Şimdi Ara

Arkadaşlar Yeni Başlıyorum Karakter Yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyuna 6 sene önce başlamıştım bıraktım şimdi yeniden başlıyorum haliyle çok şey değişti . şuan warrior açmayı düşşünüyorum ama millet diyo son gelen pacthde pvpsi kötü birisi diyo kötü

Şimdi İstedigim Warrior Nasıldır Her Alanda Detaylı Anlatabilirmisinzi . Yada Pvpde iyi Ve Zindan vs Lerde rahat yer bulabiilicek bir karakter sölermisinzi artı ve eksileriyle
    şimdiden teşşekürler

• bence ilk önce snııflandır ne istediğini hangi role oynamak istediğini dps ise range mi melee mi ona göre yardımcı olalım
  • Dostum Şöyle Diyim Ben Grup Aktivetelerine Katılmayı Severim Fakat Solo Takıldım mıda Ekmek Olmak İstemiyorum . Warrior Düşüncem Bir Talent Tank Olur Zindan Yaparım . 2. Talent Olayıyla arms veya fury olup pvp yaparım diye düşünüyorum ama herkez farklı konuşuyor o yüzden her karakter hakkında ayrtınlı bilgi istiyorum . 1 saat sora falan başlıcam çünkü oyuna ama ağırlık lı olarak pvp için istiyorum ama zindan raidlerdede partiye almamazlık olmasın yani
  • Oyunculuğun iyi olduktan sonra her class ile rahat party bulursun ve pvp yaparsın.Oyun 6 yıl önce bıraktığında nasıldı bilmiyorum ama şu an ekmek olarak kesilecek bir class yok, oynamayı biliyorsan karşındaki ekmek olur.
  • tabikide ben 25 levela kadar kasmıştım arkadaşım ve ingilizcem hiç yoktu o yüzden şimdi gamin mouse set tecrübe vs herşey hazır güveniyorum ama karakterlerle ilgili bilgim yok hep araştırdım 2009daki bilgiler var yani 2-3 arkadaş bilgi kadarıyla bana oynadıkları veya iyi bildigi karakterleri anlatbilirse çok sevinirim ama dedigim gibi ilk açıklama bekledigim class warrior ama tabi diger classlar hakkında artıları ile eksikleri hakkında bilgi almak isterim
  • Warrior iyidir dusuncen dogru devam et. İster tank ister dps ister pvp oynarsin. Kotu class diye birsey de yok ayrica. Uyan ve uymayan class var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.