Şimdi Ara

Arsenalde ŞOK..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17 Ekim 2008 Cuma 14:11
    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi grubundaki en güçlü rakibi Arsenal'in başı sakatlıklarla dertte.
    Kuzey Londra ekibi milli takımlarından sakat dönen 3 oyuncusunu kaybettiği gibi dünyaca ünlü 2 yıldızından da Kadıköy'de mahrum kalma riskiyle karşı karşıya. İşte sakat isimler ve Gunners'taki son durum..

Ajansspor internet sitesinin haberine göre, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi'ndeki güçlü rakibi Arsenal milli maçlar için verilen aranın bedelini çok ağır ödedi. Kuzey Londra ekibi Fransa Milli Takımı'nda forma giyen savunma oyuncuları Bacary Sagna ile William Gallas ve Danimarkalı santrfor Nicklas Bendtner'in sakatlığıyla sarsıldı.

Klübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklama ile 2010 Dünya Kupası Elemeleri için ülkelerinin milli takımında forma giyen bu oyunculardan Sagna'nın diz, Gallas'ın tendon ve Bendtner'in de bileğindeki sakatlıklar nedeniyle cumartesi günün Everton ile oynayacakları zorlu Premier League maçıyla birlikte Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi mücadelesinde de forma giyemeyecekleri açıklandı.

Üstelik Arsenal'in sakatlık sıkıntıları bunlarla da sınırlı değil..
    Gunners'ın dünyaca ünlü Fransız patronu Arsene Wenger 3 oyuncusunun daha sağlık durumu hakkında kara kara düşünüyor.

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza'nın milli takımdan arkadaşı Cesc Fabregas'ın kırık burnu, Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin kaslarındaki problem ve İsviçreli savunmacı Johan Djourou'nun geçirdiği beyin sarsıntısı Wenger'in endişesini arttırıyor. Tecrübeli teknik adam bu 3 oyuncunun kadroda yer alabileceğini ancak durumlarının yapılacak son kontrollerin ardından belli olacağını söyledi.

Bu sakatlıkların ağır kayıplar olduğunu ve sakat oyunculardan doğan boşluğu mutlaka telafi etmeleri gerektiğini söyleyen Wenger şöyle konuştu :
    "Neyse ki Gallas, Sagna ve Bendtner çok uzun süre sakat kalacağa benzemiyor ama haftasonundaki maçta oynayamayacaklar ve öyle sanıyorum salı günü Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta da."

"Bu oyuncuların yanında Djourou da takımı İsviçre'nin oynadığı mücadelede bir beyin sarsıntısı geçirmiş ve oynayıp oynayamayacağını yarın yapılacak olan kontrollerin ardından göreceğiz. O kadar da kötü görünmüyor ve belki oynama fırsatı bulabilir."

"Robin van Persie'nin hala milli takımdan dönmesini bekliyorum. Dolayısıyla durumu hakkında net bir bilgim yok. Ancak iyi olmalı diye tahmin ediyorum. Kaslarında bir problem vardı ve geçen akşam 56. dakikada oyuna girdi. Aldığım raporlara göre iyi olması gerekiyor ama her 2 oyuncunun da kontrolleri yapılacak."

"Fabregas'ın da burnunu kırdığı haberini aldım. Bu durum oynamasına engel teşkil etmemeli. Şu anda tesislerimizde ve kontrolleri sürüyor."

Tüm bu olumsuzluklara rağmen Fransız çalıştırıcıyı sevindiren tek haber Fransız Abou Diaby'den geldi. 22 yaşındaki oyuncunun kalçasından yaşadığı sakatlığın iyileştiği ve kadroya girebileceği belirtildi.

Wenger bu konuda ise şunları kaydetti :
    "En azından Diaby aramıza geri döndü. Uzun süreli bir maç eksiği olmasına rağmen 3 önemli oyuncuyu kaybettiğimiz için O'nu kullanacağım. En azından kadroda yer alacak."

Arsenal'de ayrıca doğum günü olan 25 Şubat tarihinde Birmingham ile oynanan Premier League maçında Martin Taylor'ın vahşi müdahalesiyle ayağı 3 ayrı yerden kırılan ve o tarihten bu yana Euro 2008 de dahil olmak üzere hiçbir maçta forma giyemeyen Brezilya asıllı Hırvat golcü Eduardo da Silva ve 26 Ocak 2008'de Newcastle United ile oynanan FA Cup maçında dizinden sakatlanan ve o günden bu yana sahalara dönemeyen Çek yıldız Tomas Rosicky'nin de uzun süreli sakatlıkları bulunuyor ve Fenerbahçe karşısında oynama ihtimalleri bulunmuyor.

• Geçen seneki Fenrbahce bu takımı yenebilecek güçteydi dilerim bu sene bu maçı kazanıp iyi bir ivme kazanırlar gururlandırırlar tüm Türkiye'yi...
  • Sanki fener farklı durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Sanki fener farklı durumda.

Oyle ama bu maçın kaybedilmesi durumunda fenerın bu sene her alanda havlu atması anlamına gelecek buda bence motivasyonu en üst noktaya taşayacak şeydir ya tarihi bir zafer yada bir sene çöpe atılacak bu maçla beraber..
  • quote:

Orjinalden alıntı: widuka

quote:

Oyle ama bu maçın kaybedilmesi durumunda fenerın bu sene her alanda havlu atması anlamına gelecek buda bence motivasyonu en üst noktaya taşayacak şeydir ya tarihi bir zafer yada bir sene çöpe atılacak bu maçla beraber..

