Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekerlekli zırhlılarla early access döneminde epey oynadım, benim de pek hoşuma gitmedi, MBT'leri delmek o kadar da kolay olmuyor, kritik yerlere nişah alıp modül hasarı verebilirsen ya da palet alıp dost MBT'lere yedirebilirsen ne ala, damage assist puanını alırsın en azından :)
    8 tekerlekli bir Fransız aracı vardı adını çıkaramadım şimdi, bir tek onu sevdim, o da premium araçtı galiba yanlış hatırlamıyorsam... Onlarınn yerine AFV'lerle oynamak daha iyi. En azından zırh açısından daha iyiler, hızları da fena sayılmaz...
    T-64 ve Patton'la oynuyorum şu anda, EA'da Patton ağacında 3 tierde Sheridan'ı denemiştim, KV-2/T-49 tadında bir makine... 155'lik topu var, 20 saniyede falan dolduruyor ama tabiri caizse kodu mu oturtuyor :)
    Alt tierlerde fazla takılma, 4-5 tierlerde zırh, savunma ve silah çeşitleri vs. modern ekipmanlar açıldıkça oyun farkını ortaya koyacak, daha keyifli hale gelecek...
  • Oyunda gördüğüm kadarıyla komutan haricindeki hiçbir müretttebatı diğer tanka taşıyamıyorsun? Yoksa ben mi yanlışım bulamadım onu taşımayı çünkü.
    Bu arada beraber oynamak isteyen var ise akşam 8'den sonra oyunda olmaya çalışıyorum. UnRaiseR ismini aratıp eklemek isteyen buyursun.
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    SGP gercekten zevkli ama tek sıkıntı yogun saatlerde herkes sgp ile girince eşleştirmede sıkıntı oluyor 2-3 dk bekliyorsun
  • Oyun benim için resmen bir fiyasko maalesef.
    Tanklar iyi sadece geri kalan her şey rezalet resmen

WOT tan da berbat bir spot sistemi var oyunda adam seni 500mt den spotluyor nasıl oluyorsa ama sen onu asla spotlayamıyorsun.
    Modern tanklar oldukları için neredeyse tüm tankların mermileri 400mm ye kadar deliyor.Her sana gelen mermi pat içinde..

Grafik kısmında da youtube daki gameplay videoları ile alakası yok.Rezalet bir optimasyonda cabası.

Wot tan sıkılmıs biri iseniz war thunder a yönelin yoksa bu oyun en az 1 yılda adam olur sizde kanser olursunuz.Şuan war thunder da optimasyon sorunu yok ve lanet spot olayıda.
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    light tank - tank destroyer ve afv lerin view range i yuksek o yuzden sen onları goremezken onlar seni gorebiliyor.Ama sunu soyliyim afv ile teke tek kaldım afv vuruyor vuruyor delemiyor. light tank ve tank destroyer ise defi az ama hızlılar
    view range i bir miktar azaltmaları dogru olacaktır bu konuda size hak veriyorum

delme kısmına gelince tamponun alt kısmına veya yandan vurdugunuz zaman cok kolay deliniyor. Özellikle yandan hangi tanka vurursanız vurun kolay deliniyor. Yani bir ust level bile olsa yandan deliniyor.

grafik olayına katılmıyorum grafikleri son derece iyi, ilerde gelicek yamalar ile daha iyi olucaktır.

sonucta cryengine gibi potansiyeli yuksek bir oyun motoruna sahip

bu oyun MBT - SGP - LT üzerinden gidicek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacker80

light tank - tank destroyer ve afv lerin view range i yuksek o yuzden sen onları goremezken onlar seni gorebiliyor.Ama sunu soyliyim afv ile teke tek kaldım afv vuruyor vuruyor delemiyor. light tank ve tank destroyer ise defi az ama hızlılar
    view range i bir miktar azaltmaları dogru olacaktır bu konuda size hak veriyorum

delme kısmına gelince tamponun alt kısmına veya yandan vurdugunuz zaman cok kolay deliniyor. Özellikle yandan hangi tanka vurursanız vurun kolay deliniyor. Yani bir ust level bile olsa yandan deliniyor.

grafik olayına katılmıyorum grafikleri son derece iyi, ilerde gelicek yamalar ile daha iyi olucaktır.

sonucta cryengine gibi potansiyeli yuksek bir oyun motoruna sahip

bu oyun MBT - SGP - LT üzerinden gidicek gibi

Şuan challenger 1 açıyorum ama bakalım ne olacak zırh konusunda tierlerinden %30 üstün ve topu da süper.Sen hangi tankı tavsiye edersin ?

