Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (1022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.213
Favori
10.425.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Cosmic Bowling’de 3 oyun Bowling
    sadece 2 tl

Washing Park’ta 8 farklı uygulamadan oluşan Detaylı Araç Temizlik Paketi, Ekstra Araç Yıkama Kuponu ile birlikte
    sadece 9 tl

MORHİPO 20 TL 50 TL ALT LİMİTLİ HESAP 2 TL (SON KULLANMA TARİHİ 19.05 SAAT 23,59.ALIŞVERİŞ YAPILDIKTAN SONRA HESAP GERİ ALINACAKTIR)(TEK HESAP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arwwen -- 16 Mayıs 2012; 10:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

Orijinalden alıntı: uzmankonuk

quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

quote:

2,95 lik kargo faturasına 6,90 ücret alırken hak hukuk geçerli olmuyormu acaba ?

O kadar kargo ücreti ödemek istemiyorsan almazsın olur biter, kafana silah mı dayıyorlar???

Bakkalda 10 kuruş olan mal, markette 8 kuruş. Bu, kazcıkçı bakkalın kapısını açık unuttuğunda sana o malı çalma hakkını vermez!

ben 6,90 ücret ödüyorsam gelen kargo faturasındada 2,95 değil 6,90 ücret yazması gerek anlatmak istediğim bu anlayan anladı zaten

Eğer haklıysan hakkını yasal mercilerde arayabilirsin. Biri senden bir şey çaldığında onu mahkemeye vermek yerine sende ondan bir şeyler çalma yöntemini seçiyorsan sana verilecek cevap zaten yoktur.

O zaman forumun bu bölümünde işiniz ne? Bana ait bir hesabı sizle takas etmem ya da size satmam yasal mı da yasallıktan yasal olmamaktan bahsediyorsunuz? Çek kimin hesabındaysa onun kullanımına tahsis edilmiş oluyor, para verip aldınız diye sizde bu hak olmuyor sizin mantığınızı burada da uygularsak. Ben de sadece uyarayım istedim, aksi halde olur ya çek takas eder ya da satın alıp siz de günaha girmiş olursunuz.
    Ayrıca olaya sadece tek taraftan bakıyorsunuz. Milletin fazla para isteyen kişilere para vermesine alternatif olarak kendilerinin de basit bir şekilde bunu almasını sağlamaya çalıştık.

uzmankonuk için son bir alıntı:

Eminim tanıdık gelecektir kendisine.

http://d1205.hizliresim.com/x/h/5xz9p.jpg

Bir öyle bir böyle söylüyorsunuz. Teşekkürler uyarınız için, üstünüze düşeni yapmış oldunuz dediğiniz gibi. Bundan sonrası bizi bağlar sizi değil.

konuya verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim arkadaşlar, başka alıntı yapmayacağım.

Düzenleme notu: İmla ve adres düzeltmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 15 Mayıs 2012; 21:01:26 >

• referansımla trendyoldan alışveriş yapacaklara istediği hediye (limango, morhipo, markafoni, misli hesabına 4 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 18 Mayıs 2012; 1:37:06 >
  • Acil 2 adet 100 veya 125 TL Aerobilet alınacaktır müracatlar pm lütfen abartılı rakamlar gelmeyin piyasa belli...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2,95 lik kargo faturasına 6,90 ücret alırken hak hukuk geçerli olmuyormu acaba ?

O kadar kargo ücreti ödemek istemiyorsan almazsın olur biter, kafana silah mı dayıyorlar???

Bakkalda 10 kuruş olan mal, markette 8 kuruş. Bu, kazcıkçı bakkalın kapısını açık unuttuğunda sana o malı çalma hakkını vermez!

ben 6,90 ücret ödüyorsam gelen kargo faturasındada 2,95 değil 6,90 ücret yazması gerek anlatmak istediğim bu anlayan anladı zaten

Eğer haklıysan hakkını yasal mercilerde arayabilirsin. Biri senden bir şey çaldığında onu mahkemeye vermek yerine sende ondan bir şeyler çalma yöntemini seçiyorsan sana verilecek cevap zaten yoktur.

O zaman forumun bu bölümünde işiniz ne? Bana ait bir hesabı sizle takas etmem ya da size satmam yasal mı da yasallıktan yasal olmamaktan bahsediyorsunuz? Çek kimin hesabındaysa onun kullanımına tahsis edilmiş oluyor, para verip aldınız diye sizde bu hak olmuyor sizin mantığınızı burada da uygularsak. Ben de sadece uyarayım istedim, aksi halde olur ya çek takas eder ya da satın alıp siz de günaha girmiş olursunuz.
    Ayrıca olaya sadece tek taraftan bakıyorsunuz. Milletin fazla para isteyen kişilere para vermesine alternatif olarak kendilerinin de basit bir şekilde bunu almasını sağlamaya çalıştık.

uzmankonuk için son bir alıntı:

Eminim tanıdık gelecektir kendisine.

http://d1205.hizliresim.com/x/h/5xz9p.jpg

Bir öyle bir böyle söylüyorsunuz. Teşekkürler uyarınız için, üstünüze düşüeni yapmış oldunuz dediğiniz gibi. Bundan sonrası bizi bağlar sizi değil.

konuya verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim arkadaşlar, başka alıntı yapmayacağım.

Ne var bunda, be nde yüksek kargo ücretinden şikayet ediyorum evet. Çok mecbur kalmadıkça, çok hoşuma giden bir şey olmadıkça Limangodan 7 Tl kargo ücreti ile ürün almıyorum.
    Yüksek kargo ücretinden şikayet etmem adamların sistemlerin açığını kullanmamı gerektirmez.

• O kadar kargo ücreti ödemek istemiyorsan almazsın olur biter, kafana silah mı dayıyorlar??? <--- Bunu yazan siz olmasanız sorun yok zaten dediğiniz gibi, ama siz yazdınız bu sözü. İnkar etmeye kalkmazsınız umarım, şunun şurasında bir kaç mesaj öncesinde zaten yazı.

Kaldı ki ticaret diyerek kılıfına uydurduğunuz şeye bakalım Limango ve diğer kurumlar izin veriyor mu. Arayıp sorun başkasına verdikleri hakkı satın alıp kullanmanızın yasal olup olmadığını. Neyin günah olup neyin olmadığını kendinize göre şekillendiriyorsunuz resmen. Ticaret falan değil yaptığınız şey, biz çalıyorsak siz de çalıyorsunuz.

Yazdığım gibi, üstünüze düşeni fazlasıyla yaptınız ve bizi uyardınız, teşekkür ederim. Şimdi siz yolunuza biz yolumuza. Kolay gelsin.
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 15 Mayıs 2012; 22:15:49 >
  • GÜNCEL

Satılık&Takaslık

MARKAFONİYE ÖZEL TEKLİFLER
    *Markafoni 75 altlimitli 65TL'lik hesap kullanımı 40TL
    *Markafoni 75 altlimitli 10TL'lik 1TL (referansımla alışverişe bedava)
    *Markafoni 45TL yüklü hesaplar 35TL (istediğiniz kodu ekleyip kullanın)(stok 3 adet)
    *Markafoni 75 altlimitli 30TL'lik hesap kullanımı 15TL (stok 1 adet)

Varan otobüs Biletlerinde %50 veya %20 4TL

Aerobilet 17TL'lik hesap kullanımı 1TL

TCHİBO altlimitsiz 20TL 7TL

Misli.com veya garanti üzerinden ödeme alınır.

Referanslar
    Evimister kodu isongur'e satılmıştır.
    10TL'lik daybuyday candan38 ile takaslanmıştır.
    Hızlıal 100e 20 superhead'e satılmıştır.
    es-eskızılcık'tan sanalpazar alınmıştır.
    conur87'ye markafoni 30tl yüklü 75 altlimitli hesap kullanımı satılmıştır.
    sablsm'dan tchibo alınmıştır.
    volkan4226'dan markafoni hesabı alınmıştır.
    eediz'e markafoni hesap ve çek satışı yapılmıştır.
    clasnick' ten alım yapılmıştır.

