Şimdi Ara

arkadaşlar yeni beşlıycam lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunun cd si hepsi burada.com da 40ytl oradan orjinal cd yi aldıktan sonra(key için alıyorum sırf) sonrada yeni çıkan expansion pack ı netten indirsem olurmu yoksa onunda orjinalini almam mı lazım illa çünkü çok pahalı paket 80ytl..veya bu oyunu daha nasıl ucuza getire bilirim??????

• nerde oturuyorsun? Bursada oturuyorsan birlikte alalım diyecektim.
  • lvl 60 a kadar ek paket i almana gerek yok !! Tabi yeni ırklar ile oynuyacam diyorsan gene alman lazım tbc yi !!
  • yani yeni pakettede illa lisanslımı olucak bu arada bodrumda oturuyorum ne yazıkki
  • evet lisanslı olacak fakat yeni başladığında the burning crusade eklentisine sahip olman bir işine yaramıyacak.60 level olunca 70 level sınırını açmak için.yeni ırklarla oynuayacak kadar da profesyonel olmadığına göre.
  • hmmm ya oyun çok güzel diyorlarda baya pahalı ya birde az önce fun server diye birşey duydum o ne oluyor???
  • O oyunun parasız versiyonu ama orjdeki birçok sey orada yok yada calısmıyor tbc i blizz in sitesinden update etme gibi bir olanak vardı sanırım ama net bir bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fun serverda oynamak için internetten download etsem oyunu olurmu????

..birde lineage2 mi ücretsiz yoksa wow mu hangisini önerirsiniz ücretsiz olarak????
  • Lineage 2 oynamadım fakat wow oldukca guzel oyunu fun serverda oynamak istiyorsan orj almana gerek yok
  • çok teşekkürler beğenirsem sonra alırım artık.

nerden indirebilirim peki mesela torrent olurmu yoksa direk http linki varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 23 Mayıs 2007; 22:40:18 >
  • Dostum oyunu bn indirmedim zaten patch ler ile beraber 6-7 gb tutuyor link bilen varsa versin ama 7 gb indirmek zor iş
  • birde limitli adsl nyse artık 512 limitsiz var onla indirim artık lineage2 ye 3gün demişti :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.