Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Foruma yeni üye oldum sizlere birkaç sorum olacak 1 ay önce 2008 era aldım vgt team yanlız bu araçlar 110 beygir ama benim ruhsatta motor gücü 81 yazıyor yani ruhsatın hiçbir yerinde 110 bg ibaresi yok birde aracın km saati , teyp ışığı mavi yanmıyor acaba ampüllerinimi söktüler??

Orijinalden alıntı: meex61

Selam arkadaşlar,

Foruma yeni üye oldum sizlere birkaç sorum olacak 1 ay önce 2008 era aldım vgt team yanlız bu araçlar 110 beygir ama benim ruhsatta motor gücü 81 yazıyor yani ruhsatın hiçbir yerinde 110 bg ibaresi yok birde aracın km saati , teyp ışığı mavi yanmıyor acaba ampüllerinimi söktüler??

Yanmayan işıklarla ilgili birşey diyemeyeceğim ama, motor gücü ruhsatta KW olarak yazar , 81 KW de 110 ps'e denktir.
    Benim araç 128 ps ruhsatta 94 KW yazıyor.
    O konuda bir yanlışlık yok.
    Kia Cerato CRDİ 2009
  • üstadım ışık yanıyor ama mavi renk yanmıyor bildiğimiz sarı renk yanıyor ama diğer eralara baktığımda gösterge , teyp ışığı filan mavi yanıyor. Acaba galericimi söktü mavileri sarıları taktı yoksa orjinalimi böyledir bunun
    Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-pod'a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM ACİL
    19 yıl önce açıldı
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.