Arkadaşlar 2hafta önce Puma'dan bir ayakkabı aldım fakat ayakkabıyı sevmedim ve aşırı kokuyor,o gün sadece 5 saat giydim ve hemen ertesi gün geri götürdüm aldılar ve firmaya sevkettiler 1 hafta filan oldu bana geri alamayacaklarını söylediler,benim hiç müşteri hakkım yok mu yani ayakkabı inanılmaz koku yapıyor ve modelini de beğenmedim,iade şansım hiç mi yok?
Modelini beğenmediysen neden aldın ?
Bende olsam almazdım kokmuş ayakkabını...
devrik cümle kurmuşsun doğrusu;
''Arkadaşlar ayakkabıyı yardım'' olacak.
1.cisi o an beğendim fakat sonra hoşuma gitmedi,bu arada ayakkabıyı ben kokutmadım kendide bir acayip kokuyor yani kokan ayak değil
ortak tüketici hakları bilmemnesi biyer var başvuracaksın hiç giymemiş olsaydın değiştirmek zorunda olurlardı ama giydiğin için mecbur değiller ben deriden den ayakkabı aldım hiç giymezsen bir ay içinde gel değiştir istersen dedi mesela
Giyip gezinmişsin o kadar değişme gibi bir hakkın olduğunu zannetmiyorum.
5 saat giydiysen topa taşa falanda vurmadıysan sadece altı tozlanmıştır güzelce silip götürseydin sadece modelini beyenmedim deseydin değiştirirlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: qeKe .
5 saat giydiysen topa taşa falanda vurmadıysan sadece altı tozlanmıştır güzelce silip götürseydin sadece modelini beyenmedim deseydin değiştirirlerdi.
dediğini yaptım hocam ama işte bir de kokuyor dedim ama gel gör ki adamlar 0 ayakkabıyı bile değiştirmiyorlar çok ilginç nike ve adidasda böyle bir sorun yaşamamıştım.
gönderdiklerini bile zannetmıyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme