Bildirim
Arkadaşlar yarin sınavım var, yetişmeyecek.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Benimde matematik sinavim var surusuyle konu var napicam bilmiyorum 5gunde 10sinavim var :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sabahlayın. -
Üniversite mi okuyosun bilmiyorum ama eğer öyleyse kesinlikle sınava girmeni tavsiye ederim.Nedenine gelecek olursak hocalar önyargılı olarak yaklaşıyor bu rapor olayına.Bak çalışmamış rapor almış diye düşünüp süper kazık telafi yaparlar.Test edildi denendi bizzat.Aynı zamanda hocaların ağzından da duydum bunu.
Tavsiye:Hepsi bitmez diyosan konu seç.Kesin çıkıcak olanları belirle.Hepsinden biraz bilmektense bazılarını tam bil -
Rapor alma. Sınavların zorlukları şu şekildedir.
Vize<Final<Büt<Mazeret
Hocaya tekrardan soru hazırlatmak demek ben kaşınıyorum demek. Tecrübeyle sabit -
Arkadaşlar üniversite değil, lise 3. okula gitmedim hastaneden barkod alacağım. fakat ondan sonra okul bitimine kadar ne yapicam bilmiyorum. zaten girseydim düşük alacağım kesindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müdürün odasına elınde molotov varken dal ve rapor yazmaasını sole
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X