MBT iseniz yaninizda Scout desteği olmadan fazla acik alanlarda dolasmayin. Sırf işi spot yapmak olan görüş menzili çok yüksek araçlar var bu da oyuna daha taktiksel bir oynanış getirmiş.

Daha önce hiç WOT oynamadim orada spot mantığı nasıl bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 denemeden sonra tier 3 de T-62 ve XM800T takılıyorum artık, XM800T şiddetle tavsiye ederim oynaması çok zevkli =)
  • Stacker80 kullanıcısına yanıt
    afv nasıl delmiyor =) ap kullanma diğer mermi az olsa da T-62 bile sağlam baskı yapıyor =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 14 Ekim 2015; 18:18:56 >
    youtubedan biraz izledim bana t90 iyi gibi geldi

hem silahı olsun hem defansı olsun iyi tanklardan biri
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    baskı konusunda haklısın

ama benim oyun tarzıma cok uygun gelmedi.

50 50 vuruyor mesela o sekilde adamı oldurmen icin baya bi mermi atman lazım
  • Stacker80 kullanıcısına yanıt
    orası öyle kil alma şansı pek yok , ama oynaması eğlenceli ve maceralı yakalandın mı 2-3 mermide gidicisin.
    Topu nasıl süper? Challenger'ların topları yivli, deliş sıkıntısı çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brampr

Şuan Challenger1 den önceki tier 5 tankı kullanıyorum topu kötü ve zırhı yok denecek kadar az.Challenger1 den sonra rahatlayacak gibiyim ama onu da pre hesapsız acana kadar o ooo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

quote:

Orijinalden alıntı: brampr

Şuan Challenger1 den önceki tier 5 tankı kullanıyorum topu kötü ve zırhı yok denecek kadar az.Challenger1 den sonra rahatlayacak gibiyim ama onu da pre hesapsız acana kadar o ooo :D

O kadar umutlanma bence. Ariete'nin topu T-90'la yarışıyor ama Challenger 1'le aşırı deliş sıkıntısı çekeceksin. O yüzden bol bol zayıf noktalara nişan almayı öğren.
  • Yeni bir oyuna göre gayet hoş grafik vs daha düzene girecektir ayarları veryhigh a indirdim 40-60 arası gidip geliyor drop çok nadir bakalım ...

Ayrıca poyraz_371 nerdesin wota tepe başkanı olmuşsundar artık baya uzun zaman geçti :)

Armored Warfare-ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Yeni bir oyuna göre gayet hoş grafik vs daha düzene girecektir ayarları veryhigh a indirdim 40-60 arası gidip geliyor drop çok nadir bakalım ...

Ayrıca poyraz_371 nerdesin wota tepe başkanı olmuşsundar artık baya uzun zaman geçti :)

Armored Warfare-ANA KONU

Sistem özelliklerin nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eee bayağı oyunumuz oldu. Valla wota bulaştım örümü yedi daha kolay kolay online oyunlara yaklaşmam.
    Ayrıca aw nin grafikleri oyunun ilk tanıtıldığı halinden çok geride, dinamikleri vs denemediğim için bilmiyorum. Sanki çok yolu daha var....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Eee bayağı oyunumuz oldu. Valla wota bulaştım örümü yedi daha kolay kolay online oyunlara yaklaşmam.
    Ayrıca aw nin grafikleri oyunun ilk tanıtıldığı halinden çok geride, dinamikleri vs denemediğim için bilmiyorum. Sanki çok yolu daha var....

Yok güzel öyle deme grafik ve atmosfer hoşuma gitti tabi eksikleri var , oğlan büyüsün onada bir pc yapıcam takım atıcaz :)))) ama şu an elimde tier4 tank var wotta bu olsa 10 ları bile tefe koyar :))) neyse gelirsen beklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Yeni bir oyuna göre gayet hoş grafik vs daha düzene girecektir ayarları veryhigh a indirdim 40-60 arası gidip geliyor drop çok nadir bakalım ...

Armored Warfare-ANA KONU

Sistem özelliklerin nedir hocam?

Nick Altında görünüyordu ama şimdi o simge yok neyse kısaca : r9 380 4gb nitro + fx8350 + 16 gb ram bunlar (işletim sistemi windows 10 x64 pro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 15 Ekim 2015; 20:49:20 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.