Şimdi Ara

Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
7
Favori
42.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi bari sorun genele yayılırsa gameloft illaki yapar biseyler, zamanında order n chaosta benzer bi sorun vardi bi kac telefonda, gecte olsa patchle duzeltmislerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atlantiel

quote:

Wifi az çekiyor dediklerinde kimse oyunla ilgili birşey demiyordu..
    Ne oldu birden resmen tablette yeni sorun çıkardılar :S
    Vallaha 5 6 oyunu açmasın benim için hiç mühimdeğil
    Her şeyi sorunsuz istiyorsanız ipad alın :)

oyunlar sıradan oyun olsa neysede tableti alma amacimdaki oyunlar çalışmıyor örn. modern combat4 ve heroes oco. Asıl can sıkan olayda bu fiyata bu kadar iyisini bulamayacagim için ikilemde kaliyorum. keske teknik eleman gelip o sorunlari ilerde duzeltiriz falan dese

Hocam Modern Combatı benim arkadaş yanımda çalıştırdı :D
    Heroeste Sorun var ona bişey demem ama Mc4 çalıştırdı arkadaş herhalde yanlış sd falan indirmiştir arkadaş yoksa oyunla ilgili o kadar büyük problemi yok :D

bakın oyun performansı thd oyunlar hariç tegra 3 den iyi dead triger yuksek grafikte 50fps civarı mc4 de super acmadigi oyun yok ddm oyunlar piksellealakalı performansa laf etmeyin

yanlıs sd degil sd dosya yada obb dosyayı yanlıs yere koymus sd /gamelofta at apk kurduktan sonra ben butun oyunları denedim asphalt 7 de yanlıs dosyayı indrmis olabilirm ddim oyun dyosan nexus 7 le aynı kefeye koy artı ea gamenın oyunlarında daha iyi

Hocam forumda link paylaşmak yasak değilse aslında indirip deneyip çalıştırabildiğimiz bütün oyunları diğer konuda paylaşalım hem daha kısa sürede erişebilriiz oyunlara...

Apk mania ve android zone den indir neyi nereye kuracagin yazAr

• quote:

iyi bari sorun genele yayılırsa gameloft illaki yapar biseyler, zamanında order n chaosta benzer bi sorun vardi bi kac telefonda, gecte olsa patchle duzeltmislerdi

Heroes in sorunu man menu de yani ana ekranda 1024 768 oyuna geciste 1280 800 olmasidir ve tuslar farkli yerlerde kaliyor ve simgelerde

• quote:

iyi bari sorun genele yayılırsa gameloft illaki yapar biseyler, zamanında order n chaosta benzer bi sorun vardi bi kac telefonda, gecte olsa patchle duzeltmislerdi

Bu arada order and chaosuda denedim oyunda kasiyor sandim genel anlamda oyunda lag varmis su an oynuyorum bi ara facebooktada vardi ama sunucularikapamislar 60lvl olmustum:(

• quote:

quote:

Heroes in sorunu man menu de yani ana ekranda 1024 768 oyuna geciste 1280 800 olmasidir ve tuslar farkli yerlerde kaliyor ve simgelerde

ee sonuç olarak duzelmeyecek bi sorun mu

• Beyler tablet genel itibariyle cok iyi wifi sorunu denen birseyde kalmamis fakat sarj gostergesi yanlis bu konuda ne yapilabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

Beyler tablet genel itibariyle cok iyi wifi sorunu denen birseyde kalmamis fakat sarj gostergesi yanlis bu konuda ne yapilabilir

Yanlış derken geç mi geliyor ? güncelllenmiyormu ?

Sabahtan beri 42-45lerde sarj azonce bir saat sarjda kaldi durum yine ayni. Ya çok gec doluyor sarji yada yanlis bugun belli olur sifira dussun bakm bi
  • quote:

Hocam yeniden rom yüklemeyi deneyin bence büyük ihtimalle düzeir olmazsa servise yollayım artesteknike danısın :)

vallahi bi daha vermeyecem servise fabrika ayarlarına sıfırladım şimdi batarya bi bitsin bakalım anlaşılır nasılsa şarj %40 tayken pat diye kapanırsa alet gösterge yanlıştır

Edit: Fabrika verilerine sıfırlayınca düzeldi gibi birazda cihaza bi serilik geldi sanki. Size önerim alır almaz fabrika ayarlarına bi döndürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler_07 -- 5 Ocak 2013; 17:44:55 >
  • Video yukluyorum istermisiniz

• quote:

quote:

Hocam yeniden rom yüklemeyi deneyin bence büyük ihtimalle düzeir olmazsa servise yollayım artesteknike danısın :)

vallahi bi daha vermeyecem servise fabrika ayarlarına sıfırladım şimdi batarya bi bitsin bakalım anlaşılır nasılsa şarj %40 tayken pat diye kapanırsa alet gösterge yanlıştır

Edit: Fabrika verilerine sıfırlayınca düzeldi gibi birazda cihaza bi serilik geldi sanki. Size önerim alır almaz fabrika ayarlarına bi döndürün

Sarjibitir kendisi kapanana kadar sonra 6saat sarj et bende duzeldi bu sekilde

• quote:

quote:

quote:

Sarjibitir kendisi kapanana kadar sonra 6saat sarj et bende duzeldi bu sekilde

eyvallah hocam ama fabrika verisine sıfırlayınca düzeldi az öncede rootladım şimdi gereksizleri kaldıracam. sizin için whatssap ı da çalıştırmayı deneyeceğim

• quote:

Video yukluyorum istermisiniz

Goruntu kalitesi dusuk ama idare edin artik

• Yeni romu yükledikten sonra dokunmatik sorunu cıktı. Biryere giriyorum sürekli çıkıyor kendi kendine. Değişik değişik şeyler oluyordu tarayıcı falan kapanıyordu kendi kendine. Wireles lara baglanmıyordu sahtecilik var falan diyordu. En sonunda bende kapatmak için astım düğmesine kapatılıyor yazdı öylece kaldı. Sonra bekledim koydum arabaya aksam geldim baktım kapanmış. Açmaya çalışıyorum açılmıyor. Şarza taktım değişen birşey yok. Ne yapmam lazım makina kapalı?
  • quote:

geldi
    http://www.youtube.com/watch?v=-gYCXAb_sps

elinize sağlık hocam en azından almak isteyenler bilgi edinebilir biraz görüntü çok iyi olmasada
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.