Şimdi Ara

Arsa mı, Tarla mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
15.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az para ile yatırımda tarla cazip....Lakin her an sürpriz çıkabilir....Tamamı yola gider, En kıymetli yerleri yola gider, kenarda bir kaç kırpıntı size kalır....Burası baraj havzası inşaat yok derler, lakin ucuz alındığı için zarar ettirmez...Veya hiç fire çıkmaz ..İmar gelir aynen parselli arsa yaparsınız...5 - 10 kat para getirir... 15.000 Lira... 6.000 lira tarla var...Alıp imar gelince parselleyip satmak çok daha cazip.. 2 dönüm tarla 2000 m2 demek.. 250 m2 den 8 parsel arsa oldumu ayrı ayrı yazlık yeri olarak satılır...Garantili yatırım ise resmi parselli ve imarı çıkmış olan belli olan arsalardır...Oralarda çok daha yüksek fiyatlardan gidiyor...GÖRMEDEN TAPUDA İNCELEMEDEN SAKIN ALMAYIN...sağı solu aynı emsal bitişik tarlaları 6 bin lira olan tarlayı 45.000 Liraya satıyorlar...Veya köylerde çok olur, hisseli tapu ise başınıza bela oluyor..Baba ölüyor 8 mirasçı satışa evet diyorlar.. Parayı verip tapu alacaksınız orada ortaklardan biri satmıyorum diyor.....Uğraş dur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Mart 2016; 13:23:58 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• arsa için önerdiğiniz bölge mahalle var mı?
  • tickky T kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve 15bin TL'ye bir Arsa bakiyorum. Yanlis anlamayin, meblag ufak, fakat böyle böyle baslamak istiyorum.Yardimci olabilirmisiniz? Ankara veya Istanbul'da gelecek vaad eden yerler bakiyorum.

Bir sonra ki düsüncem ise, güzel bir yerden dükkan alip, kiraya vermek.

Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi aksamlar arkdaslar,trakya bölgesinde arsa düşünenler için yardımcı olabilirim yatırım için aldıgım 3 dönüm bağ yerini satıyorum.Yerler Tekirdag muratlı ilcesinde ve bag vasfındadır yerleşime acılmıstır.

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm.

Maalesef dediğiniz meblağ benim çalıştığım istanbul, trakya bölgelerinde "ARSA" için kesinlikle yetersiz.
    Bir arazinin arsa vasfını kazanmış olması için; imar planının yapılmış 18. madde uygulamasından geçerek kesintilerinin yapılmış Net m2'ye sahip bir yer olması gerekmekte.
    Belirttiğiniz tutar ile Kırklareli'nin köylerinde Müstakil tapulu tarla almanız mümkün olacaktır.
    Pioneer TS-W311D4
    Pioneer GM-6500F
    M-Acoustic 1000.1
  • Ben ANTALYA da 3. havalimanı yapılacak bölgeden tarla vasfında yer arıyorum civar köylerden KUMLUCA İLÇESİ GÜZÖREN TOPTAŞ İNCİRCİK KÖYÜ ERENTEPE bu bölgelerden tarla alsam 10 dönüm 20 dönüm 3. havalimanı yapılmaya başlayınca ne gibi avantajları olur..
    teşekkürler
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.