Şimdi Ara

Arkaplan değişmiyor (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yöntem 2: Bozuk TranscodedWallpaper.jpg

TranscodedWallpaper.jpg dosyası bozulmuş masaüstü arka plan resmini değiştirmek yükleyemeyebilirsiniz. Bu sorunu gidermek için TranscodedWallpaper.jpg dosyasını silin. TranscodedWallpaper.jpg dosyasını silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Ayrıntılı bilgileri görüntülemek veya gizlemek için burayı tıklatın
    Başlat' ı tıklatın, arama kutusuna aşağıdaki metni yapıştırın ve Enter tuşuna basın

%USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\
    TranscodedWallpaper.jpg dosyasını sağ tıklatın ve sonra Yeniden Adlandır ' ı tıklatın.
    TranscodedWallpaper.old için dosya adını değiştirin ve sorulduğunda, Evet ' i tıklatın.
    SlideShow.ini listeleniyorsa, bu dosyayı çift tıklatın. SlideShow.ini Not Defteri'nde açmak. Tüm var slideshow.ini varsa metni seçin ve klavyede Delete tuşuna basın.
    Dosya menüsünde Kaydet ' i tıklatın..
    Not Defteri'ni kapatın.
    Windows Gezgini penceresini kapatın ve sonra arka plan görüntüsü olarak ayarlanacak resmi bulun.
    Arka plan resmi yeniden uygulamayı deneyin.

Bunu denedim dosyaları hallettimn düzeldi ama sorun devam ediyor. win 7 ultimate kullanıyorum... muhtemelen windows dreamscene diye bir programdan dolayı oldu.... Ne yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 2 Eylül 2012; 8:55:03 >

• dream scene herhalde resim formatlarını desteklemiyor..sürekli video arıyor..bulamayıncada aktif etmiyor...acil silin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

dream scene herhalde resim formatlarını desteklemiyor..sürekli video arıyor..bulamayıncada aktif etmiyor...acil silin...

sildim hocam çok oluyo sileli. ama etkileri devam ediyor. Ne yapayım
  • Selam
    Sistem geri yüklemeniz açıksa, bahsi geçen programı kurmadan önceki olan kayıt deferini, sistem geri yükleme yöntemi ile geri yükleyin.. Kurduğunuz program muhtemelen tüm resim uzantılarını devralmış ve kayıt defterinden silinmemiş..

2. bir yöntem ise, Çalıştır'a sfc /scannow yazarak tamir etmeyi deneyin..
    3. bir yöntem ise, Windows 7 Manager programı ile, tüm sistemi %90 düzeltme imkânı vardır.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

sorunu hallettim önce Uninstall-DreamScene.reg anahtarını netten bulup indirip çalıştırın, sonra pc yi yeniden başlatın , ardından windowsun içine attığınız iki adet dreamscren dosyası vardı onlarıda silip tekrar pc ye res atın, sonra Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Erişim Kolaylığı Merkezinden Yüksek Karşıtlığı Ayarlaya girip en alt kısımda ''Arka Plan Görünyülerini Kaldır(kullanılabiliyorsa)'' işaretliyse kaldırıyoruz, onun hemen üstünde ''Tüm Gereksiz Animasynları Kapat'' var o işaretli kalsın, isteğidiniz masa üstü resmini arka plana koyabilirsiniz artık...

Sorun çözüldü, arkadaşa teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.