Şimdi Ara

Arkadaşlıkları Kağıt üzerinde kalanlar dertleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet şu aralar kafamda bu var. Ben kendimi bildim bileli okulda arkadaşlarım ile aram iyi takılıyoruz ediyoruz konuşuyoruz. Ama okul dışında sanki tanışmıyoruz. Ben arayıp sormasam telefonuma tek bir mesaj arama bile gelmez. Millet sabahlara kadar sohbet eder, anlaştıkları günler okul dışında takılırken tek bir çağıran olmaz. Hep benim yazmam lazım(özellikle kızlar arada nadir de olsa erkek yazıyor) mesela bir deney yapayım dedim. Somestr boyunca kimseye yazıp aramadım ve bu kişilerden kaçı koca tatil boyunca yazdı? Sadece 1. Bazen acaba kağıt üzerinde formalite arkadaşlığı mı bu bilemiyorum. Ortaokul lise hep böyleydi. Okulda beraber iken ilgi gösterenler okul dışında unutuyor. Koca yaz tatili boyunca hiç yazmayan oldu. İnsan arkadaşını hiç merak etmez mi aylar boyu? Yok etmiyorlar. Sınıf içinde kendimi yalnız hissettiğim zamanlar oldu bu aklıma geldikçe. Tabi bu sorunu sınıf dışında çözmeye çalıştım. Bizim ve başka devrelerin sınıfları ile. Ama aynı sınıf olmayınca hep bir kopukluk uzaklık olduğundan yakın olamıyorsun anlıyorsun böyle birşey olmaz diye. Neyse daha uzatmıyım derdimi dinlediğiniz içi teşekkür ederim.

• Özet var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok uzun yazmadım zaten
  • Takan olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.