Şimdi Ara

Arşivciler 2 dk bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türkiye standartlarına göre 720p elimize de çok yüzümüze de
  • Orijinalden alıntı: DeJaDeLaFrausa

daha önce şikayet edilmiş hem pembe mezarlık fotosundaki küfür hem konuyu sabote etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrılda gel

neyse 80 gb yerine 3 filme 33gb yer versem daha iyi galiba
    elimdeki dvd formatındaki filmleri sileyim bari,onun yerine 720 ve 1080 indirim,ne öyle çamur gibi dvd formatları bildiğin 576p imiş
    edit:
    ha bide
    şu hariciyi kullanan varmı acaba
    http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-2tb-7200rpm-expansion-35-usb-30-tasinabilir-disk-stbv2000200/productDetails.aspx?productId=bd300701&categoryId=100225
    iyimidiri seagatein bir önceki ürünü adı yine aynı ama kutusu farklı olan ürününü kullananların çoğu şikayetçi idi,bozuluyor,çok ses çıkartıyor vs
    bugün electroworld'de bu ürün ile wd elements 3.5 olan ürünü yanyana gördüm wd olanın paketi seagatein yarısı kadardı acaba harici boyutlarıdamı öyledir.

3,5 inc lerde adaptor ihtiyaci doguyor bilginize.

Bence 720p ve 1080p araiv candir elimde 3gb dan 36 hb kadar filmler mevcut arada bi kactanesi 576p oda zaten kendini belli ediyor 40" de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu biraz hort oluyor ama soruyu buradan sorma ihtiyacı duydum,46 inch sony led tv,egreat r6s mp var,genelde 720p filmler indirip izlerim,1080p ile 720p arasında bir fark görmedim,sizce mutlaka 1080p filmlermi izlenmeli,indireceğimiz filmlerin kalitesini nereye bakarak anlarız,birde ekranın altında ve üstünde boşluk oluyor tam ekran filmleri nasıl anlarız?

konunun uzmanları cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

konu biraz hort oluyor ama soruyu buradan sorma ihtiyacı duydum,46 inch sony led tv,egreat r6s mp var,genelde 720p filmler indirip izlerim,1080p ile 720p arasında bir fark görmedim,sizce mutlaka 1080p filmlermi izlenmeli,indireceğimiz filmlerin kalitesini nereye bakarak anlarız,birde ekranın altında ve üstünde boşluk oluyor tam ekran filmleri nasıl anlarız?

konunun uzmanları cevaplarınızı bekliyorum

Genelde riplenmiş 1-2 gb lik HD filmlerde ekranın altında ve üstünde boşluk olur bunun sebebi filmin az yer kaplaması için ekran boyutlarını küçültmektir. Filmi indirmeden önce media bilgilerine dikkat etmeni öneririm özellikle 1280 X 574 çözünürlüğündeki filmleri hiç indirme çok boşluk oluyor.
    Tam ekran izlemek için
    Film 720p ise 1280 X 720
    Film 1080p ise 1920 X 1080
    Ebatlarında olmasına dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 14 Haziran 2013; 2:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyisi bluray halleri en aşağı 60 gb 3d vs tomarla özellik ama tabi klasik arşiv bana göre 1080p maks 20 gb olan filmlerle yapılır güzel kalite iyi ses az yer
  • Yüzüklerin efendisi gibi önemli seriler her bölüm 40 gb indirdim ama normalde 720p
  • bd remux film ile 1080p film arasında görüntü kalitesi açısından çok önemli fark oluyormu? biri 25 gb civarı diğeri 8gb ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.