< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlarımın yanında konuşcak konu bulamıyorum
-
-
O kendini geliştirmenle alakalı.Film,dizi izle.Fantastik filmlere bak,kitap oku,hobi edin.İnternetten araştırmalar yap.Güzel kanalları takip et.Gerekirse japon animesi izle onu izleyince çok kültürlü,elit bir birey oluyormuşsun,dünyaya hakim olduğunu sanıyorsun,örn: dh anime.
_____________________________ -
Animemi izlim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onların ilgi alanları senin ilgi alanlarına girmediği için böyle. Şahsen bende senin gibiyim. Öesala futbola hiç sevmem haliyle yanımda futbol konuşulduğu zaman bilgisizlikten tek kelime edemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuşma
vizyonsuz arkadaşların olursa bu sıkıntıyı hep çekersin, bütün eğitim hayatım boyunca yaşadım bu durumu, hatta hala iş hayatında da yaşıyorum. çözümü basit aslında, ya onlar gibi biri olacaksın, ya da vakit geçirirken eğleneceğin kişileri bulacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 20 Nisan 2021; 20:50:45 >_____________________________
-
Ben de aynı şekildeyim. Bir keresinde yalandan bir şey anlatmak durumunda kaldım. Sürekli soruyorlar sen ne yaptın diye, benim anlatacak hikayem olmuyor. Bunun sebebi de içine kapanık, asosyal, sosyal fobili, olmam, hayat tecrübemin olmaması. Sürekli evde duran biri ne anlatabilir ki zaten. Böyle bir kısır döngü içindeyim. Bende ki benzer sorunlar sende de varsa, ne kadar kitap okusan da, film izlesen de, bu sorunları çözmen gerekli. Anımız, tecrübemiz yok, konuşmanın da manası yok oluyor.
Zaten bugün futbol oynamaya gittik biraz oynadık sonra konuştuk bende sevemem futbol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler