Şimdi Ara

----- Art niyetli ve fırsatçı esnafları ifşa topiği ------ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
10.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O yüzden yazdım ben de zaten, sattığı cihazların %90'ı tamir görmüş cihazlar.
  • Hocam senin energy pro 3.5'ları Doğan Poyraz artık 600tlye mi aldı ne yaptı bilmiyorum ama gene 2700tlye satıyor :)
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-energy-pro-series-3.5-bookshelf-speakers..orj..canada..mukemmel-798909853/detay

    Doğan hıfı ne alemsin yaw




  • Hocam o adam beni aradi, dedim sana mal satmiyorum , senin gibi esnafa olmaz dedim seni engelliyorum diye mesaj atti, buraya atiyom goruntuyu, sonra baska birine aratmis galiba bi bayan aradi ona sattim ben, herhalde o araci oldu bileniyorum, adam tam bi cakal artistik yapiyo sonra tekrar baskasina aratip aliyo, o fiyata satarsa veya alan enayi, mal cikarsa hakediyo derim, energy cb20 1200 den ilandayken hele.


    ----- Art niyetli ve fırsatçı esnafları ifşa topiği ------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozes -- 9 Mart 2020; 19:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herif bayağı da pişkinmiş..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hozes

    Hocam o adam beni aradi, dedim sana mal satmiyorum , senin gibi esnafa olmaz dedim seni engelliyorum diye mesaj atti, buraya atiyom goruntuyu, sonra baska birine aratmis galiba bi bayan aradi ona sattim ben, herhalde o araci oldu bileniyorum, adam tam bi cakal artistik yapiyo sonra tekrar baskasina aratip aliyo, o fiyata satarsa veya alan enayi, mal cikarsa hakediyo derim, energy cb20 1200 den ilandayken hele.


    Adam pişkinlikteki seviyeyi arşa çıkarmış. Seni de takdir ettim hocam. Madem artislik yapıyorsun o zaman almayacaksın adam hülle ile aracı koyup almış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • konuşulanlar endişelendirdi biraz ne yalan söyleyim.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-indiana-line-diva-655-kule-hoparlor-791991293/detay bu cihazı avs den 3100 e alacağım fiyat şişirme mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zendo

    konuşulanlar endişelendirdi biraz ne yalan söyleyim.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-indiana-line-diva-655-kule-hoparlor-791991293/detay bu cihazı avs den 3100 e alacağım fiyat şişirme mi acaba?
    Avs güvenilir bir yer. Ama ben o kolonu almazdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: General Daimos

    Avs güvenilir bir yer. Ama ben o kolonu almazdım

    Alıntıları Göster
    bütçe sınırını aşıp alıyorum, daha fazla veremem. bu segmentte ankara dışı get ile gönderim yapmıyorlar. ankara'da da ikinci el piyasası sınırlı... bunu almaktan başka seçeneğim yok gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zendo

    bütçe sınırını aşıp alıyorum, daha fazla veremem. bu segmentte ankara dışı get ile gönderim yapmıyorlar. ankara'da da ikinci el piyasası sınırlı... bunu almaktan başka seçeneğim yok gibi.

    Alıntıları Göster
    Amfiniz ile dinleyip alın derim. Sırf coğrafi sebeplerden ötürü alım yapmayın derim ben.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde yamaha amfi var kadıköyde önerdiğiniz işinin ehli olan usta varmı ? Cihaz eski bu arada
  • Yamaha ise hiç düşünmeden DTL Elektronik'e götürün derim. İşlerinin ehli adamlardır. Yıllardır bu sektördeler.
  • aeronics kullanıcısına yanıt
    eyv hocam oraya götürücem inşallah
  • Doğan Hifi en sevdiğimdir :) İlanlarının tümümde klişe açıklamalar vardır.üstün ayrıntı kabiliyeti sitede tek konumda vs..Birşey diyemem adam yolunu tutturmuş birşekilde.serbest piyasa birşey diyemezsinde zaten.alıcı uyanık olacak.

