Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Captial F

    Diğer büyük takımların sağ kanatları ligde 25 gol etki yaparken Walcott 15'in üzerine çıkamıyor. Walcott'u abartıyorsun. Ben Arsenal'in sağ kanadını Chelsea Tottenham Manchester City Liverpool ile kıyaslıyorum. Sen Southampton Everton'la kıyaslamaya devam et hocam. Walcott'un genel sezon olarak yaptığı katkı 20. Onunda yarsı EFL Fa Cup 2. ve 3. lig takımlarına karşı. Takımın seviyesi bu kadarda düşürülmez ki. Willian'a Eriksen'e Mane'ye Salah'a bakmanı öneririm. Onlarda sağ kanat. Bizimkisi de sağ kanat.

    Abartmıyorum.Chelsea-totthenam gibi kulüplerin belli taktikleri var oyuncuları hep aynı pozisyonda(sürekli)oynuyor.Walcott bir forvet oynuyor,taktik değişiyor solda oynuyor.Arsenal kadrosu istikrarlı bir şekilde adam akıllı bir taktikle oynasa walcott 20 golden aşağı katkı yapmaz.

    Yanılmıyorsam 2 sene önce Walcott sözleşme uzatırken Wenger'den forvette oynama garantisi istemişti. Hocam sence Walcott'da forvet oynayabilecek özellik var mı? Ne Sanchez gibi ayağına hakim ve bitiriciliği iyi ne Giroud gibi fizikli ve kafa vuruşlarında avantajlı. Bu adamın yeri kanat. Orada da boş alan bulamadığı zaman tüm etkinliğini kaybediyor. Yılardır aynı. 11 senedir takımda 28 yaşına geldi. Hala Walcott bir şeyler yapacak diye bekliyoruz. Yaz döneminde Elneny, Debuchy ve Jenkinson ile beraber takımdan gönderilmeli artık. Hatta Welbeck'i de akleyelim. Artık sakatlanmayan adam lazım.




  • Sağ kanat ve orta sahamız berbat. Ramsey her ne kadar iyi olsa da yanına adam akıllı bir adam almadık. Xhaka'nın kısa pasları zaten insanı bitirir. Elneny her ne kadar mücadele olsa da yetenek yok. Ne sert oyun fiziği ne oyun görüşü. Nasıl alındı , neyini görüp de aldılar bilmiyorum. Monreal fizik gücü zayıf hücumcu bek stoper oynatan hocamız var. Bellerin'i rekabete sokacak sağ bekimiz yok. Kolasinac'tan bu kadar performans beklemiyordum. Beni çok şaşırttı muhteşem oynuyor. Daha 24 yaşında. Bu sezon Naingnolan Lemar veya Mahrez alabilseydik 4 3 3 oynayarak şampiyonluk iddiamız olabilirdi. Sezonu 3 kupayla bile bitirebilirdik. EPL AL FA . Yapacak bir şey yok. Bu sezon ya ilk 4 ya AL yoksa kovulsun artık. Bize iyi anlar yaşattı ama geçmişe bakıp şimdi ki zamanı görmemezlikten gelmemeliyiz.
  • Bugün satmazsınız inş maçı bir size güvenmiyorum hele Wenger yine 3-5 sümüklü götürmüş iyice tırstım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ancelotti zu arsenal beylerssss
  • Beyler 1 Ocaktaki Arsenal Chelsea Maçına gitmek istiyoruz bir aksilik olmaz ise o gün Londra'da olacağız bilet nasıl bulunur nerden temin edilir bilen varmı ?
  • Bate Borisov 2-4 Arsenal
    Sonunda Jack Wilshere'i izleyebildik ya.Adamın bu maçta attığı arapasları Xhaka 1 yıldır atmadı.Ortada matkap gibi delebiliyor rakibi.10 Numarasını da giymiş.Umarım formayı kapar da kalasları izlemekten kurtuluruz.
  • Aslında Kanatsız 4 4 2 oynayabilir miyiz?
    ----------------------------Cech--------------------------------------------
    -----Bellerin----------Mustafi------Koscienly--------Kolasinac--------------

    ----------------------------Xhaka-------------------------------------------
    ------------------Ramsey-------------Wilshere-------------------------------
    ---------------------------Mesut Özil---------------------------------------
    -------------------Lacazette----------Alexis Sanchez------------------------

    Bu dizilişle 1 maç oynasak keşke.
  • Chelsea Manu Liverpool puan kaybettiği hafta kesin kazanmamız lazım. Devre arası 1-0 öndeyiz.
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • Arsenal Watford'u niye yenemiyor? Ne zaman görsem bu takıma karşı kaybediyor.
  • Evinde galibiyeti olmayan watford ilk galibiyetine ulaştı tebrikler Arsenal sende olmasan ne olcak bu küçük takımların hali. El neny denen öküz ne iş yapar halâ anlamadım geldiği günden beri Arsenal maçlara 10 kişiyle çıkıyor çıkmayada devam etçek gibi Wenger şu malda ne görmüş te almış yanındakine ve gerisindekine çok iyi pas veriyor herhalde bu olsa gerek. Takım yensede yenilsede şu takoza ayar oluyorum. Takım Biraz toparlanmaya başlamışken yine içine ettiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highbury1913 -- 14 Ekim 2017; 21:36:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captial F

    Chelsea Manu Liverpool puan kaybettiği hafta kesin kazanmamız lazım. Devre arası 1-0 öndeyiz.

