Şimdi Ara

Arşivciler İçin Liste paylaşımları (Güncel Tutulacak) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
15
Favori
27.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı filmleri kız arkadaşım için indirdim
    Anime sekmesinde ki bazılarını merakımdan indirdim bakmak için
    Aslına bakarsan çoğu film gereksiz sayılabilir nitelikte
    A Clockwork Orange ve Oldboy favori filmlerimdendir hele ki intikam üçlemesinin ilk iki filminide çok severim Sympath for lady ve mr. vengeance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 18 Temmuz 2012; 22:43:50 >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • güzel konu takip.

Orijinalden alıntı: The Legion

quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

1 yıldır özenle biriktirdiğim arşivlerimin komple listesini excel formatında indirebilirsiniz:http://www36.zippyshare.com/v/65707640/file.html

Ya da doğrudan IMDB'de tek tek seçtiğim listeme göz atabilirsiniz:http://www.imdb.com/user/ur23856926/watchlist?view=detail

hd olarak baz aldığımızda gerçekten güzel bir arşiv olmuş emeğinize sağlık ama arşiv olarak daha eksikleriniz var gibi tüm arşivin hd olması güzel birşey olsa gerek kolay gelsin...

HD olarak bir eksiğim olduğunu zannetmiyorum hocam, aklımdaki her şeyi indirdiğimi düşünüyorum. Tam 6,5 TB özenle seçilmiş, çok ender bulunan filmlerdir. Asıl listemin tümünü IMDB'de görebilirsiniz. HD olmayan tüm filmleri de oraya ekledim. Orada da yoksa, hangi filmlerin arşivlik olduğunu düşünüyorsunuz? Belirtirseniz gerçekten çok memnun olurum, gayet açık fikirliyimdir bu konuda.

imdb deki listeye bakmamıştım evet onlarıda ekleyince güzel bir arşiv yapmışsınız gözle görülür bariz eksiğiniz yok gibi zaten arşiv yapan birisinin illa şu film olacak diye bir kayde yoktur tabi mihenk taşları diyebilceğimiz filmler hariç...

saygılar
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bazı filmleri kız arkadaşım için indirdim
    A Clockwork Orange ve Oldboy favori filmlerimdendir hele ki intikam üçlemesinin ilk iki filminide çok severim Sympath for lady ve mr. vengeance

Hic bu kadar tatmin edici bir cevap beklemiyordum. Fight Club ve Stanley Kubrick hakkindaki fikirlerinizi de duyabilir miyim? Idollerim hakkindaki fikirlere her zaman acim da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

1 yıldır özenle biriktirdiğim arşivlerimin komple listesini excel formatında indirebilirsiniz:http://www36.zippyshare.com/v/65707640/file.html

Ya da doğrudan IMDB'de tek tek seçtiğim listeme göz atabilirsiniz:http://www.imdb.com/user/ur23856926/watchlist?view=detail

hd olarak baz aldığımızda gerçekten güzel bir arşiv olmuş emeğinize sağlık ama arşiv olarak daha eksikleriniz var gibi tüm arşivin hd olması güzel birşey olsa gerek kolay gelsin...

HD olarak bir eksiğim olduğunu zannetmiyorum hocam, aklımdaki her şeyi indirdiğimi düşünüyorum. Tam 6,5 TB özenle seçilmiş, çok ender bulunan filmlerdir. Asıl listemin tümünü IMDB'de görebilirsiniz. HD olmayan tüm filmleri de oraya ekledim. Orada da yoksa, hangi filmlerin arşivlik olduğunu düşünüyorsunuz? Belirtirseniz gerçekten çok memnun olurum, gayet açık fikirliyimdir bu konuda.

imdb deki listeye bakmamıştım evet onlarıda ekleyince güzel bir arşiv yapmışsınız gözle görülür bariz eksiğiniz yok gibi zaten arşiv yapan birisinin illa şu film olacak diye bir kayde yoktur tabi mihenk taşları diyebilceğimiz filmler hariç...

