Şimdi Ara

Arkdaşlar şampiyonlar ligini kim alır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inter gitsin serie b nin kupasını alsın, süper bi tahmin olmuş tebrik ederim

Chelsea alacak ama ben barça nın almasını isterdim ama alamaz maalesef...
  • bu dediklerini şampiyonlar ligi final maçından sonra sana tekrar okutacağım tamam mı???inter'in ligte bi iyi bir kötü gittiğine bakıyorsan yanılıyorsun...biz italya ligi şampiyonluğundan(ki onu da milan-juve iklisinden biri alacak ve bu bence juve gibi görünüyor) bahsetmiyoruz...inter'in şampiyonlar ligindeki performansından haberin yok galiba senin???ayrıca kadrosu da(toldo, cordoba, materazzi, favalli, mihajlovic, davids, veron, j.zanetti, c. zanetti, EMRE, recoba, stankovic, kily gonzales, van der meyde, adriano, vieri, martins, cruz...) şampiyonlar liginde zafere ulaşacak kadar zengin...
    tekrar söylüyorum....kupayı İNTER alacak....bazı arkadaşların yazdığı o chelsea ise ilk 4e bile kalamaz...
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

inter gitsin serie b nin kupasını alsın, süper bi tahmin olmuş tebrik ederim

Chelsea alacak ama ben barça nın almasını isterdim ama alamaz maalesef...

• Vallahi tamam inter alırsa sen bana okutursun haklıymışsın diyeceğim , ama chelsea de alırsa dediklerini unutma yaz bi kenara...
    Bu tarz turnuvalarda genelde hep savunmaları sağlam olan takımlar mutlu sona ulaşmıştır, ama sadece savunmada yetmiyor hücum elemanlarının iyi olması da şart, ayrıca teknik adamlarının şam. ligi tecrübesi de küçümsenmemeli, Chelsea kupaya en yakın rakip bence...
    Vallahi interin bütün maçlarını takip etmiyorum, ilediğim kadarıyla çok dengesiz bir takım ve vieri gitsin babannesiin liginde oynasın bitmiş artık, en tehlikeli oyuncusu martins bence, bir den bire patlıyor ve orta sahada unutuyorsun adamı adam kalende bitebiliyor manyak bi adam... Bİr kaç maçta izledim yedekti neden böyle bi adam kesilir anlamış değilim bari kiralasınlar fenerbahçeye

• juventus
  • Arkadaşlar bir takımı unutuyorsunuz.O takım,ki turnuvaların takımı REAL MADRİD
    size söyleyeyim ne barca ne juve ne celsa ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU REAL MADRİD

REAL MADRİD
  • arsenal
  • milan
  • MONACO ULEYNN MONACO

ADAMLARDA SAVIOLAR VAR!!!!!

Koçum benim SAVIOLA beeee!!!!
  • Tabiki Chelsea
  • Tabiki Chelsea
  • ya arkadas ne arsenalinden bahsediyosun sen arsenalin sampiyon olmasi bsk in trde sampiyon olmasi demektir
  • aman ne komik Türkiyede Beşiktaş yada Şampiyonlar liginde arsenal şampiyon olursa ne yüzle gezcen burda merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenakesim

chealse gibin gerci antrönörü uyuz ama

Abi yapma ya nasıl uyuz dersin sen o adama.
    Bencede Chelsea alır
  • manchester alır
  • walla ben kupayi kim alirsa alsin, bu kupada gonullerin sampiyonu bjk diyorum.

yaw aslinda, uefa'da da gonullerin sampiyon adayim bjk ama olsun, sampiyonlar ligi daha buyuk, onun adayi olsun daha iyi.

tuna, hocam goruyorsun. ne kismetsiz, bahtsiz ve de sanssiz bir takim tuttugunu..

gel seni fenerbahceli yapalim.
  • Chelsea-Monaco finali dicem Monaco kimle oynuo bu turda?
    Chelsea nin kesin finali var, kupayı da alırda, Monaco Chelsea ye kadar dayanır ancak..
  • Barcelona ya da Chelsea
  • barcelona - chelsea maçında turu geçen takım şampiyonlar ligini alır bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.