    Vintage ürün alma işi ciddi anlamda araştırma ister.piyasayı belirleyen unsurlar ses kalitesiyle beraber o ürünün kolleksiyon değeri ayrıca.bunu dikkate almak lazım.malum sitede ürün listeleyenler birbirinin gazıyla yapıyor bu işi.şununki şu paraysa benimki daha temiz bu para gibi.piyasayı belirleyecek elle tutulur parametreler yok.dolayısıyla şans işi.gerçekten iyi bir ürünü uygun fiyatada alabilirsin. 3 liralık malı 15 ede alabilirsin eğer konuya hakim değilsen ve ticari amaç güden birinin eline düştüysen vay haline.

    Hifishark (bilmeyenler için söylüyorum).bu sitede gelmiş geçmiş tüm hifi cihazlar için fiyat bilgisi mevcut.dünya genelinde satılan veya satılmış ürünlerin çoğu için adeta bir Fiyatlandırma ansiklopedisi.bazı ender bulunan ürünler için 100 dolar 200 dolar fazla verilebilir ama hala yaygın olarak bulunabilen cihazlar için ciddi paralar ödemenin alemi yok.özelliklede giriş seviyesi cihazlara.

    Bu işlere gönül vermiş yada verecek adamların daha kafadan yolunu kesen bu düzenbaz fırsatçıları nefes alacak alan bırakmayın.dükkan tarzı ürün satan yerlere yarı fiyatını teklif edin.merak etmeyin zaten 8 lira yazdıysa siz 4 verince onlar 5 e düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Malum sitede dolaş dolaş beynim yandı.. satıcılarının tüm ilanlar diyorum alayı alsat yapanlar....deck amfi ve bir cift hoparlör tavsiyesi verebicek var mı.. amacım müzik dinlemek eski 90ların pioneer sony yumuşak dolgun ses anlatabıldınmı amatör olarak :) ikinci el 1000tl max
  • amfi ve hoparlör tavsiyesi mi yani sadece?
  • Güzel öneriler, uyarılar var - özellikle sahibinden satıcılarından görmeden, duymadan bir cihaz almak istiyorsanız. Önceden iyi niyet görmek babından ya sistemime uymazsa diye de bir sormayı deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kulanımış ürün özeldir, diğerine benzemez

    Ama bir de bunlar var. Standart, üretimde olan ürünler. Sadece bu model değil, Denon 520 örnek sadece. Hoparlörler, pikaplar... çok üründe fazlasıyla rastlıyorum benzer duruma. Uyandırma servisi olarak not düşmek istedim. Bence hangi ürün isteeniyorsa mutlaka dünya fiyatlarını araştırmak lazım. Satıcıların bazıları çok savruk olabiliyor.

    amazon.com.tr'den
    ----- Art niyetli ve fırsatçı esnafları ifşa topiği ------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 22 Temmuz 2020; 13:43:55 >




  • Bu tür marketplace yapısında olan sitelerin çalıştıkları firmalardan aldıkları kirli ve hatalı datayı entegrasyon ile direk kendi sitelerine aktarmaları sonucu bu tür yanlışlıklar yapılabiliyor. Çok fazla var örneği. Denon 520'nin bu fiyatlara satılmayacağını az çok tahmin edebiliyoruz.

    Bir de Desibela isimli şirketin e-ticaret yöneticisi yeni değişti ama bu değişim çok yaramamış firmaya galiba. Baksanıza 21.623 liraya denon 520 satmaya çalışyor arkadaş.
  • Merakediyorum yukarıda örnek verilen denon amplilerin en pahalısını bu işten anlamayan bir kullanıcı satın alsa firma hata oldu gerçek fiyat bu kalanını iade ediyoruz der mi? yoksa acımadan kargolayıp gönderirler mi? Var mı deneyecek bir babayiğit
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    Çok iyi niyetli düşünüyorsunuz. :)

    Gerçi konumuz ile ilgili değil ama...
    N11'de değeri 125 TL olan bir otomatik bahçe/çim sulama solenoid vanasını 407 TL'ye satan bir satıcıya, bir yanlışlık olmasın diye mesaj göndermiştim...
    - "Kontrol ettirelim efendim." diye bir kibar dönüş oldu...
    Diyeli 1 aydan fazla oldu... Hala kontrol ediyorlar!

    Alan almış, satan satmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.