Şimdi Ara

Arsel Otomotiv Coşmuş Yine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet nihat özdemir olabilir.adam türkiyenin 48. en zengini!
  • ismini bilmiorm aama fb li bi yönetici işte..buarada maybach da var tr de..hem de 62 sinden yani üst modelinden..sahibi gürcü mü azeri mi ne bi işadamı..tuzlada tersanede yat/gemi sektöründe bi işadamı..arabanın plakasaı da aklımda 34 MA 010..trafikten sorgulatırsanız cıkar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

ismini bilmiorm aama fb li bi yönetici işte..buarada maybach da var tr de..hem de 62 sinden yani üst modelinden..sahibi gürcü mü azeri mi ne bi işadamı..tuzlada tersanede yat/gemi sektöründe bi işadamı..arabanın plakasaı da aklımda 34 MA 010..trafikten sorgulatırsanız cıkar..

üff yeter artık ya iyice moralimizi bozdun heee
    sende lüks arabaların Dh şubesi ,abi içimiz gidio zaten

• zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış!

+11
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

quote:

FB li yönetici oğlu diilde arabayı kullanan çocuk FB şapkası takıomuş o yazıodu

ya ne zenginliktir bu ya

Türkiyemdeki gelir dengesizliğine bak.

yok bu cocuk fb yöneticinin oglu..haberlerde de cıkmıştı hatırlıorm arkadaslar sölemişti..yakında aynı arabanın patlamış halini içinde de bu cocugun pert olmuş vucudunu görürsem şaşırmam ama...cogunun sonu ayn gazlıolar cadde cıkısında patlıolar kimi sakat kimi mefta...2lt ve üzeri araba 25yaşına kadar hayırlı deil bence..

Ya o zaman baya sağlam bir adamın oğlu olması lazım, çünkü FB li yöneticilerin içinde en .aaşşak lısı BMW X5 e falan biniyo, yani bu aracın yanında X5 nedir ki?
    19 yaşında oğluna 600bin dolarlık araba alan adam Maybach a falan binmesi lazım , ne bilim kimin oğlu bu ya Nihat Özdemirin mi?

belkide kendileri gözönünde diye kıytırık (yani onlara göre) arabaya biniolardır

• Ben Gallardo görmüştüm herhalde manyak bişiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: volt

quote:

quote:

quote:

ya ne zenginliktir bu ya

yok bu cocuk fb yöneticinin oglu..haberlerde de cıkmıştı hatırlıorm arkadaslar sölemişti..yakında aynı arabanın patlamış halini içinde de bu cocugun pert olmuş vucudunu görürsem şaşırmam ama...cogunun sonu ayn gazlıolar cadde cıkısında patlıolar kimi sakat kimi mefta...2lt ve üzeri araba 25yaşına kadar hayırlı deil bence..

Ya o zaman baya sağlam bir adamın oğlu olması lazım, çünkü FB li yöneticilerin içinde en .aaşşak lısı BMW X5 e falan biniyo, yani bu aracın yanında X5 nedir ki?
    19 yaşında oğluna 600bin dolarlık araba alan adam Maybach a falan binmesi lazım , ne bilim kimin oğlu bu ya Nihat Özdemirin mi?

belkide kendileri gözönünde diye kıytırık (yani onlara göre) arabaya biniolardır

buna katılıyorum ne poh yedikleri ortaya çıkmasın diye. Ayrıca 4x4 tarzı bişi alacaksan aslında X5 yeterli en zenginine bile yeter. Ben CAYENNE Turbo alırım o başka ama .

• quote:

Orjinalden alıntı: mevsim78

işte araba bu...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: volt

quote:

quote:

quote:

ya ne zenginliktir bu ya

buna katılıyorum ne poh yedikleri ortaya çıkmasın diye. Ayrıca 4x4 tarzı bişi alacaksan aslında X5 yeterli en zenginine bile yeter. Ben CAYENNE Turbo alırım o başka ama .

ufff bide gemballa modlu olcak varya ondan sonra kim tutar beni ya bu kadar güçlü arabaları nası zaptediyo bu çocuklar yaw ben benm araba zor tutuyom kalkışta ön tekerler basmıyo gibi geliyo

• alp senin araba ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WVtech

alp senin araba ne?

kontrol edememem benm beceriksizliğim galiba S40 2.0T
  • Alper in araba da Araba yani

Benzinciyle kanka olmuşsundur artık

Ne kadar yakıo senin araç?
  • quote:

Alper in araba da Araba yani

min. 7.5lt çok kasmak lazım onun içinde ama ben 14lt fln ortalama yakaladığımı hatırlıyorum 100kmde yol bilgisayarındaki anlık yakıtı hiç sormayın ona bakmak bile istemiyorum ole çıkıpta benzin almadan gezilmiyo ha bide piyasa arabası değil şehir içinde draglardan daha fazla yakıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

Alper in araba da Araba yani

min. 7.5lt çok kasmak lazım onun içinde ama ben 14lt fln ortalama yakaladığımı hatırlıyorum 100kmde yol bilgisayarındaki anlık yakıtı hiç sormayın ona bakmak bile istemiyorum ole çıkıpta benzin almadan gezilmiyo ha bide piyasa arabası değil şehir içinde draglardan daha fazla yakıyo

naptın sen yaa 14lt ufff,harbi çok yakıyomuş...

• Abi bu arabalar niye patlıyor ? Yani ne demek patlamak bildiğin bomba gibi patlıyorlar mı yoksa kaza yapma anlamındamı söylüyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Abi bu arabalar niye patlıyor ? Yani ne demek patlamak bildiğin bomba gibi patlıyorlar mı yoksa kaza yapma anlamındamı söylüyorsunuz ?

kaza yapmak anlamında söylenmiştir mutlaka
  • quote:

Abi bu arabalar niye patlıyor ? Yani ne demek patlamak bildiğin bomba gibi patlıyorlar mı yoksa kaza yapma anlamındamı söylüyorsunuz ?

ferrarilerin, lamboların arkada ve içte olduğu için motor içinde patlarsa insan ölür fazla deviri zorlarsan patlar ama bence kaza yaptı anlamadında kullanılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: WVtech

quote:

ferrarilerin, lamboların arkada ve içte olduğu için motor içinde patlarsa insan ölür fazla deviri zorlarsan patlar

puauhauha. . Evet kesin ölür. Mübarek bomba muamelesi görmüş.

• motor nasıl patlar ya :P
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.