Şimdi Ara

Arma 2 Operation Arrowhead Sorun(lar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Geçen Arma 2 yi pc'ye kurdum fakar oyun iyi fps vermesine karışın 2-3 saniyede bir rahatsız edici kasmalar veriyordu.Bilgisyardan kaldırdım tekrar yükledim.Tekrar açtığımda ise oyuna başla dediğim anda oyundan atıyor ve Win çalışmayı durdurdu diyor.Yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler.

Sistem Özelliklerim:
    Win 7 64bit
    6 GB Ram
    gt540 2 gb erkan kartı
    win i7 işlemci

• oynamamanız iyi olmuş ben beleş versiyonu ile internetten online oynayayım dedim hava kuvvetleri üssünde dolandım durdum her yerde savaş helikopterleri ve ucaklar vardı bir tanesine bile binemedim kontrol tuşunu bulamadım bir türlü çok uğraştım oyun askeri sim. olduğu için kontrolleri çok zor yapmışlar hatta bi baska oyuncu bana yazdı ingilizce helikoptere co pilot lazım diye ama ben tuşu bir turlu bulamadım tam komedi:)) leeeyn, f (yada e) tusuna koysanız ölürmüydünüz kullanma tuşunu arma2 yapımcıları....
  • arkadaş arma 2 tutkunu olarak söylüyorum OA'nın oyundan atma sorunu oyun çıkalı 3 yıl olmasına rağmen hala çözülemedi. oyunun çok iyi şekilde kopya koruması var fade deniliyor korumanın adına, orjinal almak daha iyi fakat türkiye'ye kutulu gelmiyor oyundan atma sorunu ilaçla alakalı uğraşan olmadığı için şuan rafa kalkmış Herkes Arma 3'ü bekliyor inşallah onda öyle hata olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Mayıs 2012; 12:57:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.