• quote:

O kadar kargo ücreti ödemek istemiyorsan almazsın olur biter, kafana silah mı dayıyorlar??? <--- Bunu yazan siz olmasanız sorun yok zaten dediğiniz gibi, ama siz yazdınız bu sözü. İnkar etmeye kalkmazsınız umarım, şunun şurasında bir kaç mesaj öncesinde zaten yazı.

Kaldı ki ticaret diyerek kılıfına uydurduğunuz şeye bakalım Limango ve diğer kurumlar izin veriyor mu. Arayıp sorun başkasına verdikleri hakkı satın alıp kullanmanızın yasal olup olmadığını. Neyin günah olup neyin olmadığını kendinize göre şekillendiriyorsunuz resmen. Ticaret falan değil yaptığınız şey, biz çalıyorsak siz de çalıyorsunuz.

Yazdığım gibi, üstünüze düşeni fazlasıyla yaptınız ve bizi uyardınız, teşekkür ederim. Şimdi siz yolunuza biz yolumuza. Kolay gelsin.

Pişkinliğin bu kadarına da pes diyorum. İllegal bir yöntemi bu derece savunmanız çok ilginç gerçekten.

Limango verdiği çeki satamazsın/devredemezsin diye bir şart koşmuyorsa, o çeki satmakta, devretmekte, takas yapmakta sorun yoktur.

Şehir fırsatının 3 liraya sattığı çeki alır, yarın 5 liraya satarım. Bunu, sistem açığını kullanarak kazanç elde etmekle bir tutuyorsanız söylecek bir şey yok zaten. Bu durumda da uyarımı dikkate alacak, muhatap alacak en son kişi olmalısınız.

• quote:

quote:

O kadar kargo ücreti ödemek istemiyorsan almazsın olur biter, kafana silah mı dayıyorlar??? <--- Bunu yazan siz olmasanız sorun yok zaten dediğiniz gibi, ama siz yazdınız bu sözü. İnkar etmeye kalkmazsınız umarım, şunun şurasında bir kaç mesaj öncesinde zaten yazı.

Pişkinliğin bu kadarına da pes diyorum. İllegal bir yöntemi bu derece savunmanız çok ilginç gerçekten.

Limango verdiği çeki satamazsın/devredemezsin diye bir şart koşmuyorsa, o çeki satmakta, devretmekte, takas yapmakta sorun yoktur.

Şehir fırsatının 3 liraya sattığı çeki alır, yarın 5 liraya satarım. Bunu, sistem açığını kullanarak kazanç elde etmekle bir tutuyorsanız söylecek bir şey yok zaten. Bu durumda da uyarımı dikkate alacak, muhatap alacak en son kişi olmalısınız.

Siz bir öyle bir böyle konuşarak ve sözylediklerinizin arkasında durmayarak zaten yapınızı ortaya koydunuz, daha başka bir şey söylememe gerek yok. Buyrun, meydan sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cheetahonline

quote:

Davet hesaplarıyla alışveriş yapıp ana hesabına 20lik çek kazandırmak isteyenlerin dikaktine:

Şuanda Suena Casa (porselen, baharatlık vs.) butiğine girdiğiniz anda 10 TL çek yükleniyor. Bu 10 liralık çeki kullanıp yine o butikten 3,90lık ürünlerden birini alıp kargoyu da çeke dahil ederseniz (şu bahsi geçen meşhur yöntemimiz), 85 kuruşa alışveriş yapıp ana hesabınıza 20 tl çek kazandırmış olursunuz. ben 20liklerimi almaya gidiyorum :) kolay gelsin herkese.

geç kaldık herhalde, 10 TL çek yüklenmiyor.

10tl çek yüklendide sizin hesap tutmuyor.çnükü alcagınız ürün hediye çeki tutarından küçük olmalıdır diyor :) her halu karda 6,90 gidecek :)

• arkadaşlar limangodan davet ile kazandığım çekin iptal olma ihtimali var mı.davet ettiğim hesaptan alınan ürün kırık çıktı ve iade ettim.bugün geri gönderdim.ürün iade edildi diye bana verilen 20 tl iptal olabilir mi.
  • sanalpazar 15 tl lik hesap var elimde takas yapabilirim. Tekliflerini beklerim
  • Sanal pazar hesabımda 15 tl vardır.Sadece bir adet.Satabilirim ya da takas yapabilirz.
  • 20 tl morhipo hesap 3 TL...(50 tl üzerinde kullanılır) (skt:16.05.2012)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus902

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet çeklerin alım satımıda yasak ama senin bi mesajını görmüştüm onaysız limango sattığını.

