Şimdi Ara

Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
7
Favori
42.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: bekow238

Beyler bu cihaz super otesi bisey elime suan gecti bayildim resmen kilif geldi dandik bisey alinmasi sart ses algilayicisi super googleye yazmadan konusarak arama yapiyorm kronik hic bir sorn yok wifi cekm hizi gayet norml ev buyuk 2 duvar var wifi ya 3 cekiyor sanki sizde sorn var :s her neyse herseyini begendim herkese tavsiye ediyorum :) kks kesiyim uygulama indiricem :) bu arada sarjda suan ama ekanda sorun yok :)

Tekrar hayırlı olsun

Coook tesekkur ederim hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar flash disk, 3g modem vb birşey takan oldu mu? Ben çalıştıramadım vını
  • kimse denemedi mi?
  • Arkadaşlar hangi vınn modeli ile çalıştırdıysanız ondan satın alıcam. Bendeki desteklemiyor sanırım. Ben yapamadım. e73 u2 var bende. Takıyorum sd kart bozuk biçimlendir diyor.
  • sipariş verdim izmirde bayilik vardı bakalım gelicek yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

tam aradığım ürünü buldum diyorum illaki bir bit yeniği çıkıyor wifi 2 oda ötede en fazla arada 2 duvar var nasıl olur acaba.birde d821'de çekim kalitesi nasıldır oda hoşuma gitti.

4:07 'ye bakın beyler bu pipo u1 d712 birebir aynı değilmiydi pipo ainoldan daha iyi çekiyor.

artes d712 ,pipo u1 pro diye biliyorum hocam

haklısın hdmi farkı vardı u1 ile, bu wifi sorunu çözüme ulaşsa hemen geçicem siparişi ama işte yatağımda internete giremiceksem bir değeri yok. Acaba arka kapağı açıp wifi anteni felan varsa içinde biraz modifiye ederek kullanılamazmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

Arkadaslar d712 yı almayı dusunuyorum.Ancak sıze bır sorum var bu tablette kıtap okumak nasıl olur.Ekranı parlar mı ? Fıkır verırsenız bu gece yada yarın almayı dusunuyorummm...

Hocam kalitesi konusunda hiç bir sıkıntın olmayacağına eminim. Tablet gelgiğinden beri, endüşük ışık ayarında kullamıyorum, bir kaç kişiye gösterdim, br kişi bike ekran sönük demedi. İps'nin kalitesini gördüm. Arkadaşın Practicasını kullandım biraz, Alman malı ama çin malı hissi veriyor. Bu tablet ise eline aldığında hiç çin malı tablet kullanıyormuşsun hissi vermiyor.

Şu Wi-Fi konusu biraz sıkıntı ama herkesin söylediği kadar kötü değil. Modemi direk gören bir kaç modemde denedim. Problem yok. Ben 2 duvara kadar sıkıntı yaşamadım. Bir ara evin krokisiyle, birlikte nereden nekadar çekiyor testi yapsam iyi olacak gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

Orijinalden alıntı: mathematical

Kurduğu oyunların bir kısmı ücretli. Bunların pro versiyonlarını ücretsiz olarak nasıl bulup kuracağız.

Apk installer tam olarak ne işe yarar, bir şeyler tahmin ediyorum ama bir de sizden duyayım. Oyunların setup dosyalarını kurmakiçin gerekli bir program gibi duruyor, dediğim gibi üstadlar burada.

En iyi video oynatıcı nedir bu tablet için?

Babam bu kadar iyi pasta yapmayı nereden öğrendi ?

Teşekkürler

Google playden beğendiğin oyunu seç., ücretli oyunları. Sonuna apk ve full yaz arattır.. Programlar içinde aynı taktik Program adı + Pro ve apk yazıp arattır..

APk installer, ES File Explorer ve Explorer aynı hemen hemen. Bildiğin windows gezgini. Kes kopyala paylaş gönder sil kur vb... Apk installer sadece Apk ları listeliyor heralde..

MX Player Pro...

Peki maviduvar'ın kullandığı widgwt hangisi acaba sol üst köşede duran?

• Tesekkur ederım arkadasım acıklaman ıcın. Benım bunu almamdaki asıl amaclarından bırı bunda kıtap okumak gerı kalan artıları bana kar kalacak... e ink özelliği var mı bunun ?
  • Herhangi bir artes yetkilisinden wifi ile ilgili yanıt gelmedi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem409

Arkadaşlar flash disk, 3g modem vb birşey takan oldu mu? Ben çalıştıramadım vını

Otg kablodan Usb 3.0 Flash disk ve usb mouse çalıştı. 3G modemim olmadığı için deneyemiyorum
  • Arkadaslar bu konu daha kalabalik oldugu icin buraya yaziyorum artes d708 aldim JB 4,1 yuklemek istiyorum ancak hafiza kartina veri kopyalamak icin kart okuyucum yok bunun yerine usb bellek kullansam usb bellekten JB 4,1 yukleyebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Arkadaslar bu konu daha kalabalik oldugu icin buraya yaziyorum artes d708 aldim JB 4,1 yuklemek istiyorum ancak hafiza kartina veri kopyalamak icin kart okuyucum yok bunun yerine usb bellek kullansam usb bellekten JB 4,1 yukleyebilirmiyim

Denemek lazım.
  • wifi sıkıntısının yazılımsal olduğunu birebir test ettim. vakit açısından yoğunum. Birkaç gün sabır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

wifi sıkıntısının yazılımsal olduğunu birebir test ettim. vakit açısından yoğunum. Birkaç gün sabır.

eger oyleyse yemede yaninda yat tabletin olur. insallah tesbitleriniz dogru cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematical

Ben maviduvar arkadaşın tabletinde paylaştığı anasaya görüntüsüne takıldım öncelikle. Gerçekten çok hoş bir düzenleme olmuş.

Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean

Burada ki hava durumu saat şehir olan uygulama mı widget mı artık neyse :) onun adı nedir, nereden bulunur kaça alınır?

Kurduğu oyunların bir kısmı ücretli. Bunların pro versiyonlarını ücretsiz olarak nasıl bulup kuracağız.

Apk installer tam olarak ne işe yarar, bir şeyler tahmin ediyorum ama bir de sizden duyayım. Oyunların setup dosyalarını kurmakiçin gerekli bir program gibi duruyor, dediğim gibi üstadlar burada.

En iyi video oynatıcı nedir bu tablet için?

Babam bu kadar iyi pasta yapmayı nereden öğrendi ?

Teşekkürler

Öncelikle teşekkür ederim.
    Kullandığım widgetin adı transparent clock and weather. Apk dosyasını internetten bulabilirsin.
    Oyunlara gelince "oyun ismi apk + sd" diye aratırsan oyunları ve nasıl kurulacağını da bulabilirsin.

apk installer ise adı üstünde uygulama kurma aracı diyelim.

• quote:

wifi sıkıntısının yazılımsal olduğunu birebir test ettim. vakit açısından yoğunum. Birkaç gün sabır.

hala konunun takibinde kaldığıma bu mesajınızla sevindim.
    hadi be , bi gayret :)
    şu wifi olayı kör nokta oldu
  • quote:

inşallah öyledir çözülürse süper olur yukarda hocamızın dediği gibi yemede yanında yat olur :D
  • Tabletten bir kaç resim aldım. Uygulamalar oyunlar ws.Tabi resimler gerçekte göründüğü gibi net ve canlı değil idare edin :D Alıntı yapmayın uzamasın konu Video kayıt programı bulsam oyun performanslarını felan ekranın videosunu çekip yükleyeceğimde bir türlü bulamadım bir tane var root istiyor başkada bulamadım bilen varsa söylesin onuda yapim

Ana ekran

Ana ekran-2 (Burdaki oyunların hepsi çalışıyor)

Youtubeden bir resim HD video.

Most Wanteddan bir kare

Ekran kilitliyken

Tablet hakkında

Swype klavyesi (öneririm bir süre sonra alışınca yazmak çok kolay hale geliyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 24 Aralık 2012; 23:07:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

inşallah öyledir çözülürse süper olur yukarda hocamızın dediği gibi yemede yanında yat olur :D

Bunun da çözümünü bulursanız eğer, Tabletin fiyatı yükselmesin ehehe :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.