Şimdi Ara

Arkadaşlar yarin sınavım var, yetişmeyecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden oldu anlayamadim fakat konular yetişmeyecek. Sizce yarin rapor mu alsam? ailemden gizli almayı dusunuyorum. Sınav matematik, hem rapor alırsam ilerleyen günlerde daha iyi çalışabilirim. Ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde matematik sinavim var surusuyle konu var napicam bilmiyorum 5gunde 10sinavim var :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde matematik sınavı var bugün Aynı okulda okuma ihtimalimiz var mı ?
    Ben de hiç bir şey anlamadım bu şarkı bana yetiyor.
  • Sabahlayın.
  • Üniversite mi okuyosun bilmiyorum ama eğer öyleyse kesinlikle sınava girmeni tavsiye ederim.Nedenine gelecek olursak hocalar önyargılı olarak yaklaşıyor bu rapor olayına.Bak çalışmamış rapor almış diye düşünüp süper kazık telafi yaparlar.Test edildi denendi bizzat.Aynı zamanda hocaların ağzından da duydum bunu.

Tavsiye:Hepsi bitmez diyosan konu seç.Kesin çıkıcak olanları belirle.Hepsinden biraz bilmektense bazılarını tam bil
  • Rapor alma. Sınavların zorlukları şu şekildedir.
    Vize<Final<Büt<Mazeret
    Hocaya tekrardan soru hazırlatmak demek ben kaşınıyorum demek. Tecrübeyle sabit
  • Arkadaşlar üniversite değil, lise 3. okula gitmedim hastaneden barkod alacağım. fakat ondan sonra okul bitimine kadar ne yapicam bilmiyorum. zaten girseydim düşük alacağım kesindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müdürün odasına elınde molotov varken dal ve rapor yazmaasını sole
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.