Şimdi Ara

Arkadaslar WoW BAslıcam YArdım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Oynamayı Biliyorum Yazın Oynamıstım.. 1.12.1 Full Download Link Verirseniz ve Patch Link Verirseniz Sevinirim.. 2 gunden beri arıyorum Bulamadım Cvp Beklıyorum....

• Beyler Kimse Yardım etmicekmi ??
  • 1.12.1 full diye ararsan çıkmaz tabiki ... önce 1.12.0 full ü indir sonra 1.12.0 to 1.12.1 yüklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfildor -- 13 Nisan 2007; 22:34:04 >
  • 1.12.0 Full Yuklıyıp Ustune 1.12.1 Patch Mi atcam ??
  • 1.12.0 Full link ve 1.12.1 Duzgun Virussuz Patch Link verirsen sevinirim...

Anlıyamadım simdi ben 1.12.0 full mu yuklucem yoksa 1.12.1 full mu yuklucem ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Orpheus- -- 13 Nisan 2007; 22:29:27 >
  • Buradan istediğini indir .. Gb yada us olduguna dikkat et ama ..
  • Gb yada us ne ise yarıyo anlatırmısın neye gore indirecem ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem Ben Full Arıyorum Burda 1.12.0 Full Bulamadım Tam Link Verirsen Sevinirim...
  • Sen önce şunu söyle oyunu bi yerden korsan fln mı aldın yoksa kutusuyla orjinal mi aldın !! Kutulu almışsan büyük ihtimalle GB dir ... yani avrupa serverlarında oynanabilir .. Bu yüzden 1.12.0 engb indireceksin
  • www.turkwow.com da oynıcaksan oyna çok güsel ben orda oynuyorum ptach ı uyuyoy hergün 150 kisi online görevler genellikle türkçe ve dewam ediliyor!!!
  • 1.12 UK full
    http://www.gamershell.com/download_15104.shtml

1.12.1
    http://www.gamershell.com/download_15671.shtml

bence git orj al orda oyna, hiç private lerde rezillik çekme...
    varolan tüm emular vasattır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 14 Nisan 2007; 1:55:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.