Şimdi Ara

Arkadaşlar Yabancılardan Farkımız Ne? Neden Boş Davranıyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mesela televizyondan kanal değiştiriyorum.Önce Bakıyorum CNN(Yabancı)...Adamlarda hep bi uğraş var haberlerde hep Soaliyi Irağı göseriyorlar aç insanlardan bahsediyorlar.Hatta öyleki geçen Türkiyeden bi haber gösterdiler bir tane Türk mimarının başarısı hakkında.Yani ben o haberi Türkiyede dahi görmedim adamın başarısını CNN den öğreniyoruz.

Sonra bi kanal ilerde Kanal D, Türkiyenin en prestijli kanallarından biri bakıyorum Mavi Şeker adlı program yayınlanıyor.Donbası mıdır nedir onu oynuyolar...Yani herzamanki gibi boş iş..

Hadi onu geçtim,yine kanal değiştiriyom..

RTL (Alman kanalı)..bakıyorum adamlar kendi ülkeleri hakkında belgesel yayınlıyorlar.Başka bi kanala geçiyorum bizim FOX..sabah akşam boş boş kalitesiz diziler...

Bu her zaman oluyor..Tamam CNN bi haber kanalı fakat sonra NTV veya CNNtürk e bakınca da aynı şey..Bikaç tane ünlü bi masa etrafından boş boş şeyler tartışıyorlar..

Biraz uzun oldu fakat..Bizim ülke neden hep boş şeylerle uğraşır da ileriye yöenlemz..Yok kolbastı yok Ergenekon yok DEniz Zeki hapiste...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 15 Temmuz 2009; 13:28:38 >

• bu ülkenin kaderi arkadaşım bu konuları eğer çok merak ediyosan modern anlamda ülkeler nasıl işgal edilir çerçevesinde araştırma yap ana temalar kargaşalık amaçsız çok seslilik ince konuların tartışmaya bile alınmaması insanı politikadan uzaklaştıracak zevkler(lüks yaşam sex) ve daha bir çok sistematik yıkıcı uygulamalar yabancı bir köşe yazarından okumuşdum. ama googlede araştırısan çokça bilgi bulabilirsin zanlımca
  • Mesajına şunu da ekleyebilirsin; "böyle bir konuya cevap veren sayısının azlığı"
  • +Olarak sabahtan akşama kadar trt de salak saçma programlar var.Ne olduğu belli olmayan uzak doğu dizileri var.Dünyada okadar spor müsabakası var git fransa bisiklet turunu al adam gibi belgeseller koy.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Mesajına şunu da ekleyebilirsin; "böyle bir konuya cevap veren sayısının azlığı"

Haklısın tabi cevap olması da şart değil yani..BEn sadece duygularımı belirttim
  • Bu böyle gelmiş böyle gider.Halkın bilinçlenmesi lazım kendine güzel uğraşlar hobiler bulması lazım sosyal olması lazım ki oturup saçma sapan şeyleri izlemesin , izlenmedikçe de bu tür saçma sapan şeylerin soyunun tükeneceğini düşünüyorum.
  • Bizim milletimiz öyle şeyleri seyretmez arkadaşım. Onlar akşam haberlerden sonra acıklı, içinde aşk meşk olan dizileri seyretmek ister.

Gündüz sabah programlarında kim kimi aldatmışı içeren tartışmaların bol olduğu programları seyretmek ister.

Romanyada bile beğenilmemiş ve hemen yayında kaldırılan saçmalı ötesi varmsın yokmusun yarışmasını seyretmek ister.

Haberlerde, gazetelerde iş yapan muhabir yok, ajanslar ne verirse onu yayımlayanlar vardır bu ülkede.

Senelerdir Hıncal Uluç bağırır haber muhabirliği öldü, herkes aynı şeyi yazıyor bir farklılık yok diye, buna rağmen bu çağrıya kulak vermeyen ve onu sürekli eleştirenler topluluğuyuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hıncal Uluçmu?Şaşırıdm yani.
  • Çok haklısın , toplumumuzda mantık denen bir şey kalmamış.Nerde boş iş , orda biz.
    Ayrıca bu dediklerin sadece televizyon için de geçerli değil , her alanda.
  • Sırf o amele insanları görmemek için televizyonu açmıyorum. Akşam haberlerini seyrederim o kadar. Zaten izlediğim kanallar national channels, cnbc-e de arada dizi izlerim. İnternetin yaygınlaşması tvyi izlemeyi düşürdü, millet mallaştı, tvlerde abuk sabuk şeyler görüyoruz artık. Yemekteyiz programı 24 saat mi sürüyor ne her baktığımda şu lanet olasıca şey. Artık kusacağım bunları görmekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngt_psycho -- 15 Temmuz 2009; 15:51:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.