Şimdi Ara

arkadaşlar yardımmm kyk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce netten depozito ödedim 597tl ama şimdi bakıyorum ödeme yapılmadı diyor hesaba bakıyorum para gitmiş ama edevlet hala ödemedi diyor. acaba iş saati olmadığı için olabilir mi

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • emin misin hocam yaşadın mı böyle bi durum
  • Bende odeyemedim hata verdi saat 19 gibi denemistim sizce duzelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende direkt bankadan ziraate gecti sonra hata verdi odeme yapilamamistir diye ve hesapta herhangi bir sorun yok anlamadim bende senin olmustur odemen hangi bankaydi hocam senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.