Şimdi Ara

arkadaşlar yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar benim arkadaşın laptopu çalındı.toshiba satellite.1 yıllık makinaydı.acaba bunların çalınmaya karşı bi sistemi var mı?hani içinde bi alet olur yerini fln tespit ettirir.bu konuda bilgisi olan varsa yardım bekliom.şimdiden teşekkürler..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sende bir alemsin bu cep telefonumu sinyal göndersin yok öyle bir şey üstüne su içsin

geçmiş olsun
  • ne bilim vardır belki bi yolu die düşündüm.

• öyle bir şey olsa zaten laptop kullananlar ve bilgisayar kullananlar tarafından bilinirdi, arkadaşına geçmiş olsun,
  • en azindan firmaya bildir ki bi sekilde bi yerde satilirken ya da alinirken kaydi bulunsun calinti mal oldugu.. bunun disinda dedigin gibi guvenlik sistemleri okumustum ileride kullanilacak ama su anda uygulanmiyor o tur seyler.. soguk su icmek lasim diyim kisaca.. gecmis olsun.. ama en azindan firmaya bildir derim..

Cem
  • laptopların takip edildiği bir sistem var, şirketin adını şu an hatırlamıyorum ama küçük bir araştırmayla bulunur. yalnız benim bildiğim çalınmadan önce seri numarasını alıyorlar internete girdiği an takip başlıyor. çalındıktan sonra bu hizmet veriliyormu bilmiyorum ama bu şirket yurtdışında.. değecek birşeyse peşini bırakmayın derim.
  • arkadaşlar hepiniz saolun.galiba gitti laptop.artık dediğiniz gibi soğuk su olayına girelim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet böyle bir sistem var .şu anda toshiba laptoplarda kullanılıyor bu sistem.eğer makinenizin seri numarası ve mühür numarası varsa (bunları not almadıysanız faturada bulabilirsiniz) bu verileri ekteki toshiba hırsızlık kaydı formuna yazarak toshiba merkeze ulaştırıyorsunuz.bu bilgisayar internete girdiğinde seri numarası merkeze bildiriyor ve burdan kullanıcının nereden internete bağlandığı yani lokasyonu tespit edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph -- 3 Aralık 2005, 3:23:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.