Herkeze selam arkadaşlar, bu günlerde elime bi miktar para geçmesi ile gözümü steame diktim ve Arma 3 ü alabileceğim kanısına vardım fakat daha önce hiç arma oynamamış biri olarak biraz çekincelerim var, sadece gameplaylerden edindiğim izlenimlere göre oyun hep TPS hemFPS oynanabiliyor , büyük bir alanda sandbox geçiyor ve belli görevleri takımımızlan hallediyoruz, ama bi similasyon olduğundanmıdır bilinmez belli bir inventory sistemide mevcut gibi,okuduklarıma dayanarak söylüyorum zor bir oyunmuş vesselam, esasen hardcore bir gamerımdır yani öle Cod falan sevmem, oyun dediğin zor olacak arakdaş, ama şu Dayz popüleritesininde katkılarıyla şunuda örendim Arma oynızamanda modcu cenneti imiş,Westland falan gibi modlar varmış ki ne olduklarını anlayamadım birisi bi özet geçerse sevinirim,sonuç olarak sizce 44 dolarımı bu oyuna verirsem kazançlı çıkarmıyım,evet grafikler muazzam ve FPS den illallah geldi ve artık TPS oyun oynamak istiyorum, zor olsun böyle dağlar bayırlar olsun istiyorum,görünüşe göre hepsi mevcut ama bazı forumlarda oyunun sıkıcı olduğunu,buglu olduğunu ve oyunun oynayanını omadığını falan okudum, bi yardımcı olun a be dostlar alayımmı almayayımmı :)))
eğer acelen yoksa paranı bi kenara koy steamda indirime girmesini bekle
ya açıkçası yazın yarısını geçtik ve evde oynayacak bi oyun arıyorum,ayrıca arma gibi populer oyunlar kolay kolay indirime girmiyor, arma 2 çıkalı 3 sene oldu sanırım ve daha yeni indirime girmeye başladı , hem arma betadan çıkınca fiyatı 60 dolar olucak yani şu an esasen indirimli hali ...
quote:
Orijinalden alıntı: cemmedagon
ya açıkçası yazın yarısını geçtik ve evde oynayacak bi oyun arıyorum,ayrıca arma gibi populer oyunlar kolay kolay indirime girmiyor, arma 2 çıkalı 3 sene oldu sanırım ve daha yeni indirime girmeye başladı , hem arma betadan çıkınca fiyatı 60 dolar olucak yani şu an esasen indirimli hali ...
İndirim olmaz. Haritanın büyük olması dezavantaj. Sırf bunun yüzünden oyunu az oynuyorum. Yoksa mükemmel bir oyun.
oyunun modları nasıl peki ? kurmaları zormu ? westlan modu ünlüymüş baya sanırım , oda mod değilmiş bildiğiniz map gibiymiş, server listesinden giriyomuşuz, aslında şöle bi soru sorsam daha mantıklı olucak BU OYUN KAÇ SAAT OYNATIR KENDİNİ BANA ? VE TEK BAŞIMA (malum oynayacak arkadaşım yok ) ZEVKLİ OLURMU ?
quote:
Orijinalden alıntı: cemmedagon
oyunun modları nasıl peki ? kurmaları zormu ? westlan modu ünlüymüş baya sanırım , oda mod değilmiş bildiğiniz map gibiymiş, server listesinden giriyomuşuz, aslında şöle bi soru sorsam daha mantıklı olucak BU OYUN KAÇ SAAT OYNATIR KENDİNİ BANA ? VE TEK BAŞIMA (malum oynayacak arkadaşım yok ) ZEVKLİ OLURMU ?
Westland modunu hiç sevmedim. Deatmatch ve Dom modunu oynuyorum. Oyunu cumartesi günü sabahtan akşama kadar oynuyorum.
ne adamsınız :D sisteminizin zaten arma 3 e yetiyorsa onun yerine gidip battlefield 3 almalısınız derim. Gerçekçi ve seri bir oyundur.Bölümleride uzun uzun cok eglencelı bır oyundur.Fkat arma serısını hıc sevmem ve oynamam da 2 yı oynamıstım en son rezıllık ! :P atmak lazım oyuna :D
BF 3 ü oynamaktan gına geldi, ayrıca BF 4 ü bekliyorum ama premium sistemi gibi bir rezalet getireceklerse almam daya iyi, ayrıca Arma 3 ü almak istememde oyunun TPS olarak oynanabilmesi en büyük etken
Arma 3 güzel adamlar emek vermişte paranı kenare koy eğer aksiyon saklanmalı oyunlar seviyorsan sam fishera iyilik yapıp Splinter cell black list alabilirsin
Askeri simülasyon seviyorsan al
quote:
Orijinalden alıntı: [Romulus]
Askeri simülasyon seviyorsan al
Eski Arma serisini oyniyamamistim kontiroller filan cok detayli ve zordu bu oyun daha seri olmus galiba Bf4 gibi modern warfrare gibi filan olmus galiba eskiden cok fazla tus kullanmak gibi seyler azaldimi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme