Arkadaşlar yeni bir sistem aldım.Windowstayken veya internette takılırken hiç sorun yok..Yalnız oyunlara girince 5 dk içinde kapanıyor.Reset gibi değil sanki fişini çekmiş gibi.Başta sıcaklık sorunu olduğunu düşündüm baktım 45 derece civarı ki bence normal.Büyük ihtimal power supply sorunu...Sistemim şu:
Leadtek 8800GTX 768 mb ekran kartı,
Kingston 2 gb 800 mhz ram(2X1)
intel Q6700 quad core 8MbCache işlemci,
asus striker extreme nvidia nforce 680i sli anakart
Hurricane II kasam var 5 fan çalışıo toplamda psu ise coolmaster 430 W....
Hak verirsiniz ki sorunsuz çalışmasını istiyorum çünkü günün en az 8-9 saati açık kalıyor makina...Ne örerirsiniz psu olarak arkadaşlar..Lütfen yardım edin.... Saygılar...
psu yetmiyor büyük ihtimalle arkadaşım bütçe nedir öneri yapalım...
arkadaşım 250-300 arası maximum ilgin için teşekkürler
öncelikle o siteden alışverişi tavsiye etmem. başka bir ürün çıkabilir paketten görüyoruzki 12 volt railden 18 amper veriyo sana yetermi acaba. kart malum 8800 gtx. kısacası tavsiye etmem. o bileşenlere güle güle dememen için ikinci kalite ürünlerden uzak durmalısın.
o marka da iyidir fakat bir enermax bir be quiet değildir tabiki enermax ta 12v railden 18a veriyor ama zaten hd2900xt bile oc li bir sistem fsp bsII ile çalışıyor rahatça
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinize uyacağım.Ben bu 12 v tan 18 a olaylarından pek anlamıyorum da baktım 800 w aha dedim bu iyi...be quiet iyidir tekrar teşekkürler ilginiz için
quote:
Orjinalden alıntı: pleurotremata
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinize uyacağım.Ben bu 12 v tan 18 a olaylarından pek anlamıyorum da baktım 800 w aha dedim bu iyi...be quiet iyidir tekrar teşekkürler ilginiz için
rica ederiz
arkadaşlar be quiet darkpower pro 600w aldım hadi hayırlısı
güle güle kullan arkadaşım
çok teşekkürler ilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme