Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım çok kötüyüm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 2. Senemdi bezmialem odyoloji tam kazandım ama diş hekimliği istiyordum sırf diş için 3. Seneye kalmayı düşünüyorum ama yapabilir miyim çok muallaktayım tercübeli arkadaşlar yardım lütfen :(
    Bi de şey soracaktım diş tabii ki odyoojiden daha iyi ama odyoloji dişin yanında çok mu ezik kalıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareth_bale -- 31 Temmuz 2013; 1:41:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmem farkındamısın puanın kırılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kapgankaan

Bilmem farkındamısın puanın kırılacak

Evet zaten ondan korkuyorum :/

• bence kalma boşu boşuna , kötü bölüm değil ki ayrıca kazandığın bölüm. yine de sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünbülzademehmet

bence kalma boşu boşuna , kötü bölüm değil ki ayrıca kazandığın bölüm. yine de sen bilirsin

Evet hocam haklısın da açıklandığından beri uyuyamıyorum adam gibi yani kötü değil bir diş hekimliği de değil ama çok ezik kalmıyor mu dişin yanında ?

• hocam kendine aşırı derece güvenmen lazım. çünkü 3 seneye kalınca insan acayip soğumaya başlıyor.(kendimden biliyorum) . 15 puan kırılacak. onu senin seviyende biri(üst sıralardaki) için çok önemli bi puan. Allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareth_bale

Arkadaşlar bu sene 2. Senemdi bezmialem odyoloji tam kazandım ama diş hekimliği istiyordum sırf diş için 3. Seneye kalmayı düşünüyorum ama yapabilir miyim çok muallaktayım tercübeli arkadaşlar yardım lütfen :(
    Bi de şey soracaktım diş tabii ki odyoojiden daha iyi ama odyoloji dişin yanında çok mu ezik kalıyor ?

ya oku gitsin değmez bu sistemin 1 sene daha parçası olmaya, alıcaksın 3k 4k maaş yeter de artar dişçi olupta napcan milleti çürük dişlerini çekip durcan bütün gün kanla pislikle uğraşcan, daha iyi olmuş senin için salla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence dişten daha iyi çok ihtiyaç var
  • ya ne eziği odyoloji merak uyandırıyor insanda bir kere , piyasada dişçi çok ama odyolog az
  • Napıcan elalemin ağzını mis gibi meslek işte. Hem bu kulaklıklar yüzünden geleceğide parlak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile çevre ve kendi durumun benim bu yıl ikinci senem misal ve kazananların rahatlığına baktıkça imreniyorum hiç böyle olcağmı sanmazdım adamlar artık sınavdan sınava ders çalışıp hayat yaşayacak ben 4 duvar kitap açık, kazamazsam bi işe girer bi de spor salununa gidrim besyo parası biriktirip beden hocası olurum hatda ygsdn çakarsam bile yaparım dayanamam arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: 1stanbullu

bence dişten daha iyi çok ihtiyaç var

dişten iyi olamaz hocam yapma
  • Tanıdıklardan cok duydum klinik açılmazsa dişçilerin gelecegi zor diyorlar mesela bi tanıdık 2 sene once mezun oldu sdüden hala klinik açamadı bi dişçinin yanına girdi suan 1500 maaş alıyor. Bizim evin yakınındaki dişçi kliniği kapattı para kazanamadığı icin ama internette bakıyorum 5000 kazanan odyologlar varmış tabi en son kararı siz verirsiniz.

• Odyoloji iyi bölüm diş kadar olmasada. Ayrıca puanın kırılacak vs devam et bence
  • Madem istemiyodun neden yazdın anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: busra_95

Tanıdıklardan cok duydum klinik açılmazsa dişçilerin gelecegi zor diyorlar mesela bi tanıdık 2 sene once mezun oldu sdüden hala klinik açamadı bi dişçinin yanına girdi suan 1500 maaş alıyor. Bizim evin yakınındaki dişçi kliniği kapattı para kazanamadığı icin ama internette bakıyorum 5000 kazanan odyologlar varmış tabi en son kararı siz verirsiniz.

işini iyi yaparsan her işte iyi para kazanırsın. önemli olan ortalamaları almak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _lee

Madem istemiyodun neden yazdın anlamadım

yok hocam istiyorum ama diş önceliğimdi yani diş isteğim ile odyoloji isteğim itü ile ytünün kalite farkı gibi diyelim :)

• istediğin yer yüksek puanlı olmasa sınava gir derdim ama puan kırılmasıyla diş zor olur bence odyoloji iyi bölüm devam etmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: skype1994

istediğin yer yüksek puanlı olmasa sınava gir derdim ama puan kırılmasıyla diş zor olur bence odyoloji iyi bölüm devam etmeni öneririm

İyi de hocam bana göre değil bi kere erkek mesleği değil bence bezmialemde bölüm geçen sene 32 kişi almış galiba en fazla 5i erkek gerisi kız çekilecek dert değil yahu

• E hocam tercih yaparken neden tum seceneklerini guzelce arastirmadin ki. Oku bitir en iyisi gelecegin ne getirecegini bilemezsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.