Sen Kamil Koç indirim biletini 3 e alısın 5 e satarsın, ticarettir... Ben gider Limangoya üye olurum bana verilen çeki size satarım ticarettir. Ama mevzu sistemin açığını yakalayıp, "Çek kullanınca kargo bedava olmaz" kuralını delme oluyorsa durum farklıdır.

@uzmankonuk haklı beyler, tartışılacak bir konu değil, adam gayet güzel örnekleri ile "sistem açığından yararlanmanın" yanlış olduğunu anlatmış, isteyen dikkate alır isteyen almaz, ama kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın, ÇÜNKÜ BEN DAHİL HAKSISIZ...

• # Markafoni bedava kargo kodu ---------------------> 2 TL

# Markafoni 75 tl alt limitli 20 TL hediye çeki----------------------> 5 TL

# Sporena 50 TL alt limitli 25 tl hediye çek ----------------------------> 4 TL

# Mavi 5 TL hediye çeki alt limitsiz --------------------------------------------> 3.5 TL

# Limango 20 TL onaysız hesaplar ---------------------------------------------------> 2.5 TL

# Limango 20 TL onaylı hesap aktarılabilir çek---------------------------------------------> 8 TL

# Sanalpazar onaylanmış 5 TL yüklü hesap-------------------------------------------------------> 2 TL

# Daybuyday 10 TL yüklü hesaplar herkese ücretsiz----------------------------------------------------> 0,0 TL

Ödemeler : Bankalar EFT\ Havale

Satıcılara satılmayacaktır, sadece kullanacaklara satılacaktır. Bunun nedeni bir satıcıyla yaşadığım sorundan kaynaklanır.

İlgilenen herkese teşekür ederim.

• [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü
  • quote:

quote:

uzmankonuk

Arkadaşım burası özgür bir yer ve burada takılan herkes de alışverişlerini ucuza getirmeye çalışır... Siz ufacık bir ürün için bile 6,95 olan kargo ücretini adil mi buluyorsunuz ? Günde on binlerce kargo gönderen şirket yurtiçi ile anlaşması karşısında o 6,95 lira olan kargoya maksimum 2 lira ödüyordur...

Bu agresif tutumunuza devam ederseniz, yöneticileri bu tarafa yönlendirmemiz gerekecektir... Lütfen tavır ve tutumlarınıza dikkat edin, gerekirse de bu bölüme uğramayın eğer ki rahatsız oluyorsanız bu kadar...

• quote:

quote:

quote:

Siz bir öyle bir böyle konuşarak ve sözylediklerinizin arkasında durmayarak zaten yapınızı ortaya koydunuz, daha başka bir şey söylememe gerek yok. Buyrun, meydan sizin.

"O kadar kargo ücreti ödemek istemiyorsan almazsın olur biter, kafana silah mı dayıyorlar??? <--- Bunu yazan siz olmasanız sorun yok zaten dediğiniz gibi, ama siz yazdınız bu sözü."

İnkar etmiyorum ki, sonuna kadar arkasındayım. 7 Tl kargo ücreti ödemek istemiyorsanız, bunun yolu illagal yöntemlerle sitenin açığını kullanmaktan değil, alışveriş yapmamaktan geçer. Tekrar edeyim, "Kafanıza silah dayamıyorlar" 7 lira kargo ödemek istemiyorsanız, alışveriş yapmayacaksınız. Yok illa alışveriş yapacaksanız o zaman 7 TL kargo ücretini ödeyeceksiniz.

Dediğim gibi 7 Tl lik kargo ücretinden ben de şikayetçiyim. Sırf bu kargo ücreti yüzünden "çok hoşuma giden bir şey olmadıkça" Limangodan alışveriş yapmıyorum.

Algı probleminiz yok ise; ne demek istediğimi bu defa anlamış olduğunuzu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.