Şimdi Ara

arkadaslar yardimci olurmusunuz ? (Yaris,Punto,)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 aydir araba bakiyorum artik biktim vallahi herkes kendi aracini over olmus lutfen kullanmis kisiler yorum yazarsa cok tesekkur ederim. arkadaslarim sorunum su 2007 yaris 1.0 otomatik arkadasim onerdi mahallerinde bayan kullaniyormus araba surekli yatiyor dedi kazasi yok bir kac lokal boya belki vardir dedi. ilk defa arac kullanicam. agresif kullanmiycam. kimi cekmez itmek zorunda kalirsiniz arabayi yokuslarda diyor.Toyata gibi dev o kadar muhendis calisiyor sacma geliyor bana arac 21000 diyor 20000 e baglamaya calisicam sizce alinir mi yakit tasarrufu olsun vergileri olsun surekli sikinti cikarmiycak bir arac ariyorum onenirmisiniz.

punto yu zaten herkes biliyor 1.4 fire fun 3 parca boya 22000 istiyor 2009 model 60000 binde

sizce hangisi mantikli arkadaslar simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaris 103 sol 2005
    yaris 1.3 sol special 2004 otomatik
    yaris 1.3 sol special 2004

yukardaki ilanlar 18-22 bin arası temiz görünen ilanlar istanbul hepsi. 1,3 motorunu tavsiye ederim ama..
    bende de 2001 yaris var. tavsiye ediyorum hiç sorun çıkarmadı 3,5 yıldır biniyorum.
    araç alcak durumum var uzun yol falan çok yapmadığımdan değiştirmek istemiyorum o kadar memnunum. ekonomik sorunsuz.

• bizim insanımız çıkamıyor ne hikmetse yokuşları,çekmiyor motor :D şehir içi için ideal olur bence
  • 2009 dynamic model puntoya binmiş birisi olarak yorum yapacağım;

- motor vuruntu sesleri çok fazla motor kulaklarının hepsini sıfırladım sadece 350 tl parça ve 150 tl işçilik verdim. Ama ses hala devam ediyordu. Nefret eder olmuştum.
    -Koltuklarına su dahi dökmeyin iz kalır. Ayda bir yıkardım .
    -teybindeki tuşlar çok kolay soyulur.
    -Direksiyon ve vitesteki orijinal deri kaplama ufacık bir tırnak değmesi ile sökülür bulunduğu yeri terkeder ve çok kötü bir görünüm bırakır.

-Çok sert kullanmama rağmen ön takım iyiydi . Erken dağılmasını beklerken bu kadar dayanıklı olması şaşırttı.
    -Uzun yola iki defa çıktım hız olarak iyiydi. Yol sesini pek içeri almadı.
    -Direksiyonun city özelliği mükemmel. Şehir içinde harika bir sürüş keyfi yaşatıyor.
    -Abs si gerçekten diğer araçlara göre çok iyi hemen devreye giriyor.
    -Yakıt olarak her fiat gibi bu da oldukça ekonomik.
    -Lpg de hiç sorun çıkarmadı.

Not : 1.0 opekl corsaya bindim. performans fena değildi fakat 1.4-1.6 motor arabalarla hemen hemen aynı yaktığını bilmek üzücüydü . o zamanlar 1.6 model volkswagen bora 40 kuruş yakıyordu benim araçta ortalama 30 kuruş falan yakıyordu. bence gerek yok ufak motor almaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoece -- 7 Ocak 2014; 8:42:47 >

• 2007 model 85 bin km 1.4 lpg li punto kullanıcısı olarak yazıyorum;

+ ları :
    lpg ile uyumu çok iyi
    33-34 litre lpg ile şehir içi (Ankara) 380 - 400 km yapıyor yakıt bana göre çok uygun
    aracım 85 bin km de herhangi bir motor, elektronik yada ön takım arızası vermedi
    şehir içi araçta yük yokken 4 kişi varken herhangi bir yokuşta kalma problemi yaşatmıyor
    bakım ücretleri çok makul Fiat a giderseniz 400 özele giderseniz 200 liraya periyodik bakımlarını yaptırabilirsiniz (filtreler, klima bakımı, yağ, balatalar... ),
    yedek parça ücretleri uygundur
    motoru sessiz çalışır

- leri:
    uzun yol gideceğiniz zaman aldığı yol sesinden rahatsız olursunuz
    kışın ısınma süresi uzundur araç içinde üşürsünüz
    araçta tıkırtılar vardır rahatsız edici olabilir
    130 km hızdan sonra titreme başlıyor

Bir arkadaş soyulmalardan bahsetmiş benim araçta herhangi bir soyulma yaşanmadı direksiyon ve radyo ilk günkü gibi durmakta.

• yarısın arka koltukları çok kötü ve donanımsız bütçe ne kadar ? grande punto 1.4 dnamic benzin+lpg tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta acil yardim
    6 yıl önce açıldı
    yeni civic yardim
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.