Şimdi Ara

ARKDAŞLAR YARDIM EDERSENZİ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİM SICAKLIĞI BİRDEN NEDENSE ARTTI ANLAMADIM GİTTİ AZ ÖNCE FARKINA VARDIM NORMALDE 38 DERECEDE 1.38V ÇALIŞAN İŞLEMCİM ŞUANDA 54 DERECEDE ÇALIŞIYOR 10GÜN ÖNCE İŞMECNİN FANINI ÇIKARIP TEMİZLEDİM SONRA TEKRAR TAKTIM AMA GAYET NORMAL ÇALIŞIYORDU AMA ŞİMDİ BAKTIM 54 DERECEYE SABİTLENMİŞ SANKI İŞLEMCİNİN EKNDİ FANI İMZAMDA VAR ZATEN SİSTEM CEVAP YAZAN ARKDAŞLARA ŞİMDİDEN TŞK

• İşlemci kulanımın %kaç olarak görünüyor ona bir bakarmısın ona bağlı bir çıkış olmasın !
    Bazı uygulamar işlemciyi tam yükde kulanır.
    Buda işlemcinin ısınmasına hata pc yi kilitlemeye yol açar buna dikkat et

direk bunu anlatmamın nedeni diğer olasılıkları görüp ortalama tedbir almış olam

kolay gelsin
  • aslında 54 normal ama senin 38 derece ise 54 e birden çıkması tabii biraz anormal bi durum...ama acaba 38 derece iken işlemci ne kadar işlemde öyle gözüküodu....belki işlemleri fazlalaştırınca sıcaklıkartmıştır...ama dediğim gibi 54 o kadar korkulması gereken bi sıcaklık değil bence....
  • fanın bacakları iyice oturdumu
    yada fanını tersmi taktın acaba
  • Sen bence fanı tekrar kontrol et tam milimetrik olarak işlemcinin üzerine oturmuşmu ve bu arada arkadaşlarında yazdığı gibi %54 de sabitlenmiş demişsin belki işlemciyi yorabilecek + olarak çalışan bir program vardır bunuda kontrol etmeyi ihmal etme tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.