Şimdi Ara

Arkadaşlar Volkan Ne Kadar Hızlı Koşuyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün Fenerbahçeliler Kovaladılar Yetişemediler

• BEN EN ÇOK ALVES DENEN HERİF TEN KURTARDIĞI PENALTIYA SEVİNDİM İLK GOLDE BAYAA Bİ HAVAYA GİRİP ELİYLE VOLKAN İÇİN KADIN BENZETMESİ YAPMIŞTI BUNA ÇOK KIZDIM-akabinde ailesi ile ilgili bişeyler söyledim- AMA SON PENALTIYI AYNI ADAMDAN KURTARIP ADAMA FORMASINI YEDİRMESİ İSE MUTLULUĞUMU 2 YE KATLADI 4 İLE ÇARPTI RESMEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

BEN EN ÇOK ALVES DENEN HERİF TEN KURTARDIĞI PENALTIYA SEVİNDİM İLK GOLDE BAYAA Bİ HAVAYA GİRİP ELİYLE VOLKAN İÇİN KADIN BENZETMESİ YAPMIŞTI BUNA ÇOK KIZDIM-akabinde ailesi ile ilgili bişeyler söyledim- AMA SON PENALTIYI AYNI ADAMDAN KURTARIP ADAMA FORMASINI YEDİRMESİ İSE MUTLULUĞUMU 2 YE KATLADI 4 İLE ÇARPTI RESMEN

• evet golden sonra o hareteki kurtardıgı penaltı ile volkan kat kat iade etti hakem nasıl olduda o harekete gözünün önünde birşey demedi anlamadım.
  • BENCE O ADAM GOLU BİR KADINA HEDIYE ETTI.HAREKET VOLKANA DEGILDI.YADA HERİFİN KARISI HAMİLE.ONA SUNDU GOLÜNÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircan

BENCE O ADAM GOLU BİR KADINA HEDIYE ETTI.HAREKET VOLKANA DEGILDI.YADA HERİFİN KARISI HAMİLE.ONA SUNDU GOLÜNÜ

sen burdan bunumu çıkardın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

BEN EN ÇOK ALVES DENEN HERİF TEN KURTARDIĞI PENALTIYA SEVİNDİM İLK GOLDE BAYAA Bİ HAVAYA GİRİP ELİYLE VOLKAN İÇİN KADIN BENZETMESİ YAPMIŞTI BUNA ÇOK KIZDIM-akabinde ailesi ile ilgili bişeyler söyledim- AMA SON PENALTIYI AYNI ADAMDAN KURTARIP ADAMA FORMASINI YEDİRMESİ İSE MUTLULUĞUMU 2 YE KATLADI 4 İLE ÇARPTI RESMEN

bende en çok alves ten kurtardığı penaltıya sevindim yürüüüü beeeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.