Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIMINIZ GEREKLİ (CİDDİ KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün işten gelirken, sitemizin önündeki arazi alanından gelen bir köpek sesi duydum, acı acı ciyaklıyordu. Gittim baktım nedir diye. 5-6 aylık bir köpek yavrusunu demir dikenli zincirle yere sabitlemişler, derme çatma tahtalardan, naylonlardan kulübe yapmaya çalışmışlar hiçbir şeye benzemiyordu. Yavrunun kulaklarını kesmişler mikrop kapmış, çok kötü bir görüntü vardı. Can acısıyla kurtarılmayı bekliyor yavru. Benim öğrenmek istediğim bu yavruyu nereyi arayarak, kimleri harekete geçirerek kurtarabilirim . Yol yordam gösterin lütfen.

Not: Konuyu trolleyenler şikayet edilecektir.

• şikayet etsen kulaklar yerine gelecek mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internetten hayvan hakları vs öyle şeyler aratabilirsiniz polisi sivil kuruluları arayabilirsiniz

• hocam sokaktaki yaralı hayvanları toplayan devletin mi blediyenin mi bi kurumu vardı ama hatırlamıyorum. ben aramıştım. yakalamanız lazım demişti. o da yakalayamadığımdan kalmıştı. devletin mi belediyenin onu bilmiyorum ama bu işlere bakan bi yerler var. internetten bi araştır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

Hocam internetten hayvan hakları vs öyle şeyler aratabilirsiniz polisi sivil kuruluları arayabilirsiniz

Teşekkür ederim ilginiz için. Peki belediye ile iletişime geçsek bir sonuç alınabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage_

hocam sokaktaki yaralı hayvanları toplayan devletin mi blediyenin mi bi kurumu vardı ama hatırlamıyorum. ben aramıştım. yakalamanız lazım demişti. o da yakalayamadığımdan kalmıştı. devletin mi belediyenin onu bilmiyorum ama bu işlere bakan bi yerler var. internetten bi araştır istersen.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bu akşam bir araştırayım, yarın sabah ilk işim bu işin peşine düşmek olacak. Bir canlıya böyle zulüm yapan insan olamaz. Hiç mi düşünmezler o yavrunun canını anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

quote:

Orijinalden alıntı: sabotage_

hocam sokaktaki yaralı hayvanları toplayan devletin mi blediyenin mi bi kurumu vardı ama hatırlamıyorum. ben aramıştım. yakalamanız lazım demişti. o da yakalayamadığımdan kalmıştı. devletin mi belediyenin onu bilmiyorum ama bu işlere bakan bi yerler var. internetten bi araştır istersen.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bu akşam bir araştırayım, yarın sabah ilk işim bu işin peşine düşmek olacak. Bir canlıya böyle zulüm yapan insan olamaz. Hiç mi düşünmezler o yavrunun canını anlamıyorum.

Hocam örneğinhayvan hakları kendi yardımcı olmasa bile bu işte bilgileri vardır yaedımcı olurlar belediyede olur sanırım . Yapanı bulamasanız bile direk yapanı bileni bulabilirsiniz duyarlılığınız için asıl ben size çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.