Şimdi Ara

Arkdaşlar çok acil LÜTFEN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar lütfen yardım edin ttelefonumda zil sesi yada herhangi ses çıktıgında onun arkasında 3-5 saniye çok kısık sesle hoporlerden ses gelio kulagını dayadıgında cihaz 3 gün önce degişimden gelmişti sizde de varmı öyle sorun.. yoksa tekrar garantiye yollayayım telefonu degiştirirler mi yoksa hoporlürü mü degiştirirler

• arkdaşlar yok mu yardım edecek kimse kargo kapanmadan yollayaym eger sorun varsa... herhangi zil sesinden sonra zil sesi bitince SSSSSSSSSS diye ses gelio telefondan
  • arkdaşlar bir yardımcı olmadınız ne diyeyim ancak hava atıyorsunuz(herkez alınmasın bazı iyi niyetli insanlar var)
  • Çok çok acil olduğu için yardımcı olamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

arkdaşlar bir yardımcı olmadınız ne diyeyim ancak hava atıyorsunuz(herkez alınmasın bazı iyi niyetli insanlar var)

Benim 5s de var o sıkıntı değil orijinali öğledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

Öğle(!) değil, akşamdır belki

Lütfen yazmayı öğrenin, elinizin altında bir derya var(internet), onu kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

Öğle(!) değil, akşamdır belki

Lütfen yazmayı öğrenin, elinizin altında bir derya var(internet), onu kullanın..

Hele şükür anlayan çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim ip5tede vardı 5s dede var tuşları kilitle kilit sesinden sonra ekran sönüyor tıslıyor hoparlör 3-5 saniye daha kulağına koyarsan duyabiliyorsun
  • quote:

arkdaşlar bir yardımcı olmadınız ne diyeyim ancak hava atıyorsunuz(herkez alınmasın bazı iyi niyetli insanlar var)

Açtığın konu başlıklarından örnekler;

Arkdaşlar çok acil LÜTFEN!!!!

A (Şaka değil başlık sadece A harfi)

restart sorunu acill

LG G2 Mİ İPHONE 5C Mİ ACİLL

Facebook hatasi acilll

Bu konulardan sonra sana niye yardım gelmediği aşikar bence.

• quote:

ne var onlarda acil oldugu için yazmıs olamaz mıyım hem boş laf yapacagına konuyla ilgli bilgi yaz bilmiyorsan yorum yapma

Açtığın konuların linki bilerek ekledim zaten sadece lafta kalmasın isteyen tıklasın girsin baksın diye.Sana yardım etmekle boş laf yapıyorum farkındayım.Yazdıklarım konuyla, senle, herşeyle iligi.Burası forum,sende istediğini yazarsın bende yazarım.İstediğin gibi devam et.Önce bi yazdığın konulara dön bak sonra anca hava atarsınız diye insanlar yardım etmiyor diye laf at!
  • Acilse kisaca vakit kaybetmeden yazayim normal

• Bende de 5s var. Aynı sorun bende de mevcut. 5s almadan önce 4s vardı onda da aynı şey mevcut (iOS 6'dan beri).

• Mail attım cevap geldi Aynı sorun tüm Apple mobil cihazlarda varmış cihazı pirince gömün 3 ay kalsın düzelir deniyor

Not: ciddiye alan çıkabilir sorumluluk kendisine aittir.

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    yardımınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.