Şimdi Ara

Artan Stat Pointleri Neye vermeliyim? Mp/Hp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 71 Level Mage'm var. Paperken İnt'e çevirdim. Complete giycek kadar İnt ve Mp verdim. Artanları neye vermeliyim? Mp verirsem damage'de gözle görülür bir fark olurmu? Hp'ye verirsem Canım bayağı bi artacak? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 31 Mart 2008; 13:32:15 >

• MP
  • up
  • hp
  • Kesinlikle HP ye ver.Cz de mage tek başına iş yapıcak bir char değil,ayrıca iyi mage bol bol atack verip adam kesen değil;partiyi bir arada tutan;karşı ırkı yavaşlatan,donduran magedir.Bunları yapmak için de hemen yatmamak lazım.Hp yüksek olursa yatman gecikir,tp mage oynamak daha kolay olur.Hangi serverde olursa olsun en iyi klanlardaki magelere bakarsan (Mage klanlar hariç);genelinin tp mage oynadığını ve hp lerinin yüksek olduğunu görürsün.
  • valla mp verirsen elbette damegelarda belirli bi artış olur, ama mage exp kasarken de pk yaparken de diğer magelerle beraber toplu attack yaptığı için senin biraz daha fazla veya az vurman pek bişey ifade etmez, ben olsam hp verirdim,
  • exp kasacam diyorsan hp ye verderim. pk yapacam diyorsan mp ye ver. ikisinide yapacam diyorsan gene mp ye ver. 75 e veya 80 e kadar kasıcam sonra stt sıfırlarım diyorsan hp ye ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelibolu -- 31 Mart 2008; 14:30:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hp ye vermeye karar verdim arkadaşlar. Undy alıcam inş. artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.