Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Edin,Kardeşimin Korneası Zedelenmiş!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim 6 yaşında anaokuluna gidiyor.Arkadaşının parmağı gözüne girmiş.Eve geldi açamıyorum gözümü diye.1-2 gün ağladı.3.gün hastaneye gittik.Doktor (annem tam hatırlamıyormuş)korneanın zedelendiğini söyledi ve ilaçlar verdi.
    Şu an evdeyiz ve gözü bantlı.
    Ne yapmalıyız?Göze bir zararı olur mu?,İyileşir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçiniz rahat etmediyse başka bir doktora gidin. Bizim burdan bir şey dememiz doğru değil. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen yıl arkadaşımın telefonunun mesajlarını kurcalıyordum. O da görünce çekiştirdi ve benim parmağım gözüne girdi. Acıdığı için hastaneye gittik. Retinasının zedelendiğini ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. 2 gün sonra ameliyat oldu ve orada 1 gün dinlendi. Çıktıktan sonra günlük 3 kez damla damlatıyordu. O arkadaşım şuan miyop ve gözlük takıyor.

Mümkünse başka doktorlara da götürün.
  • Sorun olmaz Allah ın izniyle. Taş gelmişti gözüme, korneam zedelenmis. 1 hafta kadar bandajli gezdim. Sonra damla damlattim 1 1.5 ay kadar. Şu an miyop um ama bu olayla alakası olduğunu sanmıyorum..

Ama emin ve rahat olmak için başka bi doktora gidin bence de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum herhangi bir şekilde zedelenmelerde gözler kendini tamir edemediğinden dolayı ileriki yaşlarda göz kayması, miyop, görme azalması gibi olaylar karşınıza çıkabilir.Kornea o kadar baside alınacak bir şey değil.En kısa sürede güvenilir bir göz doktoruna gidip durumu anlatın
  • Hata etmişsiniz ilk gündem gitçektiniz .. Hasar boyutu gittikçe artmış ..

İki tane tanıdığımda vardı ..

Birinin gözüne çomak girmişti ve artık o gözü görmüyor ..
    Diğerinede taş atmışlardı ve şimdi bulanık görüyor

Tahminim sizinkisi ciddi bişi değil ama ilerde miyop vs olabilri

• FusuyDroid kullanıcısına yanıt
    Ilkokuldayken gülün dikeni sag gozumu cizmisti aynadan baktigimda boydan boya cizik belliydi doktor merhem damla vermisti sanırım gecmesse ameliyat olacaktim yanlis hatirlamiyorsam

Merhem damla kullandim bi hafta hic bir iz filan kalmadi gormemde filan da hic bir sorun yok
    Ama o 3-4 gun sure boyunca en ufak isik suzmesi bile oylesine aci veriyordu ki anlatilmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.