Şimdi Ara

Arma II'den Anlıyanlar Yardımcı Olabilirler Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arma II'yi DayZ için almıştım fakat arrowhead lazım olduğunu bilmiyodum neyse benim sizden yardım istediğim konu Amra II'de joystick ayarları ve bazı şeyler öncelikle joystick'ten başlıyım ben Logitech extreme 3D pro için aircraft ayarları lazım yani nasıl yaparım bi yardımcı olur musununuz malesef yeterli ingilizcem yok ve yaw ayarlarını bulamadım yardımcı olur musunuz ? Diğer sorularıma geçiyim Multiplayer modunda sniper olabilmek için takımda kimse sniper olmadan mı benim sniper olmam lazım,silahın dürbününü bir türlü açamadım bi kere yanlışlıkla açmıştım fakat artık hatırlamıyom ve şu tuş ayarlarını cs'de kullandığımız ayarlara en fazla ne kadar yaklaştırabilirim yani tab tuşuna bastığımızda skor tablosu olsun,mouse'un sağ tuşuna tıkladığımda direk silahın dürbünün açılmasını nasıl sağlarım vb. şeyleri diğer ayarları bozmadan nasıl yaparım biliyom bu ayarları kendime göre yapmam lazım fakat bu ayarları dediğim gibi ingilizcem yetersiz olduğundan yeterli yardım olmadan yapamıyorum.Yardımcı olan,olmayan herkese şimdiden teşekkürler.

• Up
  • Konu Kasma Konu
  • evet
  • Dayz için arma2'yi de kullanabilirsin diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Dayz için arma2'yi de kullanabilirsin diye biliyorum.

Malesef olmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.