Şimdi Ara

arşivlemeye değer yabancı klipler ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dukenukem18

quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

Khia - My Neck , My Back ( Dirty Ver. ) ( guzeL kLiptir hatta buLabiLen varsa banada yoLLarsa veya nerden buLdugunu soyLerse sevinirim Sarı Hummer'Li oLan kLip )

aradığın klip ARES te var dostum...

ya ben ARES'ten cektimde o Hummer'Li kLip degiL yaz partisi mi ne yapıyorLar boLe bi kLip cıkıyor. Benim aradıgım sarı bi Hummer var yanındada 3 kız , itfaiciyeLer geLiyor kopuk sıkıyorLar feLan boLe bisi aradıgım oLan eger oysa cekeyim bidaha.
  • metallica - turn the page
    slipknot - duality
    moonspell - mephisto
    rammstein - du rich so gut
    inflames - jotun
    inflames - pinball map
    cradle of filth - the black goddes rises
    samael - liquid soul dimension
  • arkadaslar kesinikle rammstein-ohne dich diyorum otesi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: arctic

Evanescence in yeni dvd'si anywhere but home, live in paris, Şiddetle tavsiye ediyorum. 60 dakika klip tadında konser kaydı.

ben izledim ama hiç beğenmedim.performansları ii değil.daha doğrusu amy lee nin perf ii değil.diğerlerine lafım yok.neyse ki divx leri sattığım adamlar gelip bu ne lan böle diyip suratıma atmadılar cd leri.
  • aha-lifelines
    cypress hill- rock superstar
  • quote:

ya ben ARES'ten cektimde o Hummer'Li kLip degiL yaz partisi mi ne yapıyorLar boLe bi kLip cıkıyor. Benim aradıgım sarı bi Hummer var yanındada 3 kız , itfaiciyeLer geLiyor kopuk sıkıyorLar feLan boLe bisi aradıgım oLan eger oysa cekeyim bidaha.

valla ben özellikle baktım o mu diye... ewt klipte bi hummer vardı... boyutu 72MB (AVI) divX ... Toplam 3 kişide buldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

http://www.telepop.cl/index.asp
    SÖMÜRÜN

bu siteyi 2 ay önce güzelcene sömürmüştüm
  • Belki başkalarının işine yarar.
  • Guns'n Roses - November Rain...Mutlaka olması gerek arşivinde..
  • benny benassi - satisfaction
    ondan sora (şarkının adını hatırlıyorum sadece) call on me
    ve
    tomorrow
    bunlar güzel şeyler
  • ayrıca

Eminem - just lose it (new single)
    Xzibit - hey now
    Nas feat. Ola Dara - bridging the gap
    Ashanti - only u
    Destiny's Child - soldier
    Destiny's Child - lose my breath
    50 cent - in da club (eski ama yazıyım dedim )
    Fabalous - breathe
  • Abi "LINKIN PARK-IN THE END" bunu aldıysan başka hiçbirşey düşünme.Hayatımda izlediğim en güzel klip...
  • Arkadaşlar bana video klip indirebileceğim bir site söyler misiniz.Şöyle son klipler olsun.Varmı bildiğiniz güzel bir site...
    ---LINKIN PARK IS THE BEST---

• quote:

Orjinalden alıntı: dukenukem18

quote:

valla ben özellikle baktım o mu diye... ewt klipte bi hummer vardı... boyutu 72MB (AVI) divX ... Toplam 3 kişide buldu...

off bende haLa 72MB'Lık gozukmuyor ya hep aynı 26mb LıkLar ( ne diye aratıyosun sen abi ?? ) he bide eger buLursan aratma aLanında video'nun ustune sag tıkLayıp Linki Goster sekmesine tıkLayıp acıLan metin penceresinden HashLink'in aLtındaki Link'i bana yoLLarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 14 Ocak 2005, 17:57:22 >

• My Neck diye arattım sadece... 4 tane sonuç çıktı 3 tanesi 30MB civarında bişeydi zaten... sana söylediğim 72MB (AVI) XvID olarak geçiyodu.
  • evanescence bütün vioları
  • quote:

Orjinalden alıntı: niste10

Abi "LINKIN PARK-IN THE END" bunu aldıysan başka hiçbirşey düşünme.Hayatımda izlediğim en güzel klip...

ii de "in the end" in hangi klibinden bahsettiğini sölersen züper olcak
    Final Fantasy görüntülerinden oluşan kliplerden mi bahsediyosun ???

• Nelly - Tip Drill

jadakis - knock yourself out
  • r.kely-jayZ - Fiesta
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.