    Ben izleyemedim ikinci yarıyı n'oldu maç?
  • Elneny (oyun görüşü 0) İwobi (teknik 0 ) Xhaka (Uzaktan şut atmaktan başka işlevi yok zaten ayda 1 kere atıyor.) Welbeck (Sakatlıklar resmen bitirmiş) Walcott (Bir iyi oynar bir kötü oynar.) Santi ( Koskoca 1 sezonda çıktığı maç sayısı 10'u geçmiyor.) Monreal (Bu adam 3'lü defansın solunda iş yapmaz. Klasik hücumcu bek.) Giroud (Her ne kadar sevsem de oyun sistemimize uygun değil.) Geçen sezon 5. bitiriyorsun. Yaptığın transfer sayısı 2. Gönderdiğin oyuncu sayısı 7. Transfer sezonunda bonservise 53m€ harcamışız. 70m€ oyuncu satmışız. Transfer dönemlerinde hala kar peşindeyiz. Chelsea Manu ManCity rekor paralar harcadılar. 4 3 3'e uygun belki de şampiyonluk kadron var sen git fantezi olarak 3 4 3 dene. Conte bu sistemle şampiyon oldu diye kendisi de şampiyon olcakmış gibi hayal ediyor. Madem 3 4 3 sistemi oynatacaksın niye Stoper almadın. Stoper yok diye Monreal'i oynatıyor. Kesinlikle bu sezon AL'yi alıp Wenger'i kovmak gerek. Artık bu kadar. Son bardak taştı. Avrupa'nın en zengin 6. klübü ol ama gel gör ki hala transfer döneminde kar etmeyi amaçla. Gelecek sezon Mesut Alexis (İkisi kesin gider sözleşme imzalamazlar.) Elneny İwobi Monreal Giroud Welbeck Walcott Mertasacker Cazorla Coqulein Debuchy kesinlikle gitmeli.




  • Josep Guardiola kullanıcısına yanıt
    Liseli ergenler gibi laf soktuğunu falan mı sanıyorsun. Kaç yaşındasın?
  • Captial F kullanıcısına yanıt
    Soru sormak da mı yasak arkadaşım?
  • Çok saçma bir yenilgi aldık.İnanılır gibi değil.Verilen penaltı şaka gibi.İyi oynamıyoruz fakat kazanacak oyunu oynadık.Ama hakem engel oldu resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

    Çok saçma bir yenilgi aldık.İnanılır gibi değil.Verilen penaltı şaka gibi.İyi oynamıyoruz fakat kazanacak oyunu oynadık.Ama hakem engel oldu resmen

    Mesut Ozil karsi karsiyayken atmaliydi hemen arkasinda onlar atti zaten
  • Kaybetmeye devam forvetleri oyundan alıp defans mı aldı ne yaptı ünlü filozof Wenger.Niye Çünkü şampiyonlar liginde liderlik mücadelesi veriyor.
  • Para yok. Arsenale en yakin gazetecinin aciklamalarini paylasmistim. Orada diyor ki, Arsenal, M.City ve Chealseyle mali yonden rekabet edemez, bundan Atletico modelini dusunduler.

    Gecen sene, Arsenalin bankada, Barca, Munih ve Realin toplamindan fazla parasi var deniyordu. Borcu da cok deniyordu. Arsenale mali konularda hakim diilim. Aciklamalarini paylastigim gazeteci, Arsenale en yakin gazeteci ve en saglam kaynak.

    Ben olsam, Wengeri kovarim. İyi bir hoca getiririm. Wenger topcu yetistiremiyor artik. Spaletti Arsenale cok yakisirdi.

    Arsenalin maas yuku PSGden fazlaydı. Mesutla Subattan beri gorusme yapmamislar. Sanchezde M.Citye gidiyor.
  • Arkadaşım Arsenal'in bankaya borcu olması imkansız. Son 10 senedir sattığımız oyuncuların bonservis bedelleri aldığımız oyuncuların bonservis bedellerinden hep yüksek oldu + birde lig geliri stadyum geliri sponsor gelirleri var. Nasıl borç olacak. Oyuncu aldığımız bile yok doğru dürüst. Bir sezon max. 3 oyuncu alıyoruz. Klübümü hortumluyorlar napıyorlar. Stadyum 2 milyar€ yapıldı. O 2 milyar€ zaten 4 sene önce ödedik tamamını. Sanchez City'e gidemez. O kadar kanat var. Hangisi oynayacak? Ayrıca City bu sene başarı elde ederse kadro yapısını bozmazlar zaten hücumda çok iyi organizeler. Büyük ihtimalle Münih Juve olur.
  • 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.