Şimdi Ara

arkadasları sildim huzurluyum tavsiye ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi insana 35 yıldır denk gelmedim aslında cömert yardım sever oldugumdan dolayı benim hatam.paraya onem vermem.insanların isini yaparım yardım severim
    boyle olunca her onume gelen aynı seyi yaptı
    gezmeye gideriz en basta bir benim araba bir onun araba ile sonra zamanla hep benim arabayla oldu
    benzin ortak alırdık.ilerleyen zamanda hep ben aldım
    yemek yedik basta herkes kendi oderdi.ilerleyen zamanda hep ben yedirdim
    isleri oldu hep ben gittim yaptım

bin arkadasım olduysada hep aynı sonuc.bakıyorlar bu para veriyor isime yardım ediyor.hep yuklendiler
    en son sabır kalmadı cok zarar ettim
    ben onların isini 1000 yaptımsa onlar bir isimi yapmadı
    ben onlara 100 kere yemek yedirdimse onlar bir iki kez yedirdi
    gecmisi unutuyorlar.hatta yok sayıyorlar
    insanlar boyledir.
    sakın ezilmeyin bir verirseniz bir alın.bir is yaparsanız.bir isinizi yaptırın
    baktın olmuyor sutlayın acımayın
    gecen ay bir kac kisiyi sildim.onlar dusunsun evde otursunlar simdi
    ilerde ah tuh ederler.islerine yardım etcek yemek ısmarlıcak adam bulamıcaklar
    yası kucuk olanlar dikkat etsin.su an saf duruma dusurulen cok kisi vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayız..yeri geldi dayak yedim arkadaşlarım için yeri geldi sabaha kadar dertlerini dinledim..maddi manevi destek oldum ama baktım işlerine geldikleri gibi davranıyolar yaptıklarım unutuluyor teker teker kafadan eledim hepsini..

• yedirdiğim yemek 10 tl diye sanmayın,kaç 10 tl toplamda 2000 tl 3000 tl hemde her bir insana,yol parası bile benden
    hatta 10 tl ısmarlayıp 20 tl bile alan vardı daima böyle olurdu
    giden paraya acımaktan ziyade,toplamda çok para harcamanın yanı sıra,iş sıra ona gelince param yok demesi,işlerim var demesi,yardımcı olmaması
  • ama bu durum genetiktir

annemde zamanında çok misafir çağırdı akrabalara yemek yedirdi yatırdı baktı çocuklarını büyüttü...ama iş onlara gelince zahmete girmediler...annem o yüzden akrabaları sevmez

babamda aynıdır,çok insanın işini yapar faturalarını yatırır oraya buraya koşturur yardım severdim,ama o insanlar 1 tane işimizi yapmaz

aslında o insanlar ağır insandır birisinin işini yapmayı kendilerine yedirmezler ağır davranırlar.ağa gibi yani

bu yüzden soya çekim iyi niyet falan filan
  • Ben 1,5 sene önce bunları farkedip sildim hepsini.

Biraz geç kalmışsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Ben 1,5 sene önce bunları farkedip sildim hepsini.

Biraz geç kalmışsın hocam

yok ben yıllardır farkındayım ama birşey demedim,bu dünyada paranın ne önemi var dedim,para giderse gitsin dedim

ama son aylarda her bir kişi bana yüklendi,hepsi bankaya para atmaya başlamış evlenmek için öyle yapıyorlar

bu seferde iyice yonttular,bende ses çıkarmadım,arada sırada para giderse gider,milletin işini yaparsam yaparım dedim

ama çok yüklenen olunca ağır geldi...para olarak yüklenmeleri bir yana

yeri gelip onlardan birşey isteyince yapmıyorlar yada geçmişi sıfır sayıp onlar yemek ısmarlarsa sıra sende demesi,yani sıra onlara gelince yapmamaları

buna kızdım

• Üniversite 1de okuyorum şuan ve oldukça temkinliyim, alman usulü candır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rica ederim ne demek?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her bir arkadaşı bir kağıda yazsam hepsiyle olan biteni sıralasam
    bütün sayfalarda şu yazar

onların benden daha çok parası oldu,onlarla gezerken en çok benim arabamla gezildi,onlarla gezerken en çok ben benzin aldım,onlarla gezerken en çok ben yemek ısmarladım,onların işlerine en çok ben gittim yaptım

bir kerede içlerinden bir tanesi benden fazla işime koştursa yemek ısmarlasa..sıra onlara gelince yapmıyorlar

sanki çevreleri çokda umursamıyor gibi korkuları yok gibi davranıyorlar

eskiden kızlara para yedirince enayilik derdim,kız bugün var yarın yok başkasına gidecek çünkü

ama bakıyorum erkekler daha beter,maaşlarını olduğu gibi bankaya atmak istiyorlar,milletten geçiniyorlar..kız olsa yinede bir simit poğaça paylaşır

bundan sonra kızlarla gezicem hiç erkek olmasın boşvercem

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Üniversite 1de okuyorum şuan ve oldukça temkinliyim, alman usulü candır.

çok yalan söylüyorlar
    borcum var,param yok,giderim çok vs vs,illa kandırmaya çalışıyorlar,ben onları çok gördüm
    hemde bugüne kadar sayısız para harcadığım kişiler yapıyor

bir tanesi alman usulü yapsa tamam dicem
  • bundan sonra telefonla çok arayan olursa ne oldu diyen olursa yüzüne dicem

hep bana yükleniyor,bundan sonra ne kadar yüklendiyseniz o kadar bana harcıcaksınız dicem,işlerine gelirse

2 öderim, o 1 öder tamam eyvallah sorun etmem

3 öderim,o 1 öder yine sorun değil

ben 10 öderim,o 1 öder...sonra 2 ci öderken hık mık yaparsa sorun yaparsa gitsin işim olmaz,geçmişi boşveren adamlar yaramaz bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Üniversite 1de okuyorum şuan ve oldukça temkinliyim, alman usulü candır.

çok yalan söylüyorlar
    borcum var,param yok,giderim çok vs vs,illa kandırmaya çalışıyorlar,ben onları çok gördüm
    hemde bugüne kadar sayısız para harcadığım kişiler yapıyor

bir tanesi alman usulü yapsa tamam dicem

O zaman kusura bakma diyeceksiniz hocam, baştan rahat davranmışsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.