Bildirim
Arkadaşlık sitesi veya programı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öyle tanışma flört için değil de yabancı dilini geliştirmek için bir uygulama var tüm dünya genelinde kullanılıyor bir arkadaşım epey iyi olduğunu söylemişti "Hello Pal" adıydı sanırım uygulamanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter20 -- 26 Nisan 2017; 11:42:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Şu an için yerel Türkiye bazında olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Badoo ve siberalem var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler tavsiye için. Başka tavsiyelere de açığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İnstagram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Connected2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ciddiye almayın kaostan beslenir sonra kaybolurum. -
Meet24
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Artık yok olsan da yokluğun bile aşktır bana. -
TR de kezban kaynıyor hepsi, oyun oyna boş ver. -
internetten olmaz onu unut _____________________________ Every thought derives from a thwarted sensation -
Bi program vardı ya eileşiyodun sesli konuşuyosun arap bi kız irem derici söylemişti bana neydi adı bi bulun 😍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kadıköy'den tavuk döner. -
hacım ciddi arkadaşlık düşünüyorsan internetten önermem ben yaptım dilim yandı _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt