip değişim talep etmeyeceğim manasına gelmiyor çünkü genelde internetle kullanıyorum tableti.

*Titreme d9702'de wifiyi kapatınca da geçmiyordu.
    *d712'de de bir bende var herhalde. Bu aralar takip edemedim forumu ama son baktığımda eşsiz bir ışık titremesi problemine sahiptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasal -- 18 Ocak 2013; 22:45:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: virago74

Malesef book providers durdu diye bir hata yazıyor . Acaba nedendir ? sevgiler....

İki gündür bende de başladı, ne yükledim de oldu anlayamadım
  • Selamlar. Tablet ini , düz zemine koyduğunda, dokunmatik sorunu yaşayan oldumu ?Kaldırınca düzeliyor. Varmıdır bir ayarlaması bu durumun ?
    sevgiler...

Orijinalden alıntı: virago74

Selamlar . Arkadaşlar artes d9702 yi eşime hediye aldım 2 gün önce. Usb belleğimden bir kaç e-kitap , dosya , müzik vs atacakdım. Usb belleği taktım ,Sd kart olarak tanıdı usb beleği , fakat usb belleğe nereden gireceğim bulamadım.Cehalet zor :) Yardımcı olurmusunuz rica etsem ?

sevgiler....

Explorer'dan gireceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: naftalin34

şimdi artes d9704 retina ekran çıkmış..ikisi arasındaki fark nedir arkadaşlar..ikisinden birini alacağım..sizce hangisi daha iyi??

arkadaşlar bende cok araştırdım ama bi türlü karar veremiyorum d9702 modeli hakkında cok güzel şeyler duydum ama dr9704 ekran çözünürlüğü bakımından çok iyi ama sözde hd film izleyen bir kişi tablette kasırmalar oldugunu söylemiş acele yardım edermisiniz ona göre netten şibariş verecem

Orijinalden alıntı: ocer1905

quote:

şimdi artes d9704 retina ekran çıkmış..ikisi arasındaki fark nedir arkadaşlar..ikisinden birini alacağım..sizce hangisi daha iyi??

arkadaşlar bende cok araştırdım ama bi türlü karar veremiyorum d9702 modeli hakkında cok güzel şeyler duydum ama dr9704 ekran çözünürlüğü bakımından çok iyi ama sözde hd film izleyen bir kişi tablette kasırmalar oldugunu söylemiş acele yardım edermisiniz ona göre netten şibariş verecem

Arkadaslar retinada hdmi yok ayrica 9702 harika ekrani falan super ayni paraya 9702nin 3g lisini alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocer1905

quote:

daha önce dedim yine diyorum. O işlemci bu çözünürlüğü kaldıramaz. D9702 alın D9704 sakın almayın.

Tabletin başlangıçta ses problemleri vardı. Ses aniden açılıyor, kapanıyor ve sabit kalıyordu. Bu sorunu güncellemesini yaparak çözdüm. Bir haftadır sorun görünmüyor.
    Şu anda memnunum. Alacak olanlara tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: dugel

Bu tableti yaklaşık bir aydır kullanıyorum. 3Gli modelini almıştım. 3G yi denemedim ama diğer özellikleri açısından bence çok iyi.

Tabletin başlangıçta ses problemleri vardı. Ses aniden açılıyor, kapanıyor ve sabit kalıyordu. Bu sorunu güncellemesini yaparak çözdüm. Bir haftadır sorun görünmüyor.

Güncellemeden önce ve sonra wifi durumu nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aksa_

quote:

Orijinalden alıntı: dugel

Bu tableti yaklaşık bir aydır kullanıyorum. 3Gli modelini almıştım. 3G yi denemedim ama diğer özellikleri açısından bence çok iyi.

Güncellemeden önce ve sonra wifi durumu nasıl?

bende bunu merak ediyorum

• Arkadaşlar merhaba, başkasınında başına geldimi bilmiyorum ama benim cihazın şarj adaptörü bozuldu. Üstündeki yeşil ışık prize takınca takınca yanıp yanıp sönüyor ve bu haldeyken tablete takıncada cihazı şarj etmiyor. Artesteknik'e garanti kapsamındamıdır diye pm attım ama hala cevap vermedi. Dışarı çıktım aradım taradım ama uygun bir şarj cihazı bulamadım. 9v 2.5 amperlik şarj adaptörleri var ama uçları çok kalın. Bu alete neden standart dışı bir şarj aleti jakı konulmuş hala anlamış değilim. İnternetten nereden bulabilirim d9702 uyumlu şarj aleti yardımcı olabilirmisiniz.
  • arkadaşlar bende bu tabletten almayı düşünüyorumda aklımda bir kaç soru var . Acaba internette kopmalar yaşanıyormu ; pil ömrü nasıl ; oyunlar için performansından memnunmusunuz donma kasma yapıyormu ?
    Ben sadece net üzerinden digitürk play den canlı lig maçları izlemek istiyorum . izleyen veya deneyen varsa Bunun mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyoruum. flas desteği varmı yoksa uygulamayla flas desteğine gerek kalıyor'mu
    Digitürk play ın android uygulamasından memnun olan arkadaş yok galiba. Bizzat digi nin kendi sitesinden android uygulamasının yorumlarını okudum pek iç açıcı değildi.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizemen

Dahili 3g li versiyonunu kullanan varmi 3g performansi nasil bilgi verebilirmisiniz

Konuyla ilgili bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.