120 + 200 gb lık ide hdd aynı kablo üzerinden bağlıydı ... Vistada arada sırada problem çıkarıyordu ... Bazen birini görüyor bazen diğerini bazen ikisinede ulaşamıyordum ... İkisinide korkup söktüm ve daha sonra lazım olduğu için 200 lük olanı tek başına taktım (bütün arşiv ondaydı) ... Diske ulaşılamıyor hatası verdi ... Daha sonra yeni başlattım ve girdiğimde açıldı fakat sadece müzik klasörü görünüyordu ... Ancak doluluk oranına baktığımda hiç bir değişiklik yoktu ... Yani hdd full klasörler görünmüyor ... Tekrar başlatıp check disk yaptım ve girdiğimde 120 gb boş yer var ... Çıldırmak üzereyim kaç yıllık emeğim boşa gitti ondanda önemlisi içerisinde önemli fotoğraflar var ... Recover My File isimli programla denedim kurtarmayı ama prog hata verdi ... Şimdi System Tool File Recover la arattırıyorum ... Bundan başka seçeneğim varmı giden dosyalarımı geri getirebilmek için ? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ...
Format atmadıysan bilgilerin kaybolmaz başka bir işletim sisteminde dene veya başka bir bilgisayara takmayı dene
Format atmadım ... Acaba Xp kurulu bir makinaya taksam görebilirmiyim o dosyaları ... Yada herhangi bir kurtarma programı işime yararmı ?
xp kurulu bi makinada Recovery My Files programını dene çok güzel sonuç alacaksın ayrıca O&O Disk Recovery ve O&O Format Recovery programlarını dene başarılı veri kurtarma programlarıdır bence sen hdd ni bi tarat hatalara karşı ilk önce
recover files maalesef başarılı olamadı program bulunan dosyaları kurtarırken hata veriyor ... ayrıca benim eskiden sildiğim dosylarıda çıkardı ortaya ve bazı kurtardıklarım maalesef açılmıyor ... sanırım servisin yolu göründü bize :( ...
File rescue plus programını dene
quote:
Orjinalden alıntı: Cyberpunk
recover files maalesef başarılı olamadı program bulunan dosyaları kurtarırken hata veriyor ... ayrıca benim eskiden sildiğim dosylarıda çıkardı ortaya ve bazı kurtardıklarım maalesef açılmıyor ... sanırım servisin yolu göründü bize :( ...
Kullandığın program tam sürüm mü ? Kısıtlı olanlar dosyaları görüyor ama almıyor.
Xp kurulu sistemde içini direk görmeye çalış program kullanarak kurtamak son işin olsun.