Şimdi Ara

Armored Fairing Oyun Projesi Destekleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle konuyu açmamın sebebi 6 yıldır yoluna baş koyduğum şey hakkında biraz olsun bilgilenmekti. Sonuç olarak amatör olarak bazı işler yapmaya başladım ve son 5 aydır proje adına çalışıp zamanımı bu işe harcıyorum. Öncelikle bu projeyi yapma nedenlerimden birisi, dijital oyun tasarımı okumak istemem. Okulun fiyatları çok yüksek ailemin bu iş için yeteri kadar parası maalesef yok. ilk başta %100 burs için ders çalıştım ama şunu fark ettim 4 yıl liseyi açıktan okuyan birisi için bu gerçekten zor bir iş. Elimde sadece alın teri ile kazanılmış parayla alınan bir bilgisayar var. Bu parayı oyun yapmaktan öte, boş insan olmaktan çıkıp tutkum için kullandım. Yani bu işe araç olan bilgisayarıma yatırdım. Her neyse sizi daha fazla boş laflarım ile doldurmak istemiyorum. Armored Fairing isimli oyunu tek başına geliştiriyorum nedeni ise okumak istediğim bölüme burs hakkı kazanmak için referans olarak kullanabilirim düşüncesi. Bunun dışında diğer insanlardan zaman zaman yardımlar istedim ama diğer insanların bana bazen küçük görmesi veya ihanetinden dolayı başkalarıyla çalışma aşkım bitip nefrete döndü. İstediğim şey ülkem için boş oturup fabrikada düşük teknoloji üreten fabrikalarda basit işçi olmak değil, dünyaya açılan bu geniş pazarda Türkiye adına kendimden bir tuz tanesi kadarda olsa bir fayda sağlamak. Sesimin duyulabilmesi için bu yazıyı yazdım ve sizden bir kaç ricam var isterseniz birini veya hiç birini yapmayabilirsiniz. Buna saygım sonsuz olacaktır.

    https://www.facebook.com/armoredfairing/ en önemlisi adresini beğenmeniz benim için çok daha değerli olacaktır.

    Bu konunun üste çıkabilmesi için konuya atacağınız içten bir yorum.

    Ve bütün sosyal medya mecralarında eksiklerimi söyleyip önemli düşüncelerinizi benimle paylaşmanız beni çok mutlu eder.


    Bu yolda bana destek eden herkeze Çook Teşekkürler. En Büyük Temennim Zaferin Arzulayan ve İsteyen Herkezin Hedefine Ulaşıp Mutlu Olması.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushEpicsTR -- 12 Mart 2017; 15:10:26 >







  • guzel gozukuyor kolay gelsin. baska ss atabilir misin sadece terrain ve o tank mi var su anda? video falan atsan daha iyi olur. bu arada yazilim gelistirme bolumune ac orada daha duzgun yorumlar gelir

    edit: "daha duzgun yorumlar gelir" dedim ya onu sadece "yorum gelir" yap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 12 Mart 2017; 14:54:51 >
  • Hocam başka şeylerde var elbette. Hatta bundan önce kendimi geliştirmek için çizdiğim şehir mapim vardı. O konuya ilişkin içerikleride sunmayı düşünüyorum. Yakın zamanda her şeyi kısım kısım ve bütün tasarım sürecinde neler yaşadığımı anlatan içerikler paylaşmaya başlayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.