Şimdi Ara

arkeolog olunurmu? (ciddi cevap vercekler gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imkanı nasıldır? işsiz kalırmı? maaşı devlete girebilirse 3300 lira gösteriyor.mesela bilkentte okusak iş bulunurmu?

• furkanyildirim21 F kullanıcısına yanıt
    bulunmaz kardeş devlet parmakla sayılır cinsten adam alıyor yada hiç atama olmuyor özel calısıcam desen çok nadir arkeologluk is oluyo oda bir sürü tecrübeli adam varken sana gelene kadar oooo... bence farklı bölümler düşün arkeolojiyi üni okurken eğer şansın varsa çift anadal olarak oku çok istiyosan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ablamın arkadaşı var arkeoloji okudu, şuan kuyumcuda çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tanıdığım biri de kötü bir üniversitede okuyor ama hocalarıyla arasını iyi tuttu her yaz hocalarının kazısında staj yapıyor. Mezun olunca da en kötü oraya devam eder. Sen okuduğun bölümü, yaptığın işi seversen illa ki iş bulunur

•  arkeolog olunurmu? (ciddi cevap vercekler gelsin)
  • aslında hedef hukuk.ama devlete girmem lazım.oda 25 bin falan.sıram ise 159 bin.
  • Arkeoloji ciddi anlamda hedefimdi lise 1de tabi o zaman indiana Jones falan izliyorum bide bu bizim göktürk yazıtlarını bulan ve okuyan adamlar yabancıyi ya wilhelm thomsen mı ne fena gaza gelmiştim işte saklı hazineler, güneş görmemiş belgeler falan ondan sonra mezunların hepsinin ( tabi bi iş bulanların) müzede falan çalıştığını öğrenince, yani sahada değilde binalarda kağıt tuttuğunu öğrenince vazgeçmiştim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • komodoejderi kullanıcısına yanıt
    öyle olduğunu biliyorum genelde :)
    bilkentin dekanın mesajını okudum.9 ay eğitim oluyomuş.yazın 3 ayda kazıda oluyomuşsun.iş olanaklarına baktımda dil in olursa yurt dışında çok rahat iş bulunur yazıyor.e bunun içinde bilkentte falan okumak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.