Şimdi Ara

Arma 2-3 Mod Tavsiye.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben arma 2 ve arma 3 oyuncusuyum fakat bu oyunu adam akıllı çözemedim benim evimde internet yok ve ben bu oyunları şu AltisLife gibi oynamak istiyorum yani şehir içinde adamlarım olsun kendi başımıza takılalım haritada bazı olaylar olsun bizde çatışmaya girelim vs. istiyorum ama campaign modu ve oyunun kendi görevlerini sevmiyorum. Bununla ilgili mod tavsiyesi bekliyorum. Arma 3 için Dynamic Universal War System adında bir moda eriştim linkini bulamadım ama buda oyun içinde haritada bazı bölgelerimiz varmış ve düşman bölgeleride varmış ele geçirmeye çalışıyormuşuz buna benzerde olabilir lütfen arkadaşlar yardım bekliyorum. selametle

• -zombi- - kullanıcısına yanıt
    Merhabalad bende arma3 oyuncusuyum ama altis life benim hosuma gitmedi yani ekip isi tek basina yapilacak is deil bende single player gorevleri yapiyorum gayet guzel gidiyor ama bitmesine az aldi bu dediginiz mod offline bir mod mu yoksa online mı aciklarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin gibi bir mod değil ama Arma 2 modu olan TMT'yi öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_61089032/tm.htm
  • Hocam bildiginiz arma 3 icin offline mod varmi yada mesela dayz gibi hayatta kalma odakli ama offline npclerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigboss_42

Hocam bildiginiz arma 3 icin offline mod varmi yada mesela dayz gibi hayatta kalma odakli ama offline npclerle

Arma 2 için offline dayz oynamıştım.Ama oyun tek başına çok zor ve olağanüstü bug var.Arma 3 için bilmiyorum.
  • Arma 2 TMT sevmiyorum hocam ya. 3 lazım :D

Bigboss_42 online oynanıyor sanırım indirdim ama playa basınca açılmıyor altında steam yazıyor. Böyle bölgeleriniz falan var botlarla düşman bölgeleri almaya çalışıyorsunuz kendi bölgenize saldırı oluyor.

Arma 2 için offline dayz bende oynadım gerçekten sıkıntı arma 3 için olanı bende bilimyorum ama dayz değil bana böyle mekan kapmacalı botlarla güzel bir mod lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.