saygılar

Bir sinefil olarak her zaman yeni bir film arayan bir tutku var icimde. Baska bir sinefilin dusuncelerini hep duymak isterim. Bu yuzden spesifik isimler vermenizi istemistim. Arsiv yaparken de bir seviyeden sonra goreceli ve tarafli secimler yapiyorsunuz evet, bu dogru. Sonucta sinema da bir sanat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar konuyu birazda görselleştirebiliriz "tabiki arşiv adına" daha öncede bir kaç yazımda belirtiğim gibi bana göre arşiv rafta olur tabi zamana göre hdd ye geçtik o ayrı bu konuda bir çok yorumlarım vardır...
    neyse bir zamanlar böyle bir konu vardı konu başka bir amaç içeriyordu ama şimdi aklıma geldi evet bukadar arşiv yapıyoruz ancak nasıl görselleştiriyoruz yada sadece hdd mi saklıyoruz vs şimdi odamın şekli böyle olmasada bir zamanlar bu şekildeydi

http://forum.donanimhaber.com/m_21727080/mpage_14/key_/tm.htm
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bazı filmleri kız arkadaşım için indirdim

Hic bu kadar tatmin edici bir cevap beklemiyordum. Fight Club ve Stanley Kubrick hakkindaki fikirlerinizi de duyabilir miyim? Idollerim hakkindaki fikirlere her zaman acim da.

Aslına bakarsan sadece film indirmekten ziyade yönetmenine ve imdb puanına bakarak indiriyorum.

Stanley Kubrick hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama tek bildiğim yapmak istediği filmi yapmaktan ziyade kusursuz olmasını isteyen bir yönetmen onun dışında ise Fight Club fimini çeken David Leo Fincher zaten parmakla gösterilen bir yönetmen olduğu ve çektiği filmlerde kendinizi içinde hissetmenizi sağlamayı başarıyor diyebilirim belki yanlış da düşünüyor olabilirim belki de bana o şekilde geliyor.

Bunların dışında Uzakdoğu filmlerini daha çok seviyorum korku - gerilim ve aşk. Uzakdoğu filmlerinde işlenilen tema bana göre american filmciliğine nazaran daha orjinal duruyor diyebilirim tabi bu her american filmi için geçerli değil..Uzakdoğu korku - gerilim filmelri ufkumu genişletiyor diyebilirim hikaye yazmam için. ( 13 kısa hikaye yazdım ve sadece 1 tanesi aşk üzerine :))

Aslında ben arşivciliğe insanın sadece sevdiği yapımları indirmesini düşünen birisiydim lakin teknolojii ve aç gözlülük ( bu söz bana ) insana indirmişken indireyim dedirttiriyor.
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• yaw zaten şöyle bi eleme yapsak bi dünya boşa film çıkar ama kıyamıyoruz o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

1827 adet...

Joy Division

Bu bildiğimiz Joy Division'ın filmi mi? Müzik grubu olan? Vay bee. Nasıl kaçırmışım

Orijinalden alıntı: saintroyo

ben hafta sonu eleme yaptım açıkçası, 150-200 kadar film çöpe gitti.. daha devamı da gelecek.. diziler de vardı onlarında çoğunu uçurdum.. ah hdd fiyatları ah...

Derler ki: "Kısıtlama koymak, yaratıcılığı ve zeka kullanımını artırır." Belki de ileride zamanını boşa harcadığını düşünmekten kurtardın kendini. Eskiden ayıla bayıla izlediğim Transformers 2'ye bakıyorum da niye silmemişim ben onu o zamanlar, keşke hiç haberim olmasaydı ondan.
  • "2012"

A Thousand Words
    American Reunion
    Avengers, The
    Bad Ass
    Battleship
    Being Flynn
    Cold Light of Day, The
    Columbus Circle
    Contraband
    Dark Shadows
    Dark Tide
    Five-Year Engagement, The
    Get the Gringo
    Gone
    Hunger Games, The
    John Carter
    Journey 2: The Mysterious Island
    Man on a Ledge
    Men in Black 03
    One for the Money
    Project X
    Raven, The
    Rec 03
    Red Tails
    Safe
    Safe House
    Snow White and the Huntsman
    The Vow
    This Means War
    Three Stooges, The
    Transit
    Underworld 04
    Wanderlust
    What to Expect When You’re Expecting
  • Filmleri arşivleyenlere bi soru, filmleri daha sonra tekrar izliyor musunuz? Ben sadece çok sevdiğim filmleri arşivlerim fakat ileride hiç izleyeceğimi de sanmıyorum. Sadece el atından kalsın istiyorum. Silmeye kıyamıyorum ya

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Filmleri arşivleyenlere bi soru, filmleri daha sonra tekrar izliyor musunuz? Ben sadece çok sevdiğim filmleri arşivlerim fakat ileride hiç izleyeceğimi de sanmıyorum. Sadece el atından kalsın istiyorum. Silmeye kıyamıyorum ya

Şahsi olarak cevap vermek istiyorum:
    Ben bu filmierin hepsini arşivliyorum, ancak daha sonra izleyeceğimden ya da kıyamamaktan değil.

Saklamamın sebebi, bazı filmler için bazen geri dönüp bakma isteği, yanlış anlaşılmasın, sahneye bir kompozisyon olarak bakmak için değil, o karede gizlenenleri bulmak için. Mesela Oldboy filminde tam 44 kare yakaladım. İnanılmaz bir film, birçok sır dolu her karesinde. Deştikçe daha çok sanat fışkırıyor bu filmden. Mesela Barry Lyndon. Bu filmi nasıl silebilirim ki? Filmin her karesi ayrı bir olay, hele o 2 boyutlu kamera çalışmasının olduğu sahneler ve ışığı daha fazla yakalayacak lense uygun mumlu sahneler... Sympathy for Lady Vengeance ve Sympathy for Mr. Vengeance'ın anime tarzına yakın çekimleri. In Bruges, Se7en, Dr. Strangelove, Fight Club, The Dark Knight, American History X, Snatch ve daha birçok filmden sürekli kareler yakalama ihtiyacı duyuyorum işte. Budur benim arşiv hikayem. He, aslında BluRay disklerini toplamak isterdim, ama öğrenciyim ve izlediğim filmlerin çoğu Türkiye'de yok. Yaklaşık 800 Bluray filmimin en fazla 100-150'si D&R gibi mağazalarda mevcut, yoksa ben de isterim stüdyolara yeni film yapmalarında yardımcı olmak...

Ben de bu soruyu birkaç arkadaşıma sordum ve genelde aldığım cevaplar "Kıyamıyorum işte..." veya buna benzeri oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 11 Eylül 2012; 0:47:42 >

• aynen bence de, bazı filmelri silmek istemiyorsunuz.. efsane filmerl zaten duruyor da her insanın kendine has bazı filmleri vardır, onlar genelde en önemli yeri koruyorlar.. rock'rolla gibi, snatch gibi replik ezberleten filmler gibi.. ya da big fish, frequency gibi bitmesini hiç istemediğim filmler gibi.. ucuz roman, usual suspects, american history x ya da fight club..bunları hiç saymıyorum bile... ya da benim için er ryan ı her konuda en az 5 kere cebinden çıkaran ince kırmızı hat...

film zevkinden ziyade film sevgisi, oyuncu, yönetmen hayranlığıdır bana arşivciliği yaptıran...

A Thousand Words
    American Reunion
    Avengers, The
    Bad Ass
    Battleship
    Being Flynn
    Chained
    Cold Light of Day, The
    Columbus Circle
    Contraband
    Dark Shadows
    Dark Tide
    Expatriate, The
    Expendables, The 02
    Five-Year Engagement, The
    Get the Gringo
    Gone
    Hunger Games, The
    John Carter
    Journey 2: The Mysterious Island
    Man on a Ledge
    Men in Black 03
    Moonrise Kingdom
    One for the Money
    Project X
    Prometheus
    Raven, The
    Rec 03
    Red Lights
    Red Tails
    Rock of Ages
    Safe
    Safe House
    Snow White and the Huntsman
    Tall Man, The
    That’s My Boy
    The Vow
    This Means War
    Three Stooges, The
    Transit
    Underworld 04
    Wanderlust
    What to Expect When You’re Expecting
  • Arkadaşlar 1920*1080 mp4 filme alt yazı eklicem, handbrake ile saatler sürüyor, var mı pratik bir çözümü, böyle bir kaç film var...

Orijinalden alıntı: acsev2003

Arkadaşlar 1920*1080 mp4 filme alt yazı eklicem, handbrake ile saatler sürüyor, var mı pratik bir çözümü, böyle bir kaç film var...

mkv marge gui programı işinizi görmezmi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.