Umarım yanılırım ama. Şu durumdaki FB küme düşmeme maçı bile oynamış olsa futbolcular eli belinde sahada gezeceklermiş gibi bir his var içimde.

Futbolcuların tümüne psikolojik destek lazım..
  • arsenalde eksikler var fenerde yok sanki deivid,vederson,semih,emre bunlar hep ilk 11 oyuncusu alexde şüpheli formunda deil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

Umarım yanılırım ama. Şu durumdaki FB küme düşmeme maçı bile oynamış olsa futbolcular eli belinde sahada gezeceklermiş gibi bir his var içimde.

Niye böyle oldu hocam birden? Ben harbiden anlam veremiyorum futbolcuların vurdumduymazlığına, yani yediğin önünde yemediğin arkanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • csc

yok aslında yedikleri arkalarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

Umarım yanılırsın dostum ama bu sene yoksa tamamen bitecek herşey futbolcularda şu anda bu hale gelmesinde en önemli etkendiler gene kendileri bunu atlatabilirler, ben takımın potansiyelin bu haliyle bile bunu yapabileceğini düşünüyorm ama acilen birielerinin içlerindeki bu gücü ortaya çıkartması lazım
    buda dediğin gibi bir danışmanlamı olur yoksa kendileri toplanıp 0dan mı başalar ama dilerim yaparlar en kısa sürede..

• Arsenal ikinci 11'i ile çıksın Fenerbahçe maçına yine alır maçı Fenerbahçe şu hali ile şampiyonlar ligini bırak bizim süper ligde bile hiçbir başarı gösteremez şu hali ile ilk 4'e giremez iddaa ediyorum..
  • quote:

csc

yok aslında yedikleri arkalarında.

Bende bu cevabı almayı bekliyordum

Şaka bir tarafa futbolcuların Aragones'le ilgili bir problemi olabileceği hiç gündeme gelmedi. Yani bilinen bir gerçektir, büyük takım oyuncuları ya da bir kısmı başlarındaki hocayla sorun yaşadığında kötü sonuçlar alınmaya başlar ve hocanın görevine son verilinceye kadar devam eder. Yani geçen sene çatır çatır top oynarken ne oldu da birden bu kadar değişti herşey?

• quote:

Orjinalden alıntı: boRa.

Arsenal ikinci 11'i ile çıksın Fenerbahçe maçına yine alır maçı Fenerbahçe şu hali ile şampiyonlar ligini bırak bizim süper ligde bile hiçbir başarı gösteremez şu hali ile ilk 4'e giremez iddaa ediyorum..

Geçen sene bu arsenelin ilk 11ini harcayan chelsea'nin KADIKÖYDEN çıkamadığını düşünürsek ben olsam bu kadar emin konuşmazdım..Şu andaki form durumuna göre tabiki arsenal favori ama gerçek fenerbahce gibi oynarlarsa FENERBAHÇELİ futbolcular ARSENAL'in gerçek 11inin bile o stadtan çıkamayacağını düşünüyorum
  • Arsenal makine gibi bir düzene sahip.Giden futbolcunun yerine geçen futbolcu hep aynı performansı gösteriyor.
  • arsenali etkilemez bunlar. hem maça baya bir süre var iyileşir döner bir kaçı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

arsenali etkilemez bunlar. hem maça baya bir süre var iyileşir döner bir kaçı

4 gün var hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

arsenali etkilemez bunlar. hem maça baya bir süre var iyileşir döner bir kaçı

4 gün var hocam.

Adamların sağlık ekibi fb we gs gıbı değilki ıkı güne bile iyileştirir:)
  • basının kesin oynayamaz dediği adamlar ertesi gün oynuyor buna göre 4 günde uzun bir zaman gibi geldi bna
  • Deivid'i beklerken o da antrenmanlara erken çıktı diye kötü duruma gelmiş bu sefer daha uzun bir süre oynamayacakmış.. Hadi bakalım, kim geri döndürecekse bu takımı..

Üstelik Arsenal karşısında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Deivid'i beklerken o da antrenmanlara erken çıktı diye kötü duruma gelmiş bu sefer daha uzun bir süre oynamayacakmış.. Hadi bakalım, kim geri döndürecekse bu takımı..

Üstelik Arsenal karşısında..

deivid de bayağı erken başladı çalışmalara keşke biraz daha bekleseydi
    bu takım arsenale havada karada suda yenilir arkadaş...
  • Yıldızlarla değil, takım oyunuyla oynayan Arsenal için bu durum hiçbir şey ifade etmez. Her halükarda en azından ortalama bir futbol oynayacaklardır. Tabi ki onların ortalama futbolu Fenerbahçe'yi rahatlıkla yetmeye yeter zaten. Bu maçta önemli olan Arsenal'in nasıl ve kimle oynayacağı değil, Fenerbahçe'nin futbolu olacaktır. Çok iyi oynarsak belki, iyi oynarsak az bir ihtimal puan alırız. Onun dışında bizi Allah